Bazar umanitar (66)
Raspunsuri - Pagina 12
alex_andra spune:
Mihaela, subscriu la ce a zis Laura si dicirstea
Du-te, plangi, descarca-te, inspira, expira, mai plangi putin, spala-te pe fata, dormi un pic si nu uita ca noi suntem aici, langa voi si pentru voi
madyrizi spune:
mikaeela, intotdeauna vor fi nemultumiri sau nepotriviri in ceea ce priveste produsele. e normal sa mai spunem si ce nu e ok, dar tu esti foarte obosita, stresata si cu prea multe griji... la fiecare caz au fost si produse care n-au corespuns descrierii. asta e... se mai intampla. diana, valabil si pt. tine.
pe toate...parerea mea e ca nu ar trebui sa iei o decizie pripita.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
mikaeela spune:
Leditia,Laura,Dicristea,Alex_andra si Mady,va multumesc f mult
Dicristea ,stiu ca nimeni nu a facut-o cu ton de cearta si nici nu m-am suparat pe nimeni ca mi-a facut observatii,din contra e f bine ca fetele si-au spus parerea ca de aici incolo voi incerca sa fiu si eu mult mai atenta.
Eu m-am am primit cateva lucruri azi de la educatoarea Ioanei si din ele am ales doar ce este in stare f buna si le voi pune mai tarziu,restul le voi dona,nu le voi pune la bazar,as fi vrut sa le pun sapt viitoare ,dar acum avem nevoie mai mult ca oricand de bani ,ca daca miercuri megem la control si va trebui operata iar Ioana la ochisori ,vom avea nevoie de bani ptr operatie si nici nu am avut de unde face rost din alta parte.
Deocamdata o sa las cazul Ioanei la bazar,n-as vrea sa fac ceva acum ,ca apoi sa regret si va multumesc inca o data ,tuturor ca sunteti alaturi de noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
claudia.andrici spune:
Buna am repus cateva produse la bazar la care au trecut 2-3 luni si nu au mai raspuns la mailuri.
Am pus colet pt mamagiuliei
Eseea spune:
are cineva crocsi de pus la bazar nr 23-24 si 25?
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
aka spune:
noutati
body pentru 9 luni, noi
tricou fetite 92
pentru bebelusi curiosi :)
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
oana_oana26 spune:
Aticia,
am achitat astazi 9 lei pt produsul acesta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=26004
Ma poti confirma si pe mine ca sa nu mai stau sa fac poza la chitanta?
Initialele mele sunt S G
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png
mikaeela spune:
Am pus la bazar produsele donate de educatoarea Ioanei.
le puteti vedea aici-http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=57&page=2,
din toate produsele le-am ales pe cele in stare f buna,mai am 2 sacose de donat,daca cunoasteti pe cineva care are nevoie de haine de dama marimea S ,va rog sa-mi spuneti .
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 georgipuia, e buna adresa de pe factura? sa pun coletul. |
Da Laura... e ok adresa. Multumesc si astept
Am primit si eu 2 colete inca de luni, dar abia aseara le-am putut ridica....
Mamagiuliei - superbe lucrusoarele... abia astept sa te trag de urechi pe mess...
Mikaela... nu stiu cum e la altii, dar la mine coletul a ajuns intreg si-s atat de frumi ca azi le-as duce la prietena mea...Multumim mult si te rog RELAX...
Eu tot pe fuga fetelor.. imi cer scuze... daca mai aveti probleme cu mine va rog dati PM, pt ca aici risc sa ratez mesajele
O seara minunata!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Edit... mi-a adus sotul si avizele de la Ancutza_Bro si andrici_claudia .. le ridic mai pe seara sau dimineata
Ce am eu de oferit si/sau vandut?