Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 44
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Tomecica, astept un semn ... |
Tomaca tocmai a cerut intr-o alta situatie amanarea expedierii unui colet deoarece nu poate ajunge la posta. Nu stiu daca se aplica si la situatia voasta...
Sa reamintim si restantele:
Mailuri nerezolvate
Darius - 19 apr
Mihai-Darius si Bibi - 24 mai
Raisa - 1 iunie
Raul - 10 iunie
Marius-Andrei si Robi - 11 iunie
Rapoarte necompletate:
Andrei, Darius, Florina, Mihai-Darius
EllaX spune:
citat din mesajul lui ana l Caut costum de baie pentru fetite de 2-3 ani. Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008) |
Am eu unul, niciodata purtat direct pe piele, luat de cateva ori prin casa, peste chilotel, ca sa se fatzaie cu el. L-a primit vara, i-a venit iarna. :D L-am pus aici:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=27921
Daca vrei, ti-l trimit si vezi daca ii vine fetei (banuiesc ca este pentru Daria).
szivarvany spune:
NU TOMACA, TOMECICA
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
szivarvany spune:
citat din mesajul lui alexandrina Ma gandeam ca o alinti Scuze. |
nu o alint ca am platit 10 lei returul
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Maine pleaca de la mine colete pt Jasmin, Ellinia, Tomaca Tomecica, astept un semn ... Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Merci, Daria,
Nu stiu daca am inteles bine, dar Alexandrina vrea sa spuna ca e posibil ca Tomaca sa nu poata primi pachete. Ca vrei sa-i trimiti maine pachet.... Eu asta inteleg. Scuze daca gresesc.
szivarvany spune:
Tomaca este ok, am schimbat mailuri, mai ales ca am facut o greseala fatala taman cu7 unul din produsele castigate de ea.
EU o astept pe Tomecica, sa mi raspunda macar la pm
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Tomaca este ok, am schimbat mailuri, mai ales ca am facut o greseala fatala taman cu7 unul din produsele castigate de ea. EU o astept pe Tomecica, sa mi raspunda macar la pm Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
daaa, si asta intelesesem, mai ales ca ai mai intrebat de Tomecica si zilele trecute.
kid spune:
Dodo Am primit aviz de la tine. Mi-ai pus si produsele care le-am castigat ieri?
alexandrina Nu stiu sigur, dar parca a scris Andreea la subiectul Florinei ca nu s-a strans nimic de la bazar.
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
nu o alint ca am platit 10 lei returul Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |