vopsea de par naturala in timpul alaptarii

vopsea de par naturala in timpul alaptarii | Autor: tatatushi

Link direct la acest mesaj

Caut o vopsea de par din ingrediente naturale (deci, care sa nu fie interzisa in alaptare)si, important, care sa acopere firele albe (varianta de henna pe care am incercat-o pana acum nu le acopera). Ma puteti ajuta? Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Incearca Korres. S-a vorbit foarte mult despre ea la subiectul 'cea mai buna vopsea de par' de pe pagina 2. Nu e chiar ca henna de naturala, dar 90% este si din ingredientele chimice nu fac parte amoniacul si nici parabenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sincera sa fiu nu vad care ar putea fi procentul de substante chimice - amoniac si nu numai - care se absorb prin scalp si fire de par care apoi ar putea ajunge la bebelus, prin excretie, in laptele matern. la 2 procese fizologice greoaie si un timp de expunere de maxim 45 de minute, eu m-am vopsit linistita cand alaptam, ambii copii.
in plus, nu am vazut vreun studiu serios care sa imi demonstreze ca vopsitul parului aduce ceva probleme.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

color&soin gasesti ce nuante doresti, la farmaciile catena, fara amoniac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

color&soin gasesti ce nuante doresti, la farmaciile catena, fara amoniac
Si acopera firele albe?Mami de Miruna si de VladutPoze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Daca te-ai vopsit ultima data cu henna trebuie sa astepti 2-3 luni pana sa te poti face cu alta vopsea. Eu m-am vopsit de cand alaptez si cu wella si cu joico...nu mi-am pus niciodata problema ca ar avea contraindicatii in alaptare. Nu cred ca se excreta ceva in laptele matern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, eu aveam cand eram gravida deja 2 fire albe in varful capului si mi le acoperea, foloseam nuanta aluna. mi-a placut tare mult vopseaua aia, dar la un moment dat mi s-a parut cam scumpa, acum costa cam 60 de ron cutia si eu am nevoie de 2 cutii, deci, ma abtin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am folosit eu Korres, nici urma de acoperire a firelor albe Si este 50 ron tubul. Am ales `Korres nu pt ca as alapta (nu m-am gandit ca ar fi probleme), ci pt ca doream ceva cat mai natural pentru mine. Insa, la multe fire albe, probabil nu este cea mai potrivita vopsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si eu m-am vopsit acum 3 zile cu Korres. A prins multumitor (nu acopera chiar tot, insa culoarea e f frumoasa). Ceea ce mi se pare ciudat este ca mi-a cazut mult par dupa vopsire. Nu ma asteptam.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput