Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Lalely la Sensiblu sigur gasesti.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

somleac mergeti la strand la voi in arad??

da e super programul juniorului!! si mie imi convine

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Scriu si aici ca ramasesem la capitolul vechi (tot de pe telefon!)

Dragele mele
Scriu si eu cu puiul in brate fiindca azi e smiorcait si mananca des - o fi puseu de crestere? E drept ca a facut 4715 g deci a luat in ultimele 10 zile vreo 350 gr!
Scrish si eu stiu ca nu se face baie, nu stiu cat de stiintific e dar e prudent; noi facem vaccinul pe 2 iunie
Sorinam fac doar schemaobligatorie ( dar ptr o singura intep cumpar Infarix hexa). Citind am decis ca prea multe vacc pot face rau prin exces de stimulare imuna, asa ca am renuntat la Rotarix si Prevenar.
Ally,neaparat sa ia vitam D, Vigantol, fara poate face rahitism; oare o ia sub alt nume acolo?
Strumpfi scuze ca nu raspund la tot sunt cam uituca... Da, se tot zice ca seamana cu mine puiul :-) cat despre incuscreala, daca printesa isi va iubi si soacra (eu!!!) am batut palma fiindca tot zic eu ca il trimitem la facultate la Londra!

Am si eu niste intrebari:
- voi le dati cu protectie solara deja? Incerc sa nu-l prea expun dar il mai atinge cate un pic soarele
- cum ii imbracati in casa? Ce temperaturi aveti? La noi sunt spontan 25-26gr deja si nu-mi place, dar nici sa tin mult AC nu-mi vine

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

La mine in casa sunt 21-22 grade :) suntem mai feriti de soare. in casa o tin pe Teea in salopeta cu maneca lunga si atat.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

bbyasmi, nu prea des ca nu-mi place. Nu ma pot imparti cu copii intre bazine. Eu prefer la balta la Ghioroc, e ca la mare, sunt cu toti intr-un loc si nu-mi fac atatea griji ca la strand plus ca e mai natural . Si copiilor le place mai mult la Ghiroc. Acum am inteles ca au mai facut ceva bazine in plus si au gasit si apa termala.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gabi daca incerci sa o culci langa tine si abia cand adoarme bine sa o pui in patut??eventual o pui cu tot cu paturica care e incalzita deja si nu simte diferente de temperatura.
eu sunt bucuroasa ca L are un program tare ok si il respecta vad.
seara la 22 culcarea (ar dormi el si mai repede...dar la 22 se culca surioara ) apoi dimi pe la 6 papa...apoi somn in continuare pana oe la 9-10. dupa asta o scurta pauza si somnuri scurte, iar de pe la 13-14 doarme pana pe la 16-17. apoi papa si inca un somn de vreo ora de pe la 18.

ce program minunat! bravoo!

Mergi la inceput

alexina

somleac noua ne place!!! noi in tm nu avem asa strand mare si frumos asa ca mergem ori la voi, ori la gyula sau balaton sau uneori la felix, unde vrem sa mergem si acum in wk.

Mergi la inceput

ieri mancam un mar si L era cu ochi la mine... l-am lasat si pe el sa il "linga" dupa ce a dat de gust sa vedeti ce vroia sa traga din el...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

PUPICUTI TARZII SI DE LA NOI!!!
AZI AM FACUT A GRAMADA DE TREBURI...AM FOST LA CURSURI PT MASAJ DE PUIUTI SI TARE MI-A PLACUT SI SE PARE CA SI PUIULUI..NE DUCEM SI MAINE SI POIMAINE(DACA SE V-A SIMTI PUIU')...AM FACUT CURATENIE APOI...LA 17 AM FOST LA DR SI AM FACUT VACCINUL.. CE MA FAC EU FETELOR CU CERCELUSII??? EU AM PLANS ACUM...INSEAMNA CA ATUNCI CAND II V-OR GAURI URECHIUSELE TRE SA STAU CU OTET LA NAS SA NU LESIN...MI S-A RUPT SUFLETUL CAND AM AUZIT-O CUM PLANGEA
PANA ACUM E BINISOR,FARA FEBRA..DOAR PUTIN AGITATA. SPER SA DOARMA BINE IN SEARA ASTA SI SA TRECEM PESTE FARA FEBRA...
APOI AM FOST SI PRIN ORAS PE LA MAGAZINELE DE GRASI
SI MA DUC IN TARA...VOI AVEA NEVOIE DE MAGAZINE PT 'SI MAI GRASI'....DAR CU VIN INTRU IN CEA MAI CEA PRIZA CA SA MA FAC UN PIC FRUMOASA PANA LA BOTEZ

ALLY - AICI NU SE DA NIMIC CU VIT D PT CA,ZICE DR, E FF MULT SOARE SI NU-I NEVOIE...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

sa stii ca cercelusii pusi cu pistolul nu dor asa rau. a mea a plans 5 sec la fiecare ureche si gata. hai curaj :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy asa dulce este puiuta mica este o dulceata si ce bine iti seamana foarte frumoase pozele.

bb_yasmi ce scump este Lucas, incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Iasmi, mai ales la ochisori, asa mi se pare

ina ce dulce este Alex, este super sling-ul, imi pare comod pentru bebei. acum vad si eu mai bine cum arata unul

somleac, madutza, alina06,deea multumesc mult pentru urari

alina06 si puiul tau este tare, tare dulce

fetelor nici nu mai nominalizez bebeii, m-am uitat la poze si sunt toti absolut superbi. toti, toti

pisuc La multi ani! asa mai cu intarziere pentru Petru Constantin, este asa dulce bine arata tortul....

deea super pozele cu micuta, ce-am ras de ce texte ai scris tu acolo

simona ce fain ca gata, va mutati. super si eu mananc multa inghetata, este desertul meu preferat.

fetelor eu am facut baita in ziua vaccinului si n-a avut nimic, nu mi-a zis pediatra sa nu facem baie.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi vreau si eu link-ul cu poze, am vazut ca s-a vorbit

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput