Fiv la Cluj 49
Raspunsuri - Pagina 12
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria moni- la multi ani fetitelor tale!! ce mari s au facut! sa creasca mari si sa va bucurati de ele! uratica aici sunt! prezent! am tras chiulul , am fost putin prin magazine.. fetelor ma bucur ca va intalniti, poate intr o zi vom veni si noi restul! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
bruni sa iti pastrezi optimismul ca o sa fie bine de data asta. Mii de
pup si restul fetelor
brunadria spune:
mara ma bucur ca ti ai scos nasucul ..multumesc! sper sa fie bine de data asta..
tu esti bine?nimic nou?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
mara-!ce dor mi-e de tine-de voi!cum mai esti fetita draga?
bruna mea-credeam ca nu ai scos nasucul din paturica insa vad ca esti ff matinala!mai e putin..si abia astept sa vad testul ala pozitiv!uf..cred ca sunt eu mai stresata ca tine!
restul gastii- la toate!
Doamne ajuta pana la capat!
+24 fetita
littlegirl spune:
Incerc sa vin si eu azi la 5.30-6.00 la Chios. Ar trebui sa ne gandim la planul B, daca ploua, putem sta inauntru acolo?
Sper sa dau de Turqoise, sa o invit si pe ea.
mara72 spune:
citat din mesajul lui brunadria mara ma bucur ca ti ai scos nasucul ..multumesc! sper sa fie bine de data asta.. tu esti bine?nimic nou? "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
sunt bine am bifat si al 6-lea fiv, da cu acelasi scor negativ dar deja sunt obisnuita asa ca ...mergem mai departe. Si nu vreau sa vorbesc acum despre esecuri ca nu vreau sa te intristezi, tu trebuie sa fii acum optimista si bucuroasa ca esti graviduta
mara72 spune:
citat din mesajul lui uratica mara-!ce dor mi-e de tine-de voi!cum mai esti fetita draga? +24 fetita |
uratica fata graviduta, nu a mai ramas asa de mult si o sa ai printesa in brate. Te-ai gandit la nume ?
eu sunt bine, lucrez, merg in concedii,si intre timp mai planific cite un fiv.Insa cum am un numar considerabil de esecuri nu vreau sa vorbesc acum despre asta ca nu-i momentul . Important e ca nu am renuntat la ideea ca intr-o zi voi avea un copil, nu stiu cind sau cum insa pina atunci ma bucur de ceea ce am . Tu? Unde vei naste, in Spania?
brunadria spune:
uratica m am linistit eu si te stresezi tu?
daca am facut declansarea pe 15iulie(ultimul cm pe 2 iulie) blasto a fost dezghetat pe 21, transferat pe 22iulie, cam cand ar trebui sa vin cm daca vine?
mara deci ai mai bagat un fiv si un fet de atunci...offf e mult...
daca nu reusesc trec si eu in septembrie la urmatorul!
insa sper ca poate poate va fi bine!
brunadria spune:
fetelor sa aveti distractie la intalnire si sa ne povestiti cum a fost!
uratica spune:
mara-offf..draga de tine!tot la ungurasi ai facut?de ce nu incerci si la sibiu?au laboratorul ff bun!si conteaza mult!
in principiu sunt in negocieri cu grasu meu in ceea ce priveste numele!da tot cum vreau eu o sa fie!insa nu ma gandesc inca la asta..vreau doar sa treaca timpul si sa imi vad bebelina sanatoasa in brate!eu sunt demult in romanica-fivul l-am facut in tara la sibiu..iar acum sunt acasica..si nu mai vreau in spania doar daca Doamne fereste nu ma descurc aici!insa nasc aici-acasica!toata lumea imi zice ca mai am putin..mie insa mi pare ca trece timpul asa greu....ufff..
brunule-te pup cu drag si incearca sa te detasezi un pic..in principu pe 29 ar trebui sa iti mai vina cmul!insa lasa-l sa nu vina!trebuie sa reusesti!nu ma mai stresa..ca imi stresezi bebelina!o sa fie bine-trebuie!
Doamne ajuta pana la capat!
+24 fetita
brunadria spune:
va rog admirati testul de la profil!