Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vaiiiii de mineee....deci kkaciosul meu continua sa faca kk dupa fiecare masa

mamica implinita de fetita si baietel

si te plangi??!! ce n-as da..a mea face o data la 2-3 zile si atat ma framant,dar pediatra spune ca-i ok cand alaptezi...cu toate astea eu nu ma linistesc decat atunci cand vad un scutec plin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Vreau si eu bebe mai kkcios.De cand am terminat proviziile de ceai de anason,chimen si fenicul...bebe face kk la 2-3 zile,in rest da besinute la greu si il cam deranjeaza burtica.
Aseara i-am bagat si eu o bucatica de supozitor ca era cam agitat si a umplut pampersul!

Ionyyy....stiu ca tu ii dai ceai de fenicul Sarei,de care ii dai(granulat,pliculet) si cum il prepari?

Ceaiul de musetel cum il pregatiti??

Eu azi sunt cu intrebarile!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

imi bag si eu nasul ...ceaiurile granulate sunt pline de zahar...am si eu vreo 2 cutii acasa pt ca nu m-am gandit ca ceaiul poate face rau si mi-a zis pediatra sa ii fac ceai natural..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor voi scoateti bebeii fara caciulita? asa cald estela voi? ce fain.
la noi este racoare, parca mi-e frica s-o scot fara, mereu bate vantul si la umbra daca stai mai mult este chiar racoare. eu am caciulite de panza subtiri si i le dau pe alea.

am pus cateva poze din parc si de la iarba verde.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

la umbra cu capul gol, la plimbare cu palariuta ca e prea tare soarele. Acum sunt cam 31 gr la noi in curte la umbra, la soare e teribil de cald

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

si eu la fel fac...palariuta si crema 50 grad de protectie tot timpul...ca ardesoarele aici si tare mi-e teama de el pt puiut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ATENTIE!
m-a ajutat o fata buna si frumoasa si mi-a pus poze pe Picassa cu Dodo si Mari..
Deea, sanatate la printese!
Fetele multam de sfaturi cu crema de protectie! o tipa mi-a zis de la roche?...
va pup ca s-a sculat Dodo

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

ai niste minuni!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Andreea,!!!

Am pus cateva poze!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

frumos cavaler!!! sa ai grija de el sa nu-l fure vreo mandra ca-i rezervat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

Buna fetele!

Am trecut si noi pe aici sa va salutam si sa va spunem ca azi implinim o luna; maine mergem la dr deci nu stiu cat si cum a luat, eu chiar nu sunt stresata, al doilea copil te face mai relaxata
bebe tot cu colici moderati, titi si somn pe el mai putin cateva momente de neuitat...si eu l-am dat cu crema pe bebe, de la chicco si ramane alb dar asta e f bine ca asta inseamna ca nu patrunde deloc soarele ceea ce nu e rau, dar de la caldura i-au aparut cateva bubite; recunosc ca v-am citit pe sarite, sunteti f active, noi nu preaavem timp, cand doarme el incerc si eu sa fac diverse prin casa sau sa dorm;inca sunt doar cu el, Theo e in deplasare la bunici, se manifesta foarte zgomotos cand vine acasa si il cam destabilizeaza pe bebe asa ca ii e mai bine si lui si noua asa.
Va pupam si va uram zile si nopti cat mai linistite!
Nu va mai stresati cu colicile, orice le-ati da nu trec pana la 3-4 luni

Mami de Andrei Cosmin 24.04.2011 si de Theo, 12.04.2009

eu fol crema de la mustela si tot la fel ramane alb,dar nu ma deranjeaza ..mai am o monstra care mi-a dat-o pediatra de la avene care e la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Vreau si eu bebe mai kkcios.De cand am terminat proviziile de ceai de anason,chimen si fenicul...bebe face kk la 2-3 zile,in rest da besinute la greu si il cam deranjeaza burtica.
Aseara i-am bagat si eu o bucatica de supozitor ca era cam agitat si a umplut pampersul!

Ionyyy....stiu ca tu ii dai ceai de fenicul Sarei,de care ii dai(granulat,pliculet) si cum il prepari?

Ceaiul de musetel cum il pregatiti??

Eu azi sunt cu intrebarile!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

imi bag si eu nasul ...ceaiurile granulate sunt pline de zahar...am si eu vreo 2 cutii acasa pt ca nu m-am gandit ca ceaiul poate face rau si mi-a zis pediatra sa ii fac ceai natural..

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

granulat am si eu in casa,de fenicul....si il beau eu ca nu m-am indurat sa-i dau lui bebe,de musetel i l-am facut la pliculet..dar nu l-a baut,are o problema cu biberonul!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Hello! Am pus si eu cateva poze de la botez, poze cu Vladutz si cu tortul. Enjoy!

Mami de Vlad, 21.02.2011

ce baiat la papion!!!!!!!un frumos..si tortul super..
frumoase poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ralukab foarte frumoase pozele, vladut e un scump iar tortul mi a placut tare mult asa vesel colorat

ailed superbe fetele tale, una mai frumoasa ca alta

eu sunt entuziasmata pentru ca maine e ziua sotului si m-a pocnit asa pe ultima suta de metrii ideea sa inscriptionez un tricou alb pt luca pe care sa scrie la multi ani tati! drept si prin urmare, l am lasat pe copil cu sotul acasa si am fugit la carrefour sa il inscriptionez, tare dragut a iesit si cum maine la 1 avem programare la pediatru, intentionez sa il imbrac asa pentru petrecerea de acasa...mi-as fi dorit sa il imbrac din seara asta ca atunci cand se trezeste sotul sa il vada direct cu mesajul..dar imi e ca se sifoneaza aiurea tricoul peste noapte ca luca se misca mult...nici nu stiu, voua care varianta va place mai mult?

Mergi la inceput