Fiv la Cluj 49
Raspunsuri - Pagina 13
uratica spune:
bruna mea-bebelina mea da din picioare continuu de cand a aflat vestea!
asa ca fetelor veniti in continuare cu astfel de vesti!ne-am inteles?
mara-hai ca e randul tau!trebuie sa vii si tu cu vestea asta!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria va rog admirati testul de la profil! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
bruni ma bucur din suflet pentru tine, te astept aici cu un beta mare
brunadria spune:
mara si multumesc ..
te rog sa nu renunti , sa continui lupta pana vei avea rezultatul mult asteptat! trebuie sa reusesti si stiu ca vei reusi!
uratico mi a purtat noroc bebelina ta scumpa!
dimineata la telefon , cred ca m am balbait destul , nici nu stiam ce sa mai zic !stiu ca dorinta ta sa fiu gravi a fost la fel de mare cu a mea, ai fost complicele meu de cand ne am cunoscut! sa dea Dzeu sa ne intalnim cu bine ,sa se cunoasca si copilasii nostrii sanatosi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
corivio spune:
Bruni-felicitari!Sa dea D-nul sa stea acolo pana la termen si sa fie un copil sanatos.
Ai grija de tine si stai cumintica in patut in continuare, fara stress si agitatie si va fi bine.
Corina, 28+ fericita cu
brunadria spune:
fetelor va multumesc din suflet!
ce parere aveti de beta?Z 7 :21,9ui?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
brunica nu te stresa!e bun beta!e o fata la fiv sibiu careia in z9 ii iesise beta 69 si are gemeni!
si ti-am mai zis ca mai era o fata cu mine care a facut beta si ii iesise 23 beta si e gravi!
ai grija de tine si de burtica fetita draga!si ai grija in invingatorul tau!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
alinutahu spune:
BRUNICA...felicitariiiiiiiiii...stai cumintica siai incredere ca totul va fi bine
despre intalnire as avea cateva cuvinte de spus ...atat edennoa cat si corina sunt doua gravidute foarte frumoase si le doresc nastere usoara
restul fetelor nu au venit dar le urez si lor numai bine si sa ne vedem toate cu visul implinit
pupici la gagici
edennoa spune:
Intilnirea a fost super placuta, am cunoscut o pe printesa Sara, am primit sfaturi utile de la mamica cu experienta Alina si de la colega de gravidism Corina. Apoi am facut o plimbare cu bebe pina acasa pe jos.
Va pupam.
s 29