Fiv la Cluj 49
Raspunsuri - Pagina 20
uratica spune:
buna fetele!
nu am intrat pe net ptr ca iarasi nu ne-a mers netul!imi vine sa ii strang de gat pe idiotii astia de la rds-rcs!dar in fine..
dupa ce am fost internata in maternitate cu perfuzii,injectii etc ptr ca pitica mea vroia sa iasa la lumina la 30 de saptamani..acum..suntem bine..am stat numai si numai in pat si nu am mai avut contractii-asa ca am renuntat la nospa,scobutil si gynepril..din pacate mai iau augmentin si polyginax ovule ptr infectia urinara..sper ca saptamana viitoare sa imi iasa bine rezultatele..in rest pitica ma loveste in partea de jos cateodata de zic ca acu acu iese afara!are mai multa putere..si desi se zice ca bebelusii nu mai misca asa des in perioada asta-la ine e exceptie!pitica e la fel de vioaie ca intotdeauna!insa............vreau sa zic ca mereu mi-e foame!!sunt in aceeasi faza ca atunci cand aveam amandoi bebelusii!nu imi pot stapani nicicum foamea!chiar si dupa ce mananc imi e foame!oare e normal??mai am putin si ajung ca o balena!cu greu mai misun prin casa cat sa ies la baie si sa pap-m-am facut cat casa poporului dar mergem inainte!mai avem minim 5 saptamani!azi am implinit 32 de saptamani!abia asteptam sa mergem la eco sa vedem cat am crescut avand in vedere ca nu am mai avut contractii!bag fructe la greu..ptr ca daca nu mananc ceva din 5 in 5 minute simt ca mor de foame-si imi chioraie matele! :lol:
sper sa continuam in ritmul asta si sa treaca mai repejor astea 5 saptamani!
in rest..va pupacesc pe toate cu mic cu mare si va imbratisez cu drag!
eden,cory-sa aveti nastere usoara si bebei sanatosi si papaciosi!si ptr ca piticania mea nu mai vrea sa astepte ff mult-o sa nasc si eu tot in luna octombrie..pe la sfarsitul lunii-asa ca va ajung din urma desi trebuia sa nasc pe la jumatatea lui noiembrie!
Doamne ajuta pana la capat!
+32 fetita
alinutahu spune:
buna........
uratica...trebuie sa ,,rezistati,, inca putin ,printesa ta tare vrea sa vada lumea asta dar sunt sigura ca tu ai so convingi sa mai stea putin la caldurica si bafta
corina,eden....parca va vad cum va dati dea dura-dura,hai ca glumeam ,stiu cat va este de greu dear nu mai aveti mult
cristina...tu te tot lasi si pana la urma ....
brunadria...concediu placut si te asteptam cu forte noi
elena...nu ne mai spui nimic ...este totul ok?
noi crestem si suntem foarte asprie ,vrea sa faca de toate si nu poate ,se enerveaza striga tare ,mai si plangem stam in fundic daca suntem intre perinite ,papam absolut tot ce se poate pt varsta domnisoarei ...v-as mai spune dar nu ajunge o jucarie si deja a inceput scandalul
larissa_me spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monilaza Buna fetelor. Va deranjez si eu cu o intrebare. Tocmai am aflat ca FIV-ul pe care l-am facut la Szeged a ramas fara rezultat. beta <5,3-negativ. Puteti sa-mi spuneti daca la Cluj se face FIV cu programul national gratuit?Ati apelat careva la acest program? Cam cat costa pe langa ce plateste statul? |
buna, la Cluj se face FIV prin programul national gratuit, eu mi-am depus dosaru in august si in oct astept rezultatul. deci statu deconteaza procedura, adik 1200 de euro si noi vom plati tratamentu si analizele...daca iti pot fi de ajutor cu alte date,ma poti intreba linistita...
monilaza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_me
buna, la Cluj se face FIV prin programul national gratuit, eu mi-am depus dosaru in august si in oct astept rezultatul. deci statu deconteaza procedura, adik 1200 de euro si noi vom plati tratamentu si analizele...daca iti pot fi de ajutor cu alte date,ma poti intreba linistita... |
Intre timp am sunat la Cluj. Mi s-a spus ca ma costa tratamentul in jur de 4000 lei plus analizele.
Mersi oricum de informatii
corivio spune:
Hellau!
Uratica-bine ca acum sunteti bine.Sa stea acolo fetita pana la termen sa creasca mare si grasuta.
Noi de azi in doua saptamani suntem internate.Pe undeva abia astept, pe de alta parte e asa frumos sa o simti pe bebelina cum misca.Am terminat bagajul de spitalsi asteptam urmatorul control.
Legat de pofte si foame:mie de vreo 2 saptamani mi-e foame in continuu si oricat de satula sunt o data ce vad mancare sunt gata...De balena ce sa mai zic, lasa ca o sa slabesc dupa.
Eden- tinem pumnii si voua , sa fie bine si usor la recuperare.
In rest , va pup pe toate , sa aveti succese pe toate planurile.
Fetele care incep fiv , sa fie intr-un ceas bun.
Corina, 36+ fericita cu
AMR:2 sapt
alinutahu spune:
hai corina ca am ras una buna ...balena
lasa nu te necaji tu papa si te odihneste pana mai poti ,admirate in oglinda cat mai poti pt ca o sa iti lipseasca foarte mult burtica ....sa vezi dupa ce ciudat este fara burtica ,nu mai misca nimic poti dormi pe burta
Doamne ajuta ,tin pumni si speram sa nu ,,dispari,, de tot dupa ce iti aduci acasa printesa
eden este valabil si pt tine
pup gasca
edennoa spune:
Alinuta, nu ne dam la fund, de 2 ori am scris mesaj si de 2 ori nu s a afisat, asa ca am renuntat la un moment dat - sper ca acum sa apara.
Corivio, multa bafta sa aveti sunteti cu o saptamina inaintea noastra. Sa fie totul bine si sa va recuperati usor.
Uratica, vorbeste cu micutza sa mai stea la caldurica sa i se maturizeze plaminasii ca e prea repede sa iasa afara. Tu esti mamica ei explica i frumos si te va asculta.
Noi am venit acum de la monitorizarile saptaminale, am facut si testul de streptococ b just in case. Suntem maricei bine, micutzul nostru a ajuns la 3.300 kg. Mai avem 2 sapt jumate ceea ce ii da sanse sa ajunga catre 4 kg. Se simte bine, e activ, pulsul pe monitorizari e super okay fara a pune stress sau contractii pe uter. Speram sa fie tot asa cuminte pina la data planificata.
Pupam fetele cu copii si uram succes celor in asteptare.
s 37
Lyette spune:
Doamnelor!
V#259; salut #351;i doresc succes celor care sunt "in focuri"!
Noi am ajuns, cu ajutorul Domnului, la saptamana 21!
Am o intrebare pe care ar fi trebuit sa o pun mai demult! Pana cand se continua cu acidul fo, Medicul meu a spus ca, daca mananc paine imi asigur necesarul zilnic, dar daca eu vreau....sa iau un miligram. Am luat un miligram, dar nu chiar cu mare constinciozitate, pana prin saptamana a 16-a, iar acum ma tem ca nu am luat suficient.
Pana la cate saptamani stiti voi ca se recomanda?
Acum am inceput sa iau femibion II, supliment alimentar care contine si acid folic 0,2 mg si metafolin 0,2 mg.
In plus mi se intareste burtica noaptea si nu prea stiu daca e o problema sau nu. Medicul mi-a ptescris no-spa, dar nu prea stiu cand ar fi necesar sa iau si cand nu!
Alina
Multumesc ca te gandesti la mine!
Am inceput munca si am mai putin timp!
Voi ce mai faceti? creste bebelina?
cristina3343 spune:
Corina,Edennoa ,putin mai aveti,ii asteptam si noi cu drag pe bebici,desi sunt mari cred ca va fi ok cu cezariana,scapati mai repede.
Va dorim multa sanatate si refacere rapida!
Uratica,bine ca acum esti bine,stai in patut si totul va fi bine.
Sara si Alinuta ,sunteti tare frumoase,chiar nu ma las,vreau sa am si eu familia mea,doar ca am zis ca scriu cand chiar fac fapta...
Lyette,sarcina usoara in continuare,pana la urma ce medic te monitorizeaza?
la toate fetelesi o zi frumoasa!
edennoa spune:
Lyette acidul folic se ia pina in sapt 12 inclusiv pentru a evita malformatiile fetale in perioada de formare a organelor. In mod normal 1 mg e suficient. Eu iau 5 mg toata sarcina din cauza unei mutatii din singe care impiedica absorbtia de acid folic si provoaca anemie. Oricum ce e in plus se elimina nu ramine in organism. Daca nu ai si tu ceva mutatii la etapa asta nu mai te ajuta.
No spa se ia pina la 6 pe zi cind ai contractii uterine. Nu stiu daca ce zici tu ca e intarirea burticii sunt contractii. Exista monitoare care verifica asta, vb cu medicul tau sa verificati. Contractiile nu sunt bune mai ales la virsta asta de sarcina si se pot accentua in timp. Repaosul si no spa ajuta.
Sarcina usoara in continuare.
s37