Ce facem vara asta?
Avand in vedere ca plimbarile devin ceva de domeniul trecutului, sau raman ca optiune serile, ce putem face vara asta cu bebeii fara a ne plictisi prea tare? Nu de alta, dar mandra mea nu prea apreciaza povestile, cantecelele sau alte activitati ce nu implica trantirea obiectelor...
Raspunsuri
blackgirl0 spune:
Mergeti la munte/la tara (adica experimentati viata rurala )/ in delta/la mare/in Bucovina. Sunt atatea locuri frumoase la noi. Si daca aveti un pic de curaj, mergeti si prin Strainezia in concediu. O gradina botanica/gradina zoologica/plimbari prin parcuri, astea asa, local.
Mickey_Pooh spune:
Adica e prea cald ca s-o mai scot...eu la 25°C cat arata termometrul in momentul asta nu ma incumet, plus ca sunt putine locuri cu umbra pe la noi
lulu77 spune:
Vara asta stam pe afara, ca de obicei, cat mai mult. Plimbari, parcuri, gratare, pescuit, plaja.
In casa doar la masa si somn in orele nepermise plimbarilor.
Jucariile deja au intrat in vacanta
Sunt in foc continuu bicicleta, tricicleta, mingea, creta, etc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
lavi02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickey_Pooh Adica e prea cald ca s-o mai scot...eu la 25°C cat arata termometrul in momentul asta nu ma incumet |
Scuze dar nu m-am putut abtine.
Si noi la fel, primavara si vara stam in casa strictul necesar.
Sunt de acord sa tii copilul in casa vara intre orele 12 si 16 atunci cand sunt 35-40 de grade, dar 25 de grade e o temperatura foarte placuta.
roli25 spune:
Nici eu nu inteleg, cum adica, la 25 de grade n-o scoti??? Pai inseamna ca nu va vedea soarele toata vara?
Nu o scoti cand o fi canicula, la ore de varf. Dar la 25 de grade, cu ce ti-a gresit copilul sa stea inchis in casa?
maria_alexia spune:
Inteleg ca inca e micutza mandra ta...
Plimbare dimineata si seara - cum sa n-o scoti?? Las-o sa se joace cu apa prin bucatarie/baie, sa se balaceasca. Ia-i jucarii gonflabile pe care sa le tot tranteasca. Pune-i muzica sa danseze. Have fun!
lavi02 spune:
Da, Maria, mi-ai adus aminte: cand e foarte cald pune-i apa in cada cam 20cm si las-o acolo cu jucarii de plastic sau de baita sa se joace si balaceasca vreo jumatate de ora.
lulu77 spune:
Maria, daca nu o scoti acum cand soarele in orele pemise nu este atat de puternic si ii face si bine, cand o scoti ? La iarna? Pe vant/ploaie?
O scoti dimineata si seara, o protejezi cu palariuta si crema de plaja cu factor de protectie mare, si o sa ai un pui sanatos si fericit!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Leditia spune:
Off,acum e chiar fain..Inca nu te topesti stand afara..mie chiar imi place si as vrea sa ramana vremea fix asa.
Eu zic sa o scoti afara,dim si seara,la pranz banuiesc ca doarme,asa ca nu vad unde ar fi plictiseala.
Nu stiu ce varsta are fetita,dar sunt multe jucarii cu care o poti atrage atunci cand stati in casa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.