Lapte de vaca de la ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, mai bine verifica ofertele in pliantele de la supermarketurile mentionate, poate la ploiesti si focsani nu sunt aceleasi oferte, in acelasi timp.
sau poti intra pe net, pe catalogul lor virtual.
asta ca sa nu bati degeaba drumul pana la magazin si sa ma bombani ca n-ai gasit oferta

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Ms mult pt informatie Corina, chiar azi merg sa cumpar..pt ca de maine piticutul are 1 an..deci schimbam lapticul!

oana cred ca stii asta dar in orice caz eu spun..laptele sa il schimbi treptat nu dintr-o data (incepi o cupa,2 si tot asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

fetita mea are aproape 4 ani si bea in fiecare zi 500 ml de lapte formula, ii dau de obicei milumil, am incercat si cu nestle junior, insa schimbarea laptelui a coincis cu o constipatie puternica, asa ca am revenit tot la milumil.
vezi ca in magazinele real si kaufland e promotie in aceasta perioada, o cutie de 1200 g milumil 1+ sau 2+ costa 48 ron. si la nestle junior e promotie in carrefour, doua cutii de 900 g costa 58 ron.

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

corina daca e asa eu cred ca mai degraba iti convine sa ii dai formula ca iesi mai bine...pai copilul mananca dimineata si seara lapte si ii pui 5,6,7 cupe depinte cat mananca...eu dau pe el 5 lei si mananca intr-o zi amndoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Oana85 stiu cum se face trecerea ca doar sunt "veterana"...Corina ms de sfat, oricum am drum la Carrefour ca am de scos niste poze!Nu stiu sa accesez catalogul lor virtual...

Mergi la inceput

oanap, inclin sa cred ca da, ies mai bine cu laptele praf decat cu laptele de vaca din comert.
si intotdeauna urmaresc promotiile, iar cand apare ceva convenabil imi fac imediat un stoc de rezerva.

oana lex, fie cauti cu google "carrefour" si ajungi pe site-ul lor, fie accesezi www.carrefour.ro si intri la sectiunea de cataloage
ce-i drept, eu am vazut oferta la raft sambata 14 mai, e posibil acum sa fie in derulare alte promotii. dar daca tot zici ca ai drum pe acolo, verifica si cumpara daca gasesti o oferta buna.
uneori si farmaciile sensiblu si helpnet au oferte bune pentru laptele praf, totul e sa stii cand are loc promotia.
la fel poti proceda sa cauti site-urile oficiale si cataloagele virtuale ale altor supermarketuri (real, billa, kaufland, selgros), depinde care dintre ele sunt si la voi, in Focsani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Corina, am reusit sa ma uit pe catalogul Carrefour dar n-am gasit..oricum ma duc...58 lei 2 cutii X 450g sau 2 cutii X 900g?

Mergi la inceput

58 ron doua cutii a 900 g fiecare, adica 1,8 kg la super-pret. si nu erau puse la raftul cu lapte praf, ci in capatul unui rand, spre casele de marcat. insa daca nu apare in catalogul valabil in perioada aceasta, e posibil ca oferta respectiva sa se fi terminat intre timp.

si eu m-am mirat cand am vazut, as fi cumparat pe loc daca fetita mea n-ar fi avut probleme cu constipatia atunci cand i-am dat nestle junior...

Mergi la inceput