Fiv la Cluj 49

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

buna fetelor....
elena...felicitari pt sarcina ...te-am sunat astazi dar nu ai raspuns
brunica...stiu ca toata lumea iti spune acelasi lucru dar incearca sa stai cat mai mult in repaus si stiu eu citeste o carte sau pune un film eu de exemplu ma uitam foarte mult la desene si asa imi distragea atentia ..sa fie cu noroc
mai fetelor eu am umblat de buna dimineata dupa un carucior pt ca am avut atatea bagaje ca nu am mai avut loc sa il pun pe a lui Sara si am gasit la o verisoara dar este un dezastru merge foarte greu si este cam incomod pt Sara dar acuma ce sa fac ea cere plimbarile pe afara si in ham nu prea pot eu sa o duc ca ma dor spatele in fine deci cu intalnirea cum ramane ?
eu ma gandeam la Chios acolo unde ne-am mai intalnit pt ca in cazul in care Sara nu mai vrea sa stea o ia tati si o plimba prin parc pana noi dam cu palavrajeala ,voi ce ziceti ?
si cred ca pe miercuri ar fi ok pe la 17.30....

uratica ...mama ce mari ati crescut ,sarcina usoara pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

auleu am facut o prostie ...ce sa fac nu am intrat de mult si am cam uitat ,vroiam sa fac ceva si uita am mai trimis odata mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Pt mine e bine miercuri de la 17.30 la chios.

s 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Si pentru mine e ok miercuri la 17.30.Dar ce vom face daca ploua?Si sunt sanse destul de mari sa ploua.
Deci contati pe mine pe miercuri.

Corina, 28+ fericita cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetele,
ma inscriu si eu pe miercuri.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bruni, Fii optimista!!!!!!
uratica, cu burtica la gura?! Doamne ce ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

moni-dap!cu burta la gura!am avut gemeni dar un bebelas s-a oprit din evolutie..am ramas cu o fetita..abia astept sa treaca timpul sa o tin in brate-sa simt ca e a mea-sa o dragalesc non stop!
tu cum te mai descurci cu printesele?

bruna-unde ai disparut?treci la apel-ca altfel iei bataita-ca sigur te-ai sutit pe undeva si nu stai in pat!sa vezi ce bataita iti iei!

alinuta-saru'mana!pup fata si printesa sara care e o minunatie!fff frumoasa!!dar cu asa mamica cred si eu!
fetelor-sa aveti parte de o intalnire de vis!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Doamnelor!
Imi pare rau ca nu voi fi alaturi de voi nici la aceasta intalnire, dar tocmai am plecat la mama....

Gravidute si foste gravidute...
Spuneti-mi si mie pana cand ati luat progesteron. Eu sunt in saptamana 13 si iau inca trei pastile utrogestan de 200 pe parcursul a 24 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Eu am luat normal si saptamana 12 si pe urma am redus treptat pina in saptamina 14.

s 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

moni- la multi ani fetitelor tale!!
ce mari s au facut! sa creasca mari si sa va bucurati de ele!
uratica aici sunt! prezent! am tras chiulul , am fost putin prin magazine..
fetelor ma bucur ca va intalniti, poate intr o zi vom veni si noi restul!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput