Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Buna discutia asta cu numele. Bella intradevar parca numele de Marc nu este asa de intalnit. Eu stiu doar nepotelul unei prietene cu numele asta. Daca o sa fie fata la noi cred ca o sa fie destul de usor, caci la primul copil aveam o groaza de nume de fata care ne placeau amandorura, dar de baieti abia am cazut la pace cu Sebastian. In orice caz urmatorul copil va avea un singur nume, nu mai multe si nu are nici cea mai vaga importanta daca e sau nu nume de sfant. Daca va fi baiat o sa ne gasim iar intr-un impas destul de mare ca nu avem nici un nume. La fata dupa ce am cazut la pace la nume, se gaseste un coleg de serviciu de al sotului sa zica ca el singurele femei pe care le cunoaste cu numele ala sunt cameriste sau menajere in zona unde sta el... asa ca ne-am dezumflat amandoi....

La 16 saptamini parca mi-a spus cineva ca tot ecografista i-a zis ca se mai vede nu stiu ce, dar sincer mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta.

Arleza cred ca ar merge Natalia Elena, sau mai bine Sara Elena.

Andreea mie chiar imi place Marius.

In alta ordine de idei abia astept sa ma duc acasa sa imi vad noul meu gard viu, caci celalalt a murit in proportie de 60% si arata ca dupa un dezastru natural si mi-am comandat alti braduti si azi ii planteaza.

Si sa deschid un subiect pe care ma macina tot mai tare...Unde plecati in concediu? Eu vreau sa evadez putin la mare prin iulie, ca pe la sfarsitul lunii viitoare renunt sa mai vin la serviciu si o sa am timp berechet...Dar totusi nu stiu unde sa ma duc...Stie cineva cumva o vila de inchiriat care sa fie de preferabil intre Mamaia si Navodari si sa fie si pe plaja???Ne tenta la un moment dat ca sigur umplem vila...cu toate ca i-am zis sotului ca nu merg sa stau sa gatesc ca nu am chef de asa ceva, dar a zis ca ne pune in masina si ne ducem la carciuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Merci pica.
Marius are si semnificatie pentru mine. Asa il chema pe tatal meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Pe mine ma amuza spaniolii la capitolul nume, au cate cel putin 10 nume de ma mir cum de le pot tine minte. De ex: Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón-Dos Sicilias (bine... asta e numele regelui Spaniei, dar am intalnit si oameni de rand cu nume kilometrice) Oricum stiu ca la ei numele se tot mosteneste din stabunici, bunici, parinti, etc, pentru ca la casatorie fiecare isi pastreaza numele de familie.

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mady - tu esti in Spania?

dana - esti norocoasa atunci numai cu 1 nume, mi-ar fi placut si mie .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mai, fetelor, vad ca nu numai sotul meu e carcotas, asa sunt multi Mie imi plac multe nume, mai ales de fetite , dar sotul meu vine cu tot felul de strambaturi si comentarii la toate propunerile. Ultima oara chiar ii propusesem Eva, si plecasem de la ideea ca bebe in poza de la eco semana cu robotica din Wall-e, binenteles ca mi-a zis ca nuuuu, in niciun caz Iar daca ii zic sa-mi zica un nume care ii place nu stie sa-mi zica niciu varianta

Azi am fost si mi-am facut analizele de sange, m-a cam golit de banuti

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bella si mie imi place muuult Marc ! E numele celui mai bun prieten al meu, coleg de facultate etc!

Diana eu dupa testele de ovulatie am ovulat pe 29 martie, si cam pe 20 dec ar fii termenul... Si as e aveam cicluri f lungi, lucru care in general nu ma deranjeaza (mai putin cand incerc sa fac in bb) Oricum o sa vin cu precizari maine!

Bianca, Ane felicitari pentru vestile bune! Ane imi dai sperante cu aflatul sexului la 10 saptamani; si eu tot atat am, poate, poate on vedea ceva maine!

Nume baiat: Rafael,...
Nume fata: Olivia, Iris, Alessia
Sunt doar preferintele mele pt ca al meu se opune la fiecare in parte

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Brambu, nu, dar mi-ar fi placut (acum constat ca nici rude nu am in Spania, am rude imprastiate in toata lumea, mai putin pe acolo)

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Apropo de maine si ecografia..
Tocmai au anuntat taximetristi ca maine or sa blocheze toate intratile de pe autostrada si centura, fac greva nu stiu ce naiba!! Eu cred ca mor cu unul de gat daca cumva am probleme pe drum pana la clinica

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mady - am vazut ca esti asa documentata cu numele in Spania, de aia te intrebam .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anna incearca altfel cu sotul. Pune-l pe el sa aleaga nume si sa ti le spuna tie ca sa poti alege.

Noi la primul copil am facut fiecare cite o lista si stiu ca m-a pus sa pun 0 si 1 in dreptul fiecarui nume (dar sa nu ma intrebati ce draci mai insemna asta cu nu mai tin minte) si pe urma a luat lista, s-a uitat in lista cu adrese de mail de la serviciu care insumeaza undeva la 2000 de nume de pe 3 continente si a zis ca Sebastian e suficient de simplu si obisnuit, dar in acelasi timp destul de putin intalnit. Oricum nu ma pun cu mintea alambicata a sotului.

Mergi la inceput