Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Hai la cafeluta! Stefan a repetat isprava de ieri, dormit toata noaptea...plus ca acum nu mai avem nevoie de ceas...de obicei suna ceasul la 6.30, acum s-a trezit Stefan si a venit la noi in dormitor, era 6.29
Off...cirese...abia astept si eu sa se coaca...avem in gradina la bunici 2 ciresi in care dam iama in fiecare an...e asa fain sentimentul ala sa mananci direct de la sursa, din copac... Si capsunii s-au facut...sunt inca verzi...dar mai e un pic.
Ane draga, pai ia baga si tu datele, sa te trecem in lista. Pai noi tot numaram aici aiurea...hai sa ajungem macar la 60 de mamici, sa fie numar rotund. Um, DPN, data nasterii...sa te sarbatorim, nu de alta
Ce fain de voi ca mergeti in concediu.....eu nu am mai fost intr-un concediu adevarat din luna de miere, in 2005. Pentru ca sotul primeste doar cam o saptamana concediu, si acela nu este programat...adica nu e sigur. A mai avut programat cu vreo luna inainte...si cand mai erau cateva zile si urma concediul...gata..le-a zis seful ca se sisteaza concediile, ca au de lucru..si o sa isi ia mai incolo...Are deja cam 40 de zile de concediu neefectuate...nici pe anul trecut nu si le-a luat toate. Plus ca saptamana aia libera ce trebuie sa i-o dea pentru nastere copil, sigur nu o va putea lua fizic, ca va fi in decembrie, si ei atunci sunt cei mai ocupati. Asa ca in majoritatea cazurilor in care prinde 2-3 zile de concediu, fugim la socrii la Braila.

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ane...la zile de nastere vad ca esti...doar la listuta nu esti.
Alinutza2bb, hai repede cu mesajele alea, la 10 mesaje scapi de moderare...si da datele...UM, DPN, data nasterii tale...
Suntem 58 pe lista..si cu alinutza si ane, 60 de viitoare mamici!
Acu m-am uitat pe odisea capsuneilor, unde a fost Stefan...erau 108 mamici in odisee, acum la scutece (si in curand ne mutam) suntem 121 de mamici. Deh...a fost mai productiva lumea toamna...s-au facut insamantari mai intense pentru primavara urmatoare
diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! ce zi frumoasa ne asteapta azi, dar caaald, visez la o plaja, o piscina, uoooofff..mai am o luna jumate pana in Grecia...
va las cafea, cu soare si optimism, bineinteles

Ane
, de cand cu emisiunea 'My Greek Kitchen', imi dorest ff tare sa ajungin Cipru, m-am indragostit, de mancare, de insula, de tot!asa ca tare mi-ar placea niste poze de la tine, sa-mi clatesc ochii cu marea si frumusetile de p-acolo!
si Grecia o iubesc, am descoperit o parte din frumusetile ei, dar sper sa ajung intr-o zi in Cipru!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Criteriile noastre pt. alegerea numelui, la toate sarcinile, au fost: sa ne placa la amandoi, sa fie un nume scurt si simplu, chiar daca e des intalnit, fiecare are personalitatea lui, isi poarta numele in mod diferit de alte sdemii de pers. cu acelasi nume. Sa se potriveasca cu numele de familie, sa fie oarecum international si sa fie numai un singur nume. Eu am 2 (lungi si neobisnuite cat de cat), dar nimeni nu stie de al doilea, ocupa spatiu in buletin degeaba.
Nu m-a interesat nici sa fie nume de sfant, nici sa fie numele mamei, soacrei, nasi etc (nici n-am avut pretentii de-astea in fam.), nici sa fie unic ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Buna seara!
Scuzati ca dau buzna...aruncam si eu un ochi pe la voi si am zis sa ma bag in seama...daca deranjez sariti mesajul
In legatura cu un nume sau 2 pentru copil...noi eram 7 Cristine in clasa si eu avand un singur nume si fiind micuta de inaltime s-au gandit sa-mi spuna: CRISTINUTA
Imi venea sa plang cand auzeam..
asa ca...e de gandit treaba cu un nume sau 2
Pupam(si eu si Sebi fost bebi),sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

De aia exista nume de familie: Cristina A, Cristina B. etc. Pe mine nu ma deranjeaza sa imi spuna si numele de familie, pt. a nu se crea confuzii. Da' tot la 1 nume raman, gusturile nu se discuta, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Si-o !!

Ma duc sa pregatesc copilu' de gradi ...

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
Ane[/b], de cand cu emisiunea 'My Greek Kitchen', imi dorest ff tare sa ajungin Cipru, m-am indragostit, de mancare, de insula, de tot!asa ca tare mi-ar placea niste poze de la tine, sa-mi clatesc ochii cu marea si frumusetile de p-acolo!
si Grecia o iubesc, am descoperit o parte din frumusetile ei, dar sper sa ajung intr-o zi in Cipru!

Si eu visez la Cipru, da anul asta, adica in 3 sapt. plecam tot in Turcia. Poate la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

carola unde esti puiule
cum te simti
iti duc lipsa

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

sunt pe aici, va citesc din umbra. nu am o stare psihica prea buna pentru a scrie.

succes la cerclaj. sa nu iti fie frica. totul va fi bine si usor. important e ce va urma.

15+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Neata!

Fetelor, m-ati bagat in boala cu ciresele si capsunile Avem si noi in curte un cires si gradina plina de capsuni, am vb cu sotu' si maine mergem la cules (capsuni, ca la cirese mai avem de asteptat). De-o luna aproape le astept

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Carola, ce-ai patit?

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentru cafea!
Si eu am cateva kile de cirese la activ sezonul asta !
Eu vacanta cred ca o sa o facem mai mult prin we pe ici pe colo pe la mediterana, pt ca cele 2 saptamani in Romania vor fi un sprint contiuu... Primul we l'am programat pe 10-13 iunie ca avem o zi libera, sper sa tina si timpul cu noi.
Fetelor voi o sa lucrati pana cand? Eu am contract pana la inceputul lui octombrie si deci pana atunci... sper sa rezist pt tot aici as vrea sa ma intorc dupa concediul maternal...care dureaza 10 saptamani dupa nastere

Azi pana la 12 imi rooood unghiile! + ca am citit tot felul de prostii, de vesti proaste la prima eco (prima eco aici la 12 sapt). Stiu ca n'am ce face, dar asta e... Abia astept sa aflu ca totul e normal!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput