Actori preferati?

Actori preferati? | Autor: she_wolf

Link direct la acest mesaj

Ce actori sau actrite va plac in mod deosebit? Eu am o serie de actori, mai vechi sai mai noi, care-mi plac din varii motive. Daca ii vad in distributia unui film incerc sa-l vad neaparat.
Actori: Robin Williams, Antony Hopkins, Johnny Depp, Gabriel Byrne, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, etc.
Actrite: Meryl Streep, Renee Zelwegger, Audrey Tautou (Amelie ), Monica Belluci (), Audry Hepburn, Sophie Marceau, Juliette Binoche, etc.
Dintre romani: Adrian Pintea, Stefan Iordache, Maia Morgenstern, Toma Caragiu, Leopoldina Balanuta, etc.
I-am scris in ordinea in care mi-au venit in minte. Precis am mai uitat cativa...

Claudia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

La mine e cam asa:
Actori: Richard Chamberlain, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Laurence Olivier, Tom Hanks, Louis de Funes; romani: Adrian Pintea, Amza Pellea, Grigore Vasiliu Birlic...

Actrite: Meryl Streep, Julie Christie, Audrey Hepburn; romance: Maia Morgenstern, Leopoldina Balanuta....

Bineinteles ca am mai uitat citiva :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

actori: Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Brad Pitt, Bruce Willis, Hugh Jackman, Colin Firth, etc.
actrite: Demi Moore, Renee Zellweger, Audrey Hepburn, Liv Tyler, Julia Roberts, etc.
romani: Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Maia Morgenstern...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Actori-Antonio Banderas
Actrite-Demi More
Dintre actori romani -marele Amza-Pelea-( Nea Marin Miliardaru) si Jean Constantinescu(Papaiani) sper ca am scris corect !

Elena 34 saptamini & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Mmmm, ia sa vedem!
Dintre actorii romani, generatiile dinainte de 89, dar cred ca erau mai buni pe scena decat in filme, parerea mea.
Dintre ceilalti, pot insira o gramada: De Niro in anumite filme, Jack Nichloson la batrnete parca face mai bune roluri, Tim Robbins imi place ca barbat, Marlyn Monroe pt. care am o afinitate speciala desi nu a fost grozava, un actor f. bun si stilat ar mai fi Jeremy Irons, nu stiu , pot s ainsir o gramada si nu-mi vin in minte dar nu vreau sa-i uit pe cei din anii copilariei mele, care mi-au deschis gustul pt. Cinema, anii 40, 50, 60 si cam ar fi 70-80, Marlene Dietrich, Greta Garbo, vechituri din astea dar Goldies! Sunt multi, in general iubesc Holiwoodul!
Viorela Hoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Cred ca marea mea feblete:Christofer Lambert

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ma faiblesse: HUGH GRANT

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by korinna

Cred ca marea mea feblete:Christofer Lambert

Imi place si mie, dar am uitat de el!
Si mareeee rusinica sa-mi fie, imi mai plac si Robert de Niro, Jeremy Irons si Al Pacino!
Stiam eu ca am mai uitat, dar speram sa fie mai putin importanti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Am uitat si eu de Al Pacino care imi place foarte mult , de Tamara Buciuceanu si Draga Olteanu-Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Marturisesc ca pentru mine Armand Assante are un magnetism iesit din comun. Ma trec fiorii cand cand il vad, mai ales ca are el o privire uneori (ceruta de rol, fireste), care ma face sa visez. Mai e Daniel Day-Lewissi Jeremy Irons, pe care eu i-am pus la categoria titani cu resurse uluitoare de interpretare a personajelor pe car ele interpreteaza+Robert Redford.
Imi mai place Marisa Tomei foarte mult, Bette Midler (fantastica expresivitate).

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Actori: Christopher Plummer, Pierce Brosnen, Keanu Reeves

Actrite: Julia Roberts, Woopi Goldberg, Demi Moore,Nicole Kidman.

Crinuta

Mergi la inceput