Bazar umanitar (66)

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor.

Stiti ceva de Claudia Andrici? Ca de cateva zile nu o mai vad pe forum. Sper ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.

Jasmine ,chiar acum 5 min am primit ac mesaj de la Claudia:

Mihaela te rog si eu ceva ,sa le spui la fete pe forum ca,am calculatorul stricat si sper sa il repar saptamana asta si o sa pun coletele si bifez ,acum am intrat in fuga la un net in oras sa le scriu dar nu ma lasa sa ma loghez pe forum nu stiu de ce . merci mult

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Buna fetelor.

Jasmine ,chiar acum 5 min am primit ac mesaj de la Claudia:

Mihaela te rog si eu ceva ,sa le spui la fete pe forum ca,am calculatorul stricat si sper sa il repar saptamana asta si o sa pun coletele si bifez ,acum am intrat in fuga la un net in oras sa le scriu dar nu ma lasa sa ma loghez pe forum nu stiu de ce . merci mult

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Merci, Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Am primit colet de la Alexandrina multumesc frumos hainele sunt super iar mamei ii plac si ii vin perfect. Multumesc si pentru lucurile pentru bazar. Maine fac poze su le pun. . Am mai primit colet de la Mari- Paun, multumesc rochia e superba si imi vine de zici ca e facuta pentru mine. .

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Fetelor, dragelor, am pus foarte multe produse noi la bazar, majoritatea pentru aceste cazuri umanitare. De aceea va invit sa le urmariti aici http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ducky&searchtype=2&view=&show=today

Mai am de pus inca vreo 40 de produs noi, dar maine ca acum pic de somn.
Va pup si va doresc o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Dodo Am primit aviz de la tine. Mi-ai pus si produsele care le-am castigat ieri?

Buna,nu....deoarece coletul a plecat joi de aici....si nu stiu sigur daca erau la bazar acele produse
le voi trimite oricum...stai linistita
PS:am verificat in urma da coletul a plecat joi pe 16 din Navodari iar produsele le-am postat pe 17....deci fizic nu am avut cum

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
alexandrina Nu stiu sigur, dar parca a scris Andreea la subiectul Florinei ca nu s-a strans nimic de la bazar.

Cred ca se referea la noul scop in acea postare, nu la banii de la bazar.
A fi responsabil include sa faci si raportul, sa scrii acolo 0 lei, daca atata e. Dar nu e atata, este o chitanta in bazargeneral, cu o suma, chiar daca e mica in economia cazului, nu-i 0.

Sa ai caz la bazar nu-i o usurare, ci necesita un efort foarte mare. Nu-mi place nici mie ca asa e situatia, pentru ca suntem putini si cazurile mai multe. Si acum se simte si mirosul de vacanta, cand mecanismele merg si mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Azi pleaca din Navodari colete spre:
-lyana1984
-tomaca
-ancadragoman

multumim ca ne sunteti alaturi!

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

Dodo Am primit aviz de la tine. Mi-ai pus si produsele care le-am castigat ieri?

Buna,nu....deoarece coletul a plecat joi de aici....si nu stiu sigur daca erau la bazar acele produse
le voi trimite oricum...stai linistita
PS:am verificat in urma da coletul a plecat joi pe 16 din Navodari iar produsele le-am postat pe 17....deci fizic nu am avut cum

Ntz, ntz, te rugasem sa mai astepti cu el, insa nu-i nici o problema.
Vineri cand iau banii platesc ce mai am, insa mai vreau sa licitez si un sac pt masina. Cand am terminat, te anunt, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Vad ca mesajele nu se mai pot edita, cand se va face capitol nou, am rugamintea sa stergeti din lista persoanelor dispuse sa preia produse pe cele de la distribuitorul alege, respectiv eu si ducky.

Mergi la inceput