Personal-itetzuri ;)). Numai pentru binedispusi !!
Raspunsuri - Pagina 6
iileana spune:
| Citat: |
| Cine, cine, cine eeeeesteeee? |
Cine-cine-cine-cine-e-albastru-cu-buline?

Cita vreme bunul meu prieten google imi intoarce
un singur rezultat din lumea asta, si anume pe cel de fata, deduc, logic, ca e stilul ancai_a, ca ea a scris textul
Daaar... voi sinteti sigure ca sinteti on-topic?
Ma pregatisem sa-i spun lui Alinuk ca a gresit topicul, aicea nu-s "perle", aicea-i vorba de stil, dom'le, de amprenta gratioasa a userului in sine asupra textului emanat (
:)), aici nu ridem de unu'-altul, aici ne incintam remarcind particularitatile fiecaruia.Insa mersul lucrurilor ma face sa cred ca probabil am inteles eu gresit...
alinuk spune:

de acooord!
despre 'ticuri', despre particularitati am inteles ca se vorbeste aici
le-am spus perle' ca asa mi-a venit la taste ..ideea e ca nu radem unii de altii ..de aia si ma gandeam eu la un material care sa cuprinda 'crampeie' din cum e perceput fiecare / practic trasatura a ceva din noi si care in mod evident spune ceva despre persoana in cauza ...
e amuzant (si uneori revelator!) totusi sa realizezi cum te vad si ceilalti (tocmai ca cel mai greu e sa-ti constientizezi propriile particularitati)
propun sa ne intoarcem la 'stil'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anca_a spune:
Mii de scuze, intentia mea nu fu sa duc subiectul in derizoriu, asadar, chiar daca textul imi aparatine, stilul este imprumutat
.
Persoana exista, are un pic peste 100 de mesaje pe DC, toate scrise in acest fel.
Nu i-am dat numele pentru ca, in cazul de fata, chiar daca era vorba despre stil, nominalizarea nu o avantajeaza.
Mai pun o mostra, de data asta autentica. ![]()
| Citat: |
Buna ziua mamici,apelez din nou la ajutorul vostru pentru un sfat.Copila mea are 2 ani si 8 luni,desi ne spalam pe dinti in fiecare zi fara exceptii,pentru ca ii place si cere singura chiar si de trei ori pe zi,dintii din fata ,sus, sunt cariati,o spal eu pe dinti mai intai corect si apoi o las pe ea cat timp ma spal eu sa se spele cum vrea,e foarte distractiv pt ea si am ajuns la concluzia ca e de la biberon,de care nu putem scapa ever,mai ales noaptea ,dar daca iesim afara,primul lucru care il ea cu ea e biberonul,are grija sa fie capacul pus si sa mi-l bage in geanta,nu sunt cariati,ma corectez sunt extrem de galbeni in fata si negrii in spate doar cei patru din fata ,sus,am incercat sa-i dau noaptea la alegere o jucarie care sa o ia cu ea pe durata noptii,i-am pus canuta cu ceai pe noptiera ,i-am aratat ca acum biberonul il dau la catei,si desi a incuviintat din cap ca e de acord nu a putut sa adoarma fara el,desi era unu noaptea si era extrem de obosita,cu ochii inchisi cerea "teci,teci"caci asa ii spunea ea la ceai,si intr-un final mi-a fost mila de ea si i l-am dat,i-am luat cani speciale foarte frumoase de care e foarte incantata,dar bea putin dimineata din ele,si apoi imi arata ca vrea sa verse continutul in biberon,ce sa fac,imi e si mila de ea,dar am sa fiu tare daca puteti sa-mi dati un sfat cum sa procedez,dulciuri nu mananca in exces,decat desert dupa masa de pranz,si in general facute in casa,pentru ca am timp sa fac si imi place.Biberonul bata-l vina e prezent peste tot,suzeta nu a vrut niciodata,cand era mica o scuipa,dar biberonul era parte din ea,a fost nascuta prematur si nu a avut putere sa traga la tata si usor usor din cauza ca ma mulgeam laptele a disparut,nu a supt la tata niciodata,de cand s-a nascut biberonul ii e sursa de hrana si "adapare" ca sa zic asa....cum sa fac sa o conving sa renunte la el? va pup si multumesc anticipat pentru raspunsuri.Trebuie sa fac o precizare,bea 2 litri si ceva de ceai cu zi cu noapte,doctora spune ca analizele ies bune,deci nu are carente de vitamine, doar simte nevoia sa bea,dr.ii era frica de eventuale nereguli ,am facut toate analizele si au iesit bune,chiar calciul si fierul putin peste valorile normale.,in mancare nu ii pun sare decat foarte putina ,eu am probleme cu circulatia si evit sarea multa,am si albumina in exces si mi se umfla picioarele si de aceea nu fac mancarea sarata,sotul are probleme cu rinichii de aceea la noi sarea e on limit. |
andacos spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anca_a Mii de scuze, intentia mea nu fu sa duc subiectul in derizoriu, asadar, chiar daca textul imi aparatine, stilul este imprumutat Persoana exista, are un pic peste 100 de mesaje pe DC, toate scrise in acest fel. Nu i-am dat numele pentru ca, in cazul de fata, chiar daca era vorba despre stil, nominalizarea nu o avantajeaza. Mai pun o mostra, de data asta autentica.
www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Calipso zeus!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
adablackcat spune:
Eeee...bata-l norocu' de Gugal. Am gasit-o...dar nu-mi zice nimic nick-ul ei. Si nici un inteleg care e sfatul pe care-l cere? Doar explica niste lucruri (cam multe, ce-i drept!).![]()
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Na vedeti ce trist... Cat de comune si fara stil suntem daca scriem corect si inteligibil. 
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC