Personal-itetzuri ;)). Numai pentru binedispusi !!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

alinuk, pentru mine autoironia e unul din sporturile preferate , rad intotdeauna (nefortat si sincer :)) cand se fac glumite pe seama mea, dar m-ar deranja sa fiu subiect dintr-un slide si niste necunoscuti in carne si oase sa moara de ras la defilarea perlei mele, cu mine de fatza.
Eu nu voi veni la intalnire, puteti sa radeti de mine cat vreti , postarea asta nu e scrisa intru confortul meu :).
Nu e vorba de furt intelectual, e vorba de asigurarea confortului participantilor.
Se schimbau trebile daca era o intalnire in cadru restrans, pe baza de afinitati si simpatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Eu sunt de acord sa ii rasfatam cu masura pe copii,dar nu sunt de acord sa ii lasam sa faca tot ce vor ei,dialogul calm si explicatiile sunt cheia sau poate ca odata ce cresc inteleg si ei ca in viata nu obtii tot ce vrei,mai ales ca la 4 ani nu gandesc ca la 6,sau sa zicem la 8 cand ai cu cine sa te intelegi,totusi eu zic ca mita nu e recompensa,dar recompensa uneori e buna,o ciocolata sau o bomboana sau ce stii ca-i place copilului,oricum nu mai tin ei minte cand ajung mari,acum merg la gradinita,oricum cheia e dialogul,va pup sau poate nu e mita ii dai de lucru,oricum e greu si de multe ori esuezi ca parinte dar asta e farmecul vietii,inca odata va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Eu sunt de acord sa ii rasfatam cu masura pe copii,dar nu sunt de acord sa ii lasam sa faca tot ce vor ei,dialogul calm si explicatiile sunt cheia sau poate ca odata ce cresc inteleg si ei ca in viata nu obtii tot ce vrei,mai ales ca la 4 ani nu gandesc ca la 6,sau sa zicem la 8 cand ai cu cine sa te intelegi,totusi eu zic ca mita nu e recompensa,dar recompensa uneori e buna,o ciocolata sau o bomboana sau ce stii ca-i place copilului,oricum nu mai tin ei minte cand ajung mari,acum merg la gradinita,oricum cheia e dialogul,va pup sau poate nu e mita ii dai de lucru,oricum e greu si de multe ori esuezi ca parinte dar asta e farmecul vietii,inca odata va pup.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

cine a scris asta?
tare,tare greu de urmarit si citit..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

hAHa, nici macar eu nu stiu al cui e stilul asta .

Alina (copiloi), tu esti mamica, abia acum mi-am dat seama :). Erai tu graviduta si deodata ai cam disparut, parca asa, nu? :)
Felicitari si toate cele mai bune bebelanului si voua, parintilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

denizel, sarumana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Stai Denizel mai fac si fraze asa prop1....prop2:))
Fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Caut un prieten, da' nu gasesssssssssssssssssssc...as recunoaste nick-ul doar dupa titlu
Din ciclul Madi25 :
Cum sa il fac sa ma ierte?
Ce parere aveti despre acest barbat???
Cum e mai bine: sa taci sau sa te aperi?
Cum vedeti situatia asta?
Cum depasim un moment penibil?
Sa incep o relatie cu el sau nu?
Din nou,esec ...
Ce inseamna a fi seducator/seducatoare?
Cum iti faci un prieten - iubit in situatia asta?
Esec in dragoste
.
.
.

Io recunosc ca la toate postarile bag un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si eu sunt fan autoironie, am sentimentul ca e o eleganta salvare a situatiilor jenante

inteleg asadar, ca ne autoironizam ..dar la sueta privata unde clar nu se afla niste necunoscuti in carne si oase care sa moara de ras la defilarea perlei mele, cu mine de fatza.

Denizel-o (sic!) mi-ar fi placut sa te revad!

observ ca e mai usor sa gasesti perla din ochiul vecinului decat propria-ti perloaie

va citesc ca-mi place maxim!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:

Cine, cine, cine eeeeesteeee?

este super

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Citat:

Cine, cine, cine eeeeesteeee?

este super

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

michele_usa?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput