Actori preferati?
Ce actori sau actrite va plac in mod deosebit? Eu am o serie de actori, mai vechi sai mai noi, care-mi plac din varii motive. Daca ii vad in distributia unui film incerc sa-l vad neaparat.
Actori: Robin Williams, Antony Hopkins, Johnny Depp, Gabriel Byrne, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, etc.
Actrite: Meryl Streep, Renee Zelwegger, Audrey Tautou (Amelie ), Monica Belluci (), Audry Hepburn, Sophie Marceau, Juliette Binoche, etc.
Dintre romani: Adrian Pintea, Stefan Iordache, Maia Morgenstern, Toma Caragiu, Leopoldina Balanuta, etc.
I-am scris in ordinea in care mi-au venit in minte. Precis am mai uitat cativa...
Claudia
Raspunsuri
britdi spune:
La mine e cam asa:
Actori: Richard Chamberlain, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Laurence Olivier, Tom Hanks, Louis de Funes; romani: Adrian Pintea, Amza Pellea, Grigore Vasiliu Birlic...
Actrite: Meryl Streep, Julie Christie, Audrey Hepburn; romance: Maia Morgenstern, Leopoldina Balanuta....
Bineinteles ca am mai uitat citiva :)
babirusa spune:
actori: Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Brad Pitt, Bruce Willis, Hugh Jackman, Colin Firth, etc.
actrite: Demi Moore, Renee Zellweger, Audrey Hepburn, Liv Tyler, Julia Roberts, etc.
romani: Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Maia Morgenstern...
Elenalove27 spune:
Actori-Antonio Banderas
Actrite-Demi More
Dintre actori romani -marele Amza-Pelea-( Nea Marin Miliardaru) si Jean Constantinescu(Papaiani) sper ca am scris corect !
Elena 34 saptamini & sotul AL
viorela hoff spune:
Mmmm, ia sa vedem!
Dintre actorii romani, generatiile dinainte de 89, dar cred ca erau mai buni pe scena decat in filme, parerea mea.
Dintre ceilalti, pot insira o gramada: De Niro in anumite filme, Jack Nichloson la batrnete parca face mai bune roluri, Tim Robbins imi place ca barbat, Marlyn Monroe pt. care am o afinitate speciala desi nu a fost grozava, un actor f. bun si stilat ar mai fi Jeremy Irons, nu stiu , pot s ainsir o gramada si nu-mi vin in minte dar nu vreau sa-i uit pe cei din anii copilariei mele, care mi-au deschis gustul pt. Cinema, anii 40, 50, 60 si cam ar fi 70-80, Marlene Dietrich, Greta Garbo, vechituri din astea dar Goldies! Sunt multi, in general iubesc Holiwoodul!
Viorela Hoff
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by korinna
Cred ca marea mea feblete:Christofer Lambert
Imi place si mie, dar am uitat de el!
Si mareeee rusinica sa-mi fie, imi mai plac si Robert de Niro, Jeremy Irons si Al Pacino!
Stiam eu ca am mai uitat, dar speram sa fie mai putin importanti!
babirusa spune:
Am uitat si eu de Al Pacino care imi place foarte mult , de Tamara Buciuceanu si Draga Olteanu-Matei.
scarmanus spune:
Marturisesc ca pentru mine Armand Assante are un magnetism iesit din comun. Ma trec fiorii cand cand il vad, mai ales ca are el o privire uneori (ceruta de rol, fireste), care ma face sa visez. Mai e Daniel Day-Lewissi Jeremy Irons, pe care eu i-am pus la categoria titani cu resurse uluitoare de interpretare a personajelor pe car ele interpreteaza+Robert Redford.
Imi mai place Marisa Tomei foarte mult, Bette Midler (fantastica expresivitate).
scarmanus
crinuta spune:
Actori: Christopher Plummer, Pierce Brosnen, Keanu Reeves
Actrite: Julia Roberts, Woopi Goldberg, Demi Moore,Nicole Kidman.
Crinuta