Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 2
kitty-27 spune:
multumesc fetele pt urari......va doresc la fel
pai..din martie de cand am facut laparo am luat numai naturiste...adica din prima zi pana in ziua sapte..tinctura de papadie,branca ursului si vitex..iar din ziua sapte tinctura de coacaz negru,din mladite de zmeur,de cretisoara,de traista ciobanului,branca ursului...si capsule de orz verde,evening primrose oil,omega vegetal 3 si 6,coenzima q10 in ulei de catina,selezin ace,silimarina,complex b,calciu d-glucarat,napraznic si vitexul.nu l-am facut chiar ca la carte tratamentul..dar am incercat foarte mult sa ma tin de el.am acasa o mini farmacie proprie.plus ca am mancat cat mai sanatos...nu chiar toate produsele interzise in endometrioza...stau la casa..si am mancat carnita,branzica si oua de casa...pt ca cele din comert in boala mea mai mult rau imi faceau.n-am mai baut un pahar de suc de cola de 3 luni...dar nici dor nu mi-este.
prima luna nu s-a prins...si chiar am patit ca ma dureau sanii imediat dupa ovulatie ceea ce nu este bine...mi-a explicat dr destul de clar ca intr-un corp care lucreaza sanatos din punct de vedere hormonal sindromul premenstrual nu exista...si am zis ca n-am nici o sansa.in luna asta in care a venit si bebe am ovulat chiar la 14 zile...s-a intamplat acum doua duminici si nici n-am prestat atunci pt ca era sotul plecat...am prestat luni seara si marti seara...deci s-a putut si asa.si sanii nu m-au durut deloc si nici acum nu ma dor..doar ca as dormi toata ziua...in rest nu simt nimic.
ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
aaa....si zilnic am mai baut ceai de sunatoare si musetel amestecate cu miere...stiam ca n-aveam voie nici miere pt ca contine hormonii...dar nu il puteam bea asa...
ASPIRANTA LA BEBE
Mihaelafalt spune:
Vai kitty si ai putut lua atatea medicamente?
Lasa ca rezultatul e foarte bun si a meritat efortul.
Ti-a zis cineva de naturiste sau asa ti-a venit tie?
Vitex iau si eu cate 2 pe zi, cand o sa poti daca nu o sa fie prea greu pentru tine si daca nu deranjam fetele scrie toata schema de medicamente cum le-ai luat de cate ori pe zi daca deranjam fetele poti sa imi trimiti pm. si felicitari inca o data
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Vai kitty si ai putut lua atatea medicamente? Lasa ca rezultatul e foarte bun si a meritat efortul. Ti-a zis cineva de naturiste sau asa ti-a venit tie? Vitex iau si eu cate 2 pe zi, cand o sa poti daca nu o sa fie prea greu pentru tine si daca nu deranjam fetele scrie toata schema de medicamente cum le-ai luat de cate ori pe zi daca deranjam fetele poti sa imi trimiti pm. si felicitari inca o data Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
da...am putut...si chiar imi era necaz cand mai uitam in cate o zi sa iau o anumita pastila.nu mi-a recomandat dr acest tratament...el mi-a recomandat direct dipherelline pt 3 luni si eu m-am incapatanat sa-l fac..si din prima luna de cm...l-am inceput pe acesta.l-am gasit prin articolele pt endometrioza...si m-am gandit sa-l incerc ca rau nu face...
o sa-ti scriu maine cum l-am luat...
ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Vai kitty si ai putut lua atatea medicamente? Lasa ca rezultatul e foarte bun si a meritat efortul. Ti-a zis cineva de naturiste sau asa ti-a venit tie? Vitex iau si eu cate 2 pe zi, cand o sa poti daca nu o sa fie prea greu pentru tine si daca nu deranjam fetele scrie toata schema de medicamente cum le-ai luat de cate ori pe zi daca deranjam fetele poti sa imi trimiti pm. si felicitari inca o data Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
si multumesc..inca o data pt urari...sa dea d-zeu sa vina si la voi toate...
ASPIRANTA LA BEBE
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu plec la nani ca sotul deja doarme am fost la un gratar si a baut un pic si plus de asta dimineata la 5 trebuie sa fim in picioare, maine nu o sa fiu acasa asa ca va urez de pe acum o saptamana buna si cat mai multe teste pozitive ca doar a mai trecut barza inca odata pe la noi si asa cum ne-am obisnuit gravidutele pleaca de manuta cate 2.
Noapte buna.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
lilimara spune:
Kitty FELICITARI!!!!!!!
O sarcina usora si bebe sanatos si la termen!!!!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
cos_minutza spune:
Felicitari Kity,sarcina usoara,bebe sanatos si la termen!!!!!!
pup fetele!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott