Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ana 2010 pentru fundic iritat pune cateva pic de propolis glicolic( fara alcool) in palma si amesteca cu crema de fundic.Ungel cu amestecul asta face minuni. Pentru diaree oti sa-i dai formula 245 granule 3Xzi.Bagi granulele intr-o siringa si apoi tragi cativa ml de apa plata si le agiti pana se dizolva.

Strumphitza la multi ani parintilor tai.

Ailed si eu am avut crema de la chicco si mi s-a parunt groaznic de folosit. Exact ce a spus bb yasmi.Acum am luat de la klorane si are o textura mai fluida, se intinde usor si nu lasa urme

De crema de protectie solara sigur va fi nevoie vara asta. Chiar daca numai manutele sau piciorusele raman la soare ele trebuie protejate. Ca si la noi crema trebuie apoi indepartata.

Alina06 si pe mine ma doare spatele. Nu e de la anestezie ci de la alaptat si purtat toata ziua bebe, plus ca la nastere coloana sufera un soc , se pierd multe kg dintr-o data ceea ce destabilizeaza rau situatia pe acolo.

Ally laur nu intra in panica. Nu in toate tarile se administreaza supliment de vit d. De ex in Germania nu se da. La noi s-a facut o statistica acu foarte multi ani ( cam pe vremea cand eram noi mici) si s-a constatat un procent destul de mare de copii cu lipsa de calciu, respectiv rahitism. Atunci s-a decis ca toti bebeii trebuie sa primeasca supliment de vit D si calciu.Deci nu-i obligatoriu sa faca rahitism daca nu-i dai. Eventual poti sa-i faci niste analize mai incolo sa vezi cum sta cu calciu si atunci sa-i dai.

Ma duc sa-mi dusulesc purcelusii daca ma lasa Ghighirica ca se pare ca deprins naravurile Sophiei de Srumphitza.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!

am cam tras chiulul zilele astea

strumph, la nunta m-am simtit f bine, am dansat muuuult dar am si mancat , nu bs-a miscat acul cantarului nici in sus nici in jos
M-am simtit bine ca am fost admirata pt silueta mea (vorba vine silueta), erau acolo mamici cu copii mai mari ca ai mei si care inca nu scapasera de burta..cred ca se complaceau asa...

yasmi, alina, diversificarea o incep cand implineste fata 5 luni, intra in a sasea luna...sper sa fa asa

in seara asta am fost ff suparata , brusc mi-a refuzat fata sanul . I-am facut baita, am imbracat-o si cand am pus-o la san a inceput sa urle de zici ca o frigea nu imi dau seama de ce s-a intamplat asa. Nu am mancat nimic aiurea, ea a manacat azi d emai multe ori pe timpul zilei si a fost ok, a facut si kk de 2 ori, laptic era in san..nu ff mult dar era. M-am dus m-am spalat ca poate o deranja deodorantul, am scos-o pe balcon la aer si m-am plimbat putin, am dezbracat-o si imbracat-o din nou ca poate o strangea ceva..nimic, minic nu a mers , se linistea si cum ajungea cu gurita la san incepea sa planga si se arcuia sa se impinga departe d e mine
Pana la urma i-am facut LP 120 ml, a mancat imediat si s-a culcat. Sper sa nu se invete asa...

si acum ceva de care sunt f incantata, Duminica am alaptat in public . Am fost la Cernica la restaurant, este in aer liber, mesele de lemn sunt puse chiar pe iarba, spatiu mare de joaca pt copii, f fumos. Ne-am asezat la o masa mai retrasa si cat timp am mancat noi a mancat si Catalina ..si acum nici nu vroia sa vada sanul...

pupici multi fetelor

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele

am revenit si eu
va multumesc pt sfaturi

simonacip- asa este, tre sa gasim o metoda sa ne intelegem...orgoliul nu e bun dar...nici sa renunt la el de tot..m-as simti carpa si nu imi place ideea...

ina- ai dreptate..amenintarea cu despartirea e urata dar..ajung cu nervi asa de intinsi incat...vad asta ca o ultima solutie sa priceapa odata ce am de spus....mor cand imi zice ca ce simt eu e ABSURD!!!

asa o fi..dar astea sunt sentimentele mele....
da-mi pm cu id-ul tau daca vrei sa vrb pe mess or something :)

miki-..am senzatia ca vrb degeaba cu el..ori tac si zic ca el..ori...suntem in certuri asa ca..am cedat...desi ma simt ca naiba

deea- nu e vrb de jocuri de noroc si femei:))

Mergi la inceput

madutza_bra

am fost si noi acum 2 weekenduri la Cernica, la restaurantul acela de pe lac..foarte frumos..o gramada de parinti si copii....mi-a placut mult....pacat ca mancarea nu e extraordinara dar pt linistea aia la iarba verde...parca a meritat sa ne ducem

Mergi la inceput

mai stau si eu un pic pe aici sa citesc capitolul trecut pt ca am lipsit nemotiva si acum...platesc! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi azi intrebam de ce lipsesti!!

mada sa treaca supararea. pozicile de la botez le ai???

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

bb_yasmi- ce bebe mancacios ai...se face baiat mare :)
eu o tin pe Evelinne in sufragerie cu geamul deschis fara nici o problema....

Somleac- ti-am mai zis si la cap trecut iti mai zic si acum..AI TOATA ADMIRATIA MEA. Imi inchipui ce circ o fi la tine in casa dar sunt convinsa ca esti extrem de fericita cu copilasi tai...si sa stii ca are si sotul dreptate...razi draga mea si tu...in timp ce schimbi pampersul, faci curat...si ce oi mai face tu acolo..baga si un ranjet la bancurile lui sa se simta bine...poate se vindeca si degetul mai repede:)

ina.click- sa stii ca sunt deacord cu tine in legatura cu curentul...si eu fac curent in casa si nu a patit nimeni nimic
cu dani..eram cam dusa...l-am protejat cam tare cand era mic si am zis ca la urmatorul copil nu mai fac gresala asta....dani a fost pana la 5 ani cel mai bolnavicios copil pe care l-am vazut vreodata...dupa ce i-am scos polipi...GATA boli..nu stiu de ce...

Mergi la inceput

ehh bb_yasmi...am lipsit ca de obicei..in weekend

fata mea ma inebuneste serile...ce sa ma fac cu ea...nu adoarme mai devreme de 4 ...vrea numai in brate desi nu o doare nimic
daca o iau in brate...adoarme....o pun in pat...zici ca am p[us=o pe cuie....
se culca pe la 3-4 dimineata..si doarme pana la 6 -8 cand mananca....se culca iar ...pana la 12....cum sa fac sa ii schimb programul ca NU MAI POT

Zicea ta-su ieri sa o dam si sa luam model mai adormit....doritori?

Mergi la inceput

fi-mea vad ca se potoleste numai pe burtica...o fi ok sa o mai las sa doarma si asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi daca incerci sa o culci langa tine si abia cand adoarme bine sa o pui in patut??eventual o pui cu tot cu paturica care e incalzita deja si nu simte diferente de temperatura.
eu sunt bucuroasa ca L are un program tare ok si il respecta vad.
seara la 22 culcarea (ar dormi el si mai repede...dar la 22 se culca surioara ) apoi dimi pe la 6 papa...apoi somn in continuare pana oe la 9-10. dupa asta o scurta pauza si somnuri scurte, iar de pe la 13-14 doarme pana pe la 16-17. apoi papa si inca un somn de vreo ora de pe la 18.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput