Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Salut!

Ema, !

Rox, te invidiez!Foarte misto seara ati avut, bravo, la cat mai multe!Iar de duminica in familie, nici nu mai zic, cred ca a fost si mai si!Astepram impresii de la FTK.

Ce rau imi pare ca nu am ajuns ieri!Mor de oftica!Pe cand urmatoarea?

Olivia e sanatoasa tun!De maine la gradi.De azi la dans.
Maine urmatorul vaccin la catelus. Azi Alex are concurs de sah , de fapt cred ca a avut deja. Dar sunt curioasa ce a facut. A fost dorinta lui sa participe, eu chiar uitasem sa-l inscriu, si era suparat pe mine ca poate il rateaza!
Samabata avem primul concurs de dans sportiv!Am tone de emotii ptr el. Iar dupa masa(tot sambata) are un altfel de "concurs" la scoala, de data asta pe echipe. Se pregatesc deja de 2 luni, care consta din probe la mate, romana, cunoastere, ed.fizica-stafeta.

Olivia si ea va avea in iunie festivalul de dans.
Despre ea nici nu stiu ce sa scriu, doar ca suntem acum la capitolul fac ce vreau si cand vreau, daca nu se poate, atunci ne apuca urlatul! In rest e minunata!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007



tinem pumnii lui Alex !
Pupam minunata !




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Alina, mult succes concurentilor! Bine ca Olivia e bine sanatoasa acum.

Ceamica, nu te necaji cu bordura, se mai intampla. Cred ca as am reusit eu opera cu pompa de apa. Bine, versiunea oficiala este ca s-a stricat singura.


Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Buna Elena ,

multumesc pentru link , eu eram atat de convinsa ca numai la h&m gasesc sepcute cu ceafa acoperita ! I-am luat desi nu eram multumita de material insa imi place atat de mult forma asta de sepcuta beduin. Cand era mai mic tot de la hm i-am luat si erau asa de bune ! Acum nu siu ce-au patit , dar nici n-am verificat daca cele de la bebelusi sunt tot la fel de proaste .

Nu am avut programare. Dr lui e la budimex si ea ne duce de fiecare data la cine considera . Mi-a zis c-o sa-l vada Dan sau Marius .
Are doar secretii f multe si pana joi ii da pentru fluidizare secretii Rhinathiol . Daca nu progreseaza schimbam medicatia.

Sebastian omoara tot ce prinde daca nu sunt pe faza . Furnici ,gargarite, gandaci,muste, tantari etc. Daca prinde prin casa vreo furnica mai intai ii striga ush si dupa aia o omoara. Asa patesc si insectele de afara ca primul lucru pe care-l face este sa-si caute un bat rezistent ! le omoara ca-i este frica de ele asa zice daca-l intrebi de ce.
Cu literele nu am insistat , el a fost cel care ma tot intreba ce scrie acolo cand eu il intrebam ce masina e . Tot pornind de la masini a invatat si culorile .
la gradi i-a dat si lui o strofa pentru serbarea de pe 10iunie. O stie dar ii este rusine s-o zica pana nu insista colegii sa spuna.
( citat de la educatoare)
catelusul zice ham !
mancarica nu mai am !
am avut un pic de os
si l-am termint de ros !

Sa inteleg ca-ti bei cafeaua in gradina ?!
Pupici frumosilor



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

E super Sebastian cu insectele. Lasa ca mai bine asa decit ca Daria care se isterizeaza cind vede ceva mai mare...

tare dragalasa poezia. o sa ai din nou surpriza sa o zica fara insistente si foarte bine.

Cafeaua o beau in casa la computer. Chiar acum sunt afara copiii se joaca cu apa. Testez Aminexil de la La roche posay s avedem cit protejeaza.



-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ceamica, si eu zic ca e mai bine ca nu se teme de insecte. Alex e panicoasa rau, Andrei le mai hacuie dar numai daca i se pare lui ca ii invadeaza teritoriul.

Erina, asa e ca e fain cu gradina? Asa comod e si la noi in weekend, le dau drumul afara si gata.

Annisia, imi pare rau de catelus, eu am biroul oarecum in zona, o sa fiu mai atenta pe strazi.

Valentina, multa multa sanatate voua, sa veniti cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna !

Ieri am fost la Ploiesti, nu am avut timp sa intru pe forum sa va povestesc mai multe despre intalnirea de sambata. Am lasat pozele sa vorbeasca in locul meu - Rox, gasesti pe mailul comun link catre album.
In cateva cuvinte : copii frumosi, mamici relaxate si zambitoare, bucuroase de revedere, tatici draguti care au supravegheat copiii mai energici , parcul frumos, spre final cam cald la soare dar foarte placut la umbra. Am dus cu totii dulciuri pentru copiii din Valea Plopului si in final am participat la cate o mini-sedinta foto, vom primi pe mail pozele. O sa va aratam si voua.
Imi pare rau ca am ratat-o pe Mandarinutza ( m-am consolat s-o vad pe Antonia ) si ca Alina si Olivia nu au mai ajuns



Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uitasem sa povestesc de fastrack. Se pare ca Andrei s-a adaptat bine si a progresat mult. Sigur, e la nivel "intelege", unele mai avansate, unele mai putin. Oricum instructoarea era multumita de el, si sa fiu sincera si eu. Aseara a fost printre copiii care au povestit ce a fost la lectie, era super dezinvolt cu microfonul in mana, si s-a descurcat chiar binisor.

Cam asta a fost. Revin la munca si astept vesti de la bona despre lectia de inot. De regula merge cu mama, dar parintii mei sunt acum in Germania pentru controlul anual al tatalui meu. Per total sunt multumita de inot dat fiind ca Andrei nu voia sa stea in apa mai mare de brau. Acuma inoata bine cu colac, sare in apa - tot cu colac, si sta pe margine tinandu-se fara nimic ca sa faca scufundari cu capul. E clar ca a depasit frica si de acum nu poate decat sa fie mai bine.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

..... in final am participat la cate o mini-sedinta foto, vom primi pe mail pozele. O sa va aratam si voua.




Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )


...care poze vor avea un protagonist comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, cred ca a fost tare frumos!!!

Rox, bravo lui Andrei!!!A mea atunci cand are de prezentat ce a facut, se face "peste", vorbeste incet sa nu o auda cineva!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor!Probabil ca nu va mai amintiti de mine, n-am mai intrat demult pe forum.
In primul rand vreau sa spun si eu "LA MULTI ANI!" cu intarziere tutoror sarbatoritilor cu numele de Constantin si Elena.
Nu am mai intrat pe forum pentru ca nu aveam nimic deosebit de spus.
Noi suntem bine, Bianca e din ce in ce mai ambitioasa si autoritara,a invatat sa deseneze foarte bine, poeziile le invata cu o usurinta fantastica.
Si acum sa incep cu vestile bune.
1. Sambata am devenit nanuta unui baietel superb si sunt tare mandra. Am fost foarte emotionata, dar bebe a fost foarte cumintel si totul a iesit bine.Saptamana viitoare o sa postez si cateva poze de la fericitul eveniment.
2.Puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta de gravidute, caci am aflat de curand ca vine bebe II. Dupa calculele mele sunt insarcinata in 5 saptamani si cateva zile, nu stiu cu certitudine cat.Saptamana trecuta am fost la dr pentru ca nu mai aveam rabdare si bebe este inca foarte mic, motiv pentru care m-a chemat peste 2 saptamani sa-i vedem activitatea cardiaca si sa stabilim exact cate saptamani am.Deocamdata ma simt foarte bine comparativ cu prima sarcina, ma simt mai obosita, mai nervoasa si cu o pofta de mancare mai mare.Sper din tot sufletul sa fie totul bine.
Stiti ce este haios? Bianca de mai bine de o luna imi tot spune ca am un bebe in burtica si ca il cheama Matei. Degeaba ma tot chinuiam sa o conving ca nu am bebe ,ca ea o tinea pe a ei.Si se pare ca a avut dreptate draga de ea.
Va pupic
O zi frumoasa, va doresc.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007

Mergi la inceput