Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui ana_2010

Buna seara tuturor.
Mai rarutz si eu p-aci, ca tot cu probleme. Ultima data va spusesem ca incepusem sa-i dau la prunc baby lass, poate s-o regla la burtica. Eh, de vineri santem intr-o diaree continua, cu 8-10 scaune pe zi, si mai bine. Am sunat pediatra si am schimbat laptele, incercam sa luam smecta, dar nu prea reusim ca nu ne place. De ceai de menta, ce sa mai spun, il scuipa de numa'. Daca nu-i trece pana maine, ii bag antibiotic. Of, cand nu facem kk, cand facem prea rau, nu mai stiu ce sa fac, mai ales ca ma omoara gandul ca din cauza mea sufera.
Sa nu mai zic ca s-a inrosit destul de rau la fundulet, ii dau cu crema cu galbenele, mi se pare mai buna decat aia cu zinc de la sanosan
Strumph, observ ca pruncii nostri se cam aseamana, plangaciosi, urlatori si fara somn.
Anaxena, am vazut ca stai in Drumul Taberei. Si eu. Iesi in parcul moghioros cu bb?

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Ana, anaxena e din Pitesti. Eu stau langa parcul Moghioros...inca....in weekend ma mut, am iesit mereu in Moghioros si poate o sa ne vedem pe acolo...AI poza pe piccasa sa te recunosc??

Strumpfiieri iti faceam morala ca de ce papi biscuiti...am mancat azi alune cu cereale...de la 6 dimineata...Nu stiu frate...tin o zi doua si apoi fac o prostie..

Crema solara nici eu n-am luat inca...am tot uitat...tre sa rezolv sapt asta...ca la curte nu cred ca vor sta ei doar sub umbrar...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

cred ca la mine se referea :) deci suntem deja 3 pe langa parc. ce frumos...poate ne intalnim pe acolo. eu de obicei ies pe la 10-11 si mai pe seara .

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy poop care poze?? de la botez?

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor voi scoateti bebeii fara caciulita? asa cald estela voi? ce fain.
la noi este racoare, parca mi-e frica s-o scot fara, mereu bate vantul si la umbra daca stai mai mult este chiar racoare. eu am caciulite de panza subtiri si i le dau pe alea.

am pus cateva poze din parc si de la iarba verde.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

mada ce faci???????????

Mergi la inceput

roxy eu il scot pe L demult fara caciulita.....ma gandesc cum m as simti eu cu caciula pe cap... noi iesim in body tricou +pantaloni scurti/treisfert/lungi subtiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

roxy- arati minunat! wow si bebelina ta e tare frumoasa
noi tot fara caciulita iesim in parc...chiar daca bate vantul

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

roxy superba si mami si bubu!!! nici nu vreau sa te intreb cate kg ai...oricum esti o norocoasa ca nu ai probleme cu greutatea si esti asa de la natura!! mie mi se pare cam grosut imbracata bubulina avand in vedere ca tu esti in maieu si restul oamenilor din poza in tricou. iar peisajele

Mergi la inceput

bb_yasmi super ca au venit banutii. si eu am intrebat cand am pus dosarul si mi-a zis ca in iunie vin deci dupa o luna, super. sper sa si fie asa

Mergi la inceput

fetele bebeii vostri vor sa se uite la tv??

Mergi la inceput

bb_yasmi da, de la botez

Mergi la inceput