Fiv la Cluj 49
Raspunsuri - Pagina 18
edennoa spune:
bruni, imi pare tare rau, probabilitatea de ou clar e f mica, e clar ghinion, nici nu cunosc pe nimeni care sa fi avut, chiar daca stiam ca se poate teoretic
nu va dati batuti ca nu stii niciodata ce iti aduce ziua de miine, uite si la noi cum a fost ca nu ne a iesit fivul si pe urma micutul a venit pe un ciclu cu cele mai proaste valori hormonale (fsh 36 si lh 24), nu credeam ca se poate nici cu fiv, dar medicina nu explica toate, uneori ne surprinde cind ne asteptam mai putin
o sa vezi ca o sa fie bine si in cazul vostru, pastrati va calmul si increderea
va pupam cu drag
s 33
alinutahu spune:
brunadria ...imi pare sincer rau ,nu stiu ce as mai putea spune
capul sus si vei invinge ...DD sa iti dea putere sa treci cu bine peste toate ,o calda imbratisare
alinutahu spune:
eden,corina...se apropie si vremea voastra
cum suportati caldura ? cu pregatirile sunteti gata?
uratica...graviduta frumoasa
eu ma tot plangeam pe aici cand am fost pe ultima suta de metri dar voi nu prea ,va simtiti asa de ok sau nu vreti sa spuneti?
elena...tu? ce face bebele ,tu esti mezina casei
cristina...ce mai invarti ?
la noi cald ,cald si iarasi cald papam foarte mult ,am ajuns la 8500 kg si deja stam in fundulet pt cateva momente
pup gasca
edennoa spune:
Alinuta, eu ma simt bine, un pic mai greoaie, dar ne mentinem activi cu miscare si mers pe jos, azi am fost la eco micutzul are 2.300 kg, mai avem 6 saptamini
mai trebuie sa vina si patutul si mai avem de luat cadita si saculet de dormit, in rest consumabile gen scutece, tampoane sterile, samponel, etc
acum ii fac loc in fiecare dulap (la haine, vasute, etc) sa aiba un sertar / raft al lui (fiecare membru din familie cu drepturile lui)
va pupam
s33
corivio spune:
Salutare!
Noi suntem bine, din ce in ce mai vioaie in burtica(misca si da din picioruse toata ziua si toata noaptea).In rest si eu sunt mare si greoaie, dar cu miscare mi-e mai bine.Avem peste 1600 g si mergem ca la carte.
Peste 2 sapt mergem la control si ma duc sa fac testele de alergie la anestezice.Am stabilit in linii foarte mari si data cezarienei, undeva in prima saptamana din octombrie.
Pregatiri mai avem si noi cu carul de facut,dar acum ma concentrez spre bagajul de spital sa imi cumpar tot ce imi mai trebuie.
Edenoa-ce marime ti-ai luat la protectoarele de mameloane?
Alina-va pupam si la mai mare.
Uratica-ce mai faci?
Bruni-imi pare tare rau pentru tine ;si eu am trecut prin asa ceva prin 2009 la o sarcina aparuta natural.Mie mi s-a explicat ca embrionul avea defecte genetice.Oricum nu te consoleaza cu nimic.Iti doresc multa putere sa treci peste si nu abandona ca puterea divina e mare si acolo unde medicina e depasita pot altii sa faca mai mult.cu drag.
la toate
Corina, 32+ fericita cu
AMR:6 sapt
edennoa spune:
corivio - s e pt nou nascuti, nu e in fc de marimea sinilor ci a copilului, sa fie de silicon, nu cauciuc, cele de la avent par okay
pupici
s33
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Alinuta,multumim de pozici,foarte frumoasa si scumpa Sara,ma bucur ca ai gasit...
Bruni,imi pare rau...,n-au doctorii nici o explicatie pentru ce se intampla?;sigur vom avea si noi puiutii nostri pana la urma...
Criadema,adevarati "domnisori" aveti...succes in toate copiilor si voua...
Bendeljulia sarcina usoara in continuare
Fetelor,gravidutelor,viitoare mamici va pup pe toate si toti,imediat va veti tine printisorii in brate.
Si eu voi sti cum stau ca la anul implinesc 40,sper sa fiu si io mamica,programul e pana se implineste 40,nu si inclusiv 40.
Succes tuturor!
alinutahu spune:
fetelor Sara a inceput sa spuna MAMA foarte clar de doua zile de dimineata pana seara isi antreneaza corzile vocale ,striga cat o tine gura
pana acuma zicea mammmmmmmma cand era suparata
acuma spune tot la doua minute
e o minune de fetita
gravidute dragi pup la bebei
se apropie momentul mult asteptat
[red]corina[/red...tare semnatura ta
Lyette spune:
Alina
Multumesc pentru mesaj!
Sunt in saptamana a 18-a si joi sunt programata pentru triplu test, si astept totodata sa merg la o ecografie la Stamatian! Sper sa primesc vesti bune si sa ma linistesc! Burtica creste si presupun ca si bebelusul.......am fost la ecograf acum o luna si jumatate si de la 16 saptamani incerc sa ma programez la Stamatian, dar e in concediu, ca si medicul meu dealtfel. Nici la triplu test nu am putut merge mai repede din acelasi motiv....Concluzia mea e ca in luna august trebuie sa fi musai sanatos..........fiindca medici nu prea gasesti......