vopsea de par naturala in timpul alaptarii
Caut o vopsea de par din ingrediente naturale (deci, care sa nu fie interzisa in alaptare)si, important, care sa acopere firele albe (varianta de henna pe care am incercat-o pana acum nu le acopera). Ma puteti ajuta? Multumesc
Raspunsuri
accept92 spune:
Incearca Korres. S-a vorbit foarte mult despre ea la subiectul 'cea mai buna vopsea de par' de pe pagina 2. Nu e chiar ca henna de naturala, dar 90% este si din ingredientele chimice nu fac parte amoniacul si nici parabenii.
roxanaz spune:
sincera sa fiu nu vad care ar putea fi procentul de substante chimice - amoniac si nu numai - care se absorb prin scalp si fire de par care apoi ar putea ajunge la bebelus, prin excretie, in laptele matern. la 2 procese fizologice greoaie si un timp de expunere de maxim 45 de minute, eu m-am vopsit linistita cand alaptam, ambii copii.
in plus, nu am vazut vreun studiu serios care sa imi demonstreze ca vopsitul parului aduce ceva probleme.
Roxana
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia color&soin gasesti ce nuante doresti, la farmaciile catena, fara amoniac |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
Ilinca_M. spune:
Daca te-ai vopsit ultima data cu henna trebuie sa astepti 2-3 luni pana sa te poti face cu alta vopsea. Eu m-am vopsit de cand alaptez si cu wella si cu joico...nu mi-am pus niciodata problema ca ar avea contraindicatii in alaptare. Nu cred ca se excreta ceva in laptele matern.
Dorsilia spune:
da, eu aveam cand eram gravida deja 2 fire albe in varful capului si mi le acoperea, foloseam nuanta aluna. mi-a placut tare mult vopseaua aia, dar la un moment dat mi s-a parut cam scumpa, acum costa cam 60 de ron cutia si eu am nevoie de 2 cutii, deci, ma abtin
Bebe Beca spune:
Am folosit eu Korres, nici urma de acoperire a firelor albe Si este 50 ron tubul. Am ales `Korres nu pt ca as alapta (nu m-am gandit ca ar fi probleme), ci pt ca doream ceva cat mai natural pentru mine. Insa, la multe fire albe, probabil nu este cea mai potrivita vopsea.
geniest spune:
Si eu m-am vopsit acum 3 zile cu Korres. A prins multumitor (nu acopera chiar tot, insa culoarea e f frumoasa). Ceea ce mi se pare ciudat este ca mi-a cazut mult par dupa vopsire. Nu ma asteptam.
http://chicboutique2011.blogspot.com/