Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 3
draguta spune:
Mihaelafalt cum sa ne deranjati daca posteaza aici schema? suntem aici cu alta problema careva?
cora79 spune:
Kittyyyyyyyy......sa fie intr-un ceas bun,sarcina usoara si bebelus sanatos si necolicos iti doresc
Succes fetelor care sunteti in focuri,ocoliti butoiul si sa deveniti cat mai repede mamici
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Monique77 spune:
Buna dimineata fetele!
va astept la cafea
Kitty cum esti azi?
o mamica fericita nu?
cum te-ai trezit dimineata?
lucianamoga spune:
Buna dimi!
Moni mersi de cafea!
Ce mod frumos de a incepe sapatamana:
Kitty felicitari , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen
Paula ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor!
Moni multumesc pentru postarea din capitolul trecut referitor la spermograma
O saptamana minunata tuturor
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
elenusht spune:
kitty-27 la muuulti ani si haide repede la odisee! La multi ani si celor care si-au sarbatorit ziua de nastere in week-end.
Fetelor, sambata am zis sa-mi fac un cadou si am facut o ecografie si se vedea clar sacul gestational! in 2 saptamani ar trebui sa auzim si inimioara!
va pooop!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
5
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 multumesc fetele pt urari......va doresc la fel pai..din martie de cand am facut laparo am luat numai naturiste...adica din prima zi pana in ziua sapte..tinctura de papadie,branca ursului si vitex..iar din ziua sapte tinctura de coacaz negru,din mladite de zmeur,de cretisoara,de traista ciobanului,branca ursului...si capsule de orz verde,evening primrose oil,omega vegetal 3 si 6,coenzima q10 in ulei de catina,selezin ace,silimarina,complex b,calciu d-glucarat,napraznic si vitexul.nu l-am facut chiar ca la carte tratamentul..dar am incercat foarte mult sa ma tin de el.am acasa o mini farmacie proprie.plus ca am mancat cat mai sanatos...nu chiar toate produsele interzise in endometrioza...stau la casa..si am mancat carnita,branzica si oua de casa...pt ca cele din comert in boala mea mai mult rau imi faceau.n-am mai baut un pahar de suc de cola de 3 luni...dar nici dor nu mi-este. prima luna nu s-a prins...si chiar am patit ca ma dureau sanii imediat dupa ovulatie ceea ce nu este bine...mi-a explicat dr destul de clar ca intr-un corp care lucreaza sanatos din punct de vedere hormonal sindromul premenstrual nu exista...si am zis ca n-am nici o sansa.in luna asta in care a venit si bebe am ovulat chiar la 14 zile...s-a intamplat acum doua duminici si nici n-am prestat atunci pt ca era sotul plecat...am prestat luni seara si marti seara...deci s-a putut si asa.si sanii nu m-au durut deloc si nici acum nu ma dor..doar ca as dormi toata ziua...in rest nu simt nimic. ASPIRANTA LA BEBE |
Kitty, mai zi-ne de endometrioza
si eu am citit la greu in weekend despre aceasta afectiune
pe tine te durea burta la menstra si pe toata durata ei? DURERI ATROCE?
si aveai ciclu abundent si multe zile?
mai spune-mi te rog, daca ai timp si chef, detalii despre aceasta afectiune
ce alimente sunt interzise sau afecteaza si mai mult?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kitty-27 multumesc fetele pt urari......va doresc la fel pai..din martie de cand am facut laparo am luat numai naturiste...adica din prima zi pana in ziua sapte..tinctura de papadie,branca ursului si vitex..iar din ziua sapte tinctura de coacaz negru,din mladite de zmeur,de cretisoara,de traista ciobanului,branca ursului...si capsule de orz verde,evening primrose oil,omega vegetal 3 si 6,coenzima q10 in ulei de catina,selezin ace,silimarina,complex b,calciu d-glucarat,napraznic si vitexul.nu l-am facut chiar ca la carte tratamentul..dar am incercat foarte mult sa ma tin de el.am acasa o mini farmacie proprie.plus ca am mancat cat mai sanatos...nu chiar toate produsele interzise in endometrioza...stau la casa..si am mancat carnita,branzica si oua de casa...pt ca cele din comert in boala mea mai mult rau imi faceau.n-am mai baut un pahar de suc de cola de 3 luni...dar nici dor nu mi-este. prima luna nu s-a prins...si chiar am patit ca ma dureau sanii imediat dupa ovulatie ceea ce nu este bine...mi-a explicat dr destul de clar ca intr-un corp care lucreaza sanatos din punct de vedere hormonal sindromul premenstrual nu exista...si am zis ca n-am nici o sansa.in luna asta in care a venit si bebe am ovulat chiar la 14 zile...s-a intamplat acum doua duminici si nici n-am prestat atunci pt ca era sotul plecat...am prestat luni seara si marti seara...deci s-a putut si asa.si sanii nu m-au durut deloc si nici acum nu ma dor..doar ca as dormi toata ziua...in rest nu simt nimic. ASPIRANTA LA BEBE |
ai facut si vreun tratament homeopat avizat? adica dat de un medic homeopat?
am inteles ca homeopatia e recomandata in endometrioza
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Vai kitty si ai putut lua atatea medicamente? Lasa ca rezultatul e foarte bun si a meritat efortul. Ti-a zis cineva de naturiste sau asa ti-a venit tie? Vitex iau si eu cate 2 pe zi, cand o sa poti daca nu o sa fie prea greu pentru tine si daca nu deranjam fetele scrie toata schema de medicamente cum le-ai luat de cate ori pe zi daca deranjam fetele poti sa imi trimiti pm. si felicitari inca o data Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
nuuuu
vreau si eu lista
si nu cred ca deranjati fetele
vorbim despre lucruri ce afecteaza sau nu bebe deci....
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Buna dimi! Moni mersi de cafea! Ce mod frumos de a incepe sapatamana: Kitty felicitari , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen Paula ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor! Moni multumesc pentru postarea din capitolul trecut referitor la spermograma O saptamana minunata tuturor Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
cu mare drag
am sa mai postez
ca mai citesc si azi