Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta,foarte frumos....
Lyette,suntem noi super pretentioase
Eu am tinut in brate bebelusul prietenilor,ce are o luna,m-am topit de placere...
si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

salutare tuturor

ce mai fac fetele? noi am fost azi la monitorizari, vom merge saptaminal de acum pina la final, avem 2.650 kg si ne apropiem incet incet de termen - 10 octombrie (4 saptamini si 6 zile)

pupam fetele
s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

eden....felicitari pt fecior ...cresteti pe zi ce trece
timpul se scurteaza si iata ca a sosit momentul intalniri ...deabea astept sa ne povesti primele trairi alaturi de pitici vostri
cori...voi ?
brunadria...am citit dincolo despre sarcina si chiuretaj ...sa sti ca te apreciez cat de repede ai intrat iara in breazda ...esti o persoana foarte tare ...pup si ai grija de tine
uratica ....ce face burtica ...bataita la fundic ...stai cuminte si vb cu bb sa stea acolo inca putin

restul fetelor pup si asteptam vaesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salutare!
Noi nu ne-am dat la fund, dar suntem in febra pregatirilor camerei buburuzei.Am terminat patutul cu masuta de infasat.Alina-multumesc pentru pontul cu oradea; excelente materiale si modele.
Azi aniversam 9 ani de casnicie si maine mergem sa vedem bebelina la eco sa facem planul de bataie cu cezariana.
Am inceput sa si facem incet , incet bagajelul de spital ca avem nevoie de tone, fiind spital de stat.
In rest toate bune.
Eden-pupici tie si la grasutul tau.
Uratica-
Bruni-
Restul fetelor- ce mai faceti?

Corina, 32+ fericita cu
AMR:6 sapt

Mergi la inceput

Corina,
"LA MULTI ANI" cu multa sanatate si fericire!
Sunteti SUPER fetelor
Tare putin aveti...
Asteptam poze cu bebicii!
Sara si Alinuta
la toata lumea si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Ce fac gravidutele noastre?
Mai puteti? Se apropie momentul fericit! Sa aveti nastere usoara, va zic de pe acuma dar sper sa nu se grabeasca bebeii sa iasa si sa nasteti la termen!
cristina ceva planuri? cand faci IA?
petru ce mai faci?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Salutare fetele,

Bruni cum te simti? Dupa toate prin cite ai trecut, tot tu esti cea draguta care ne incurajeaza. Te pupam, doamna curajoasa.

Noi tot crestem, la ultima eco aveam 2.850 kg - greutatea cu care m am nascut eu. E mai grea perioada asta de final ca te misti mai greu si obosesti super repede. De multe ori si daca nu faci nimic. Dar trece si asta. Ne am pregatit am luat de toate din ce stim pt micutz, hainitele sunt minunate, asa mici si dragute.

Va pupam si va dorim o saptamina frumoasa.
s36

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
O zi frumoasa!
Bruni,nu stiu exact cand incep,dar anul asta-s pe baricade si eu...
Fetele,mai aveti putin si va tineti puisorii in brate,va vor fi tare dragi,va dorim de pe acuma nastere usoara si refacere rapida!

Mergi la inceput

multumim cristina, multa bafta si tie

sa nu uiti ca ai la mine im frigider un ovitrelle si suprefact, ma anunti cind ai nevoie de ele si ti le aduc eu sau sotul

pupici
s36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Buna fetelor. Va deranjez si eu cu o intrebare. Tocmai am aflat ca FIV-ul pe care l-am facut la Szeged a ramas fara rezultat. beta <5,3-negativ.
Puteti sa-mi spuneti daca la Cluj se face FIV cu programul national gratuit?Ati apelat careva la acest program? Cam cat costa pe langa ce plateste statul?

Mergi la inceput