Iar scandalizare generala

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

stii care e drama? Ca gibonii astia au fost si ei nascuti si crescuti de femei. Si aici ma infurii.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Drama e ca gibonii care au scris am inteles de la Bebe Beca ca sunt mai mult giboance...
Iar giboancele astea traiesc in Romania si probabil ca au copii...
Sa mai spun cat sunt de convinsa ca giboancele astea sunt foarte determinate sa isi educe bine copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Capcaun, da! A fost ostentatie. Fericit? In viata de zi cu zi cate asemenea cazuri ai vazut, in jur, in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Deci e vorba de o lege legata de fondurile pt lapte praf? Si ce vor sa faca, sa reduca fondurile banuesc?
Mie nu mi-e clar de ce e asa rau sa se dea lp in primele zile de viata. Mie mi-a venit laptele dupa cateva zile, in spital nu voiau sa imi dea lp, imi ziceau ca cica nu vreau eu sa alaptez. M-a suparat f tare impunerea, asa ca mi-am cerut externarea imediat, la doar 24h de la nastere. Eu nu puteam sa I'll vad pe bb suferind de foame. I'll puneam la san intai, tragea acolo, apoi lp. In cateva zile a venit si laptele si totul a mers f bine, a crescut de la medie, la top 99% in 3 saptamani, am alaptat 5 luni si mi-a placut. Nu a fost confuzat de biberon, tot san prefera. Eu am facut totul din insctinct in ideea de a fi copilul hranit in primul si in primul rand, iar alaptatul a venit pe locul 2 ca importanta. Nu sunt de acord cu fortarea nimanui sa faca intr-un anume fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Capcaun, da! A fost ostentatie. Fericit?

Da!
Citat:

In viata de zi cu zi cate asemenea cazuri ai vazut, in jur, in parc?

Destule (inclusiv sotia). Dar nu erau ostentative. Si nici nu am avut vreodata ceva impotriva. Pentru ca imi plac copiii, mamele si oamenii in general. Nu-mi plac parerile exagerate ale acestora. Fie pro, fie contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b
Aniela Petreanu este actrita si gestul ei este unul exagerat, in mod intentionat.
Exagerat si dramatic.

Claudiu Bleont este actor si gestul lui este unul exagerat, in mod intentionat.
Exagerat si dramatic.

Bine, si dramaticul are scara lui, sa stii ( sau stii).
Dramatic, cu legatura cu dramaturgia si cu sensul initial al cuvintului in vechimea sa si/sau in sensul sau dramatic, si/sau peiorativ, in ce directie ai dorit sa fie postarea ta despre Bleont?
Treaba e ca A.P. ( Aniela Petreanu, pe care nu o apreciez ca actrita, pina in prezent si ce a lucrat ea cu Divertis e, dupa parerea mea de neprofesionist extrem de ... facil dar s-ar putea sa ma insel) a avut un public tinta ( din Parlament in special si bineinteles si bucati din opinia publica).

Zau, nu inteleg cum te-a "atins" gestul lui Claudiu Bleont, esti mult prea subtil, as aprecia o explicatie ( in plus, ce asemanare exista cu A.P. ?).
Ti-a displacut, l-ai dispretuit, pe el, pe gest?
Pe el, pe actor?
Faci parte dintr-un public tinta? sau daca nu, de ce nu?

Care-i pointul aici?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Denizel, pai la asa giboni, asa giboance!
Ruxij, nimeni nu trebuie fortat la nimic. Cand e vorba de un copil si mama lui, dar mai ales de copil, NU TREBUIE sa intervina nimeni nici cu opinii necerute, nici cu ochi dati peste cap si nici sa priveasca dezgustati dc e copilul hranit in oricare fel il face multumit pe el. Vorbim de copii si de hrana lor, si da, asta e adevarul confirmat de medicina, laptele natural e cel mai bun pt el, si dc mama poate fiziologic(are lapte, este sanatoasa) si social(nu e impiedicata profesional/financiar) e pacat sa nu ii oferi copilului a mai buna varianta si sa pui bete in roata celor doi ca tert,unul de din afara, care nici macar nu are vreun aport, atunci de ce dezgust si incrancenare? Si de ce LP intai si intai in maternitate? Am fost incurajata sa imi pun copilul la san cat s-a putut mai repede dupa ceza, chiar dc eram inca in perfuzii si nu ma puteam misca, si nici lapte nu aveam. Tot ce reuseam sa scot, ii puneau in sticluta ei sa-i dea cand ramanea peste noapte in salonul lor. Insa sunt maternitati care NU ajuta cu nimic in acest sens, ba saboteaza la greu orice incercare de apropiere a mamei de copil ca sa il hraneasca la san. La noi e o problema acuta asta. Si din pacate nici mentalitatile apropiatilor si populatiei in genere nu ne ajuta, ne stanjenesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Capcaun, da! A fost ostentatie. Fericit?

Da!
Citat:

In viata de zi cu zi cate asemenea cazuri ai vazut, in jur, in parc?

Destule (inclusiv sotia). Dar nu erau ostentative. Si nici nu am avut vreodata ceva impotriva. Pentru ca imi plac copiii, mamele si oamenii in general. Nu-mi plac parerile exagerate ale acestora. Fie pro, fie contra.

Deci esti de (aceeasi) parere, ca tipa a incasat ceea ce a meritat?????(spune 'nu!', te rooog!!!!)
Iti amintesc ca ceea ce a incasat a fost "m-ie, fa, c-rvo!", 'mai bine te-as [...] eu", "bine ca nu ti-ai aratat si altceva" etc :(.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

eu as face-o si in parlamentul European daca ar trebui sa "make a point", si nici macar n-as fi prima.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Daca e sa ma iau dupa reactiile alora din parlament si dupa cele de pe DC, tare ar fi nimerita o reclama cu mamici obinuite, nesiliconate si netuciurizate la solar de pe DC :)) (ca aia de la Dove, cu femei obisnuite).
Tu esti fotograf profesionist, Sabinel, ar fi o placere colaborarea cu tine .

Repede, un pahar cu apa rece pentru Capcaun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Important este ca respectabila noastra colega nu este dezgustata (ba dimpotriva, as adauga ca este chiar amuzata) de parintii care-si dreseaza copiii la olita folosind patratelele de ciocolata.

Fal, fal, baldabac...iar s-a-necat musca-n lapte

Mergi la inceput

Capcaun, de la dna ostentativa discutia a luat-o pe terenul cu = susu la copacul gros al unui nenea oarecare. In plus, eu te intrebam cate cazuri ostentative ai vazut efectiv in viata de zi zi cu zi? Nu ma refer la doamenele cu "sil vous plait monsieur" din locuri tinta?

Mergi la inceput