Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 5
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo quick one: dece de ce te infometezi mami? ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
da, dece, de ce? avizul medicului e sa nu te infometezi cand incerci sa slabesti, ca mecanismele fine ale organismului reactioneaza shok, asta ne tina flamanda, data viitoare cand mai baga ceva in gura, refaceti rezerva strategica de adipoase!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti ruxita o luna?!?!? wooooooooooooow...![]() (te-ai uitat la ceva oferta low-cost ?)![]() mami de si ![]() |
da, low-cost
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Noi azi am dormit pana pe la 9 si ceva... e adevarat ca a carait ceva mai devreme, dar nu l-am bagat in seama si adormit la loc (in fiecare dimineata se trezeste pe la un 6, daca e prea devreme ne culcam inapoi, daca e deja 7 atunci scularea... azi insa ne-am scapat cu somnul pana la 9, o raritate, Ela si sotul zigur au intarziat la scoala/servici...
Eu stau si-mi fac griji de pe-acum, oare cum va fi cand voi iesi la servici? Nu cred ca voi putea munci 8 ore, sigur voi avea nevoie de un program mai lejer, sigur vom avea zile in care vom sta acasa si nu putine... sigur imi trebuie alt job... vreau sa fiu cat mai mult timp cu puiul meu...
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
da, low-cost -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
sunt companii low-cost...poate prinzi ceva accesibil macar pt tine si kay

sorina_bz spune:
Buna dimineata si de la noi!
Sarumana de cafea, MP! Bunnnaaa rau, si merge la fix, dupa noaptea maraitoare, plus 3 treziri de lapte, in afara de cele 2 sticle de la culcare si de la trezirea definitiva (de la 6.30)![]()
Incerc sa bag un shmotru, desi sunt fresh-preh, si reviu!
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi!
Off copii maraiti, mamici nedormite....imi iau rosii sigur...
Noi am petrecut un weekend de vis in Bulgaria! 

. in afara de niste ganglioni ai mei la gat cu care ma chinui de sapt trecuta umflati durerosi, urechi amortzite de durere etc restul a fost superb!!! 

M-am tratat cu coldrex, tantum verde, ceaiuri, supe etc, duminica am fost mult mai bine.
Sambata am fost la Dalboka la ferma de midii si am mancat pe saturate castroane ca
re mai de care mai pline cu midii si pestici buni 
. Va recomand din tot sufletul sa mergeti. Mancarea ca mancarea (la un moment dat vrei sa mananci niste mancare sa te saturi da n-ai ce ca totul e pe baza de midii:
supa de midii
ciorba de midii
rizotto cu midii
musaca cu midii
ardei umpluti cu midii
rosii umplute cu midii etc etc
pana la desert de mere cu midii 

Peisajul e superb unde e facut restaurantul e de visss!!!

un trarm stancos dreapta-stanga, mare cat vezi cu ochii locul f cochet si frumos aranjat, mesele bine aranjate in spatiu nu mananci cu coatele celor de la masa de langa in coaste, spatiu suficient sa mergi si sa stai si petreci cu bebe si catel cum am fost noi 

.
Am innoptat, cafelit spritzuit la Balcic (unde la 22:30 alergam cu Yannis dupa pisici pe faleza si cainele cu noi 

).
Duminica am petreut-o vizitand superbele graini ale castelului din Balcik si apoi pe plaja la Albena. Superb 

Apoi evident ne-am ratacit in Bulgaria ptr ca am vrut sa evitam intoarcerea pe unde am venit: Vama veche, toate statiunile, Constanta, drumul deviat prin Cernavoda ca lucreaza la autostrada plus autosstrada pe care o banuiam aglomerata so.....
Am plecat la 16:30 spre Bucuresti si am ajuns pe la 23:30 ![]()
![]()
pe niste cai total nebanuite intr-un final, dar am ajuns cu bine.
Yannis e surprinzator de cuminte in masina. A mai carait el ca na a stat ceva in masina dar per total a fost ok, ii mai dadeam un biscuit, niste apa, niste lapte, mai vorbea cu cartile lui acolo, mai dansa. f putin a dormit, numai ultima bucata pe autostrada dupa 22:00 a dormit, dar ok a zis al meu ca il ia in grecia cu masina ca tine la drum 
Ruxita sunt variante f low cost de avion cu blue Air pana la Salonic si de acolo in Grecia sunt trenuri intercity care va duc f repede la destinatie, oricare ar fi ea.
Mara - Mirela (asa va denumeste al meu mereu, in tandem
) Felicitari pentru dinti!!!
Abia astept sa ni-i aratati si noua! La mai multi, cat mai sanatosi si fara maraieli!
de
Yannis
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
am auzit si eu de ceaiul de soc ca e bun...dar elixir? what's that? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
elixir
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
alexutzzza spune:
Aaaaa la hotel (hotelu' ales pe criterii sa primeasca animale de companie ca aveam prietenii cu labradoru dupa ei) nu au avut pat de bebe. A fost prima noapte in care Yannis a dormit cu noi. Vai de capul meu!!! Cat i-a luat sa adoarma! Ne vedea acolo langa el si avea chef de joaca, ne calarea, se tavalea, se dadea jos din pat, se ascundea in dulap, se vedea in oglinda de pe hol si vorbea cu el etc....la 12 jumate a adormit intr-un final, dar ptr ca a cazut lat de oboseala dupa ce se alergase toata ziua cu catelu si nici nu dormise dupa-amiaza 

. Si apoi la laptele de la ora 8:00 a terminat biberonul s-a pus pe o parte sa se culce la loc (cum face de obicei) si m-a vazut acolo langa el. A facut niste ochi mari "Mamaaaaaa!" si da-i joaca si harjoneala 

gata somnul. Dar macar asa am inceput ziua de dimineata si am petrecut mai mult.
Cand adoarme Yannis pun poze ca acum s-ar agatza tot de cablurile de la camera la laptop etc 

de
Yannis
alexutzzza spune:
Aaaaa si io din ce-mi aduc aminte ![]()
![]()
![]()
La restaurantul ala cu ferma de midii era full, masini parcate in cele 2 parcari si pe toata straduta care cobora la mare si restaurant dreapta-stanga peste tot
In primul rand o tona de masini de Bucuresti, apoi pe locul 2 la numar erau masinile de Constanta si cateva masini de bulgaria 

de
Yannis
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si de la noi! Off copii maraiti, mamici nedormite....imi iau rosii sigur... Noi am petrecut un weekend de vis in Bulgaria! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . in afara de niste ganglioni ai mei la gat cu care ma chinui de sapt trecuta umflati durerosi, urechi amortzite de durere etc restul a fost superb!!! ![]() ![]() M-am tratat cu coldrex, tantum verde, ceaiuri, supe etc, duminica am fost mult mai bine.Sambata am fost la Dalboka la ferma de midii si am mancat pe saturate castroane ca re mai de care mai pline cu midii si pestici buni ![]() . Va recomand din tot sufletul sa mergeti. Mancarea ca mancarea (la un moment dat vrei sa mananci niste mancare sa te saturi da n-ai ce ca totul e pe baza de midii: supa de midii ciorba de midii rizotto cu midii musaca cu midii ardei umpluti cu midii rosii umplute cu midii etc etc pana la desert de mere cu midii ![]() ![]() ![]() Peisajul e superb unde e facut restaurantul e de visss!!! ![]() ![]() un trarm stancos dreapta-stanga, mare cat vezi cu ochii locul f cochet si frumos aranjat, mesele bine aranjate in spatiu nu mananci cu coatele celor de la masa de langa in coaste, spatiu suficient sa mergi si sa stai si petreci cu bebe si catel cum am fost noi ![]() ![]() .Am innoptat, cafelit spritzuit la Balcic (unde la 22:30 alergam cu Yannis dupa pisici pe faleza si cainele cu noi ![]() ![]() ).Duminica am petreut-o vizitand superbele graini ale castelului din Balcik si apoi pe plaja la Albena. Superb ![]() ![]() Apoi evident ne-am ratacit in Bulgaria ptr ca am vrut sa evitam intoarcerea pe unde am venit: Vama veche, toate statiunile, Constanta, drumul deviat prin Cernavoda ca lucreaza la autostrada plus autosstrada pe care o banuiam aglomerata so..... Am plecat la 16:30 spre Bucuresti si am ajuns pe la 23:30 Yannis e surprinzator de cuminte in masina. A mai carait el ca na a stat ceva in masina dar per total a fost ok, ii mai dadeam un biscuit, niste apa, niste lapte, mai vorbea cu cartile lui acolo, mai dansa. f putin a dormit, numai ultima bucata pe autostrada dupa 22:00 a dormit, dar ok a zis al meu ca il ia in grecia cu masina ca tine la drum ![]() Ruxita sunt variante f low cost de avion cu blue Air pana la Salonic si de acolo in Grecia sunt trenuri intercity care va duc f repede la destinatie, oricare ar fi ea. Mara - Mirela (asa va denumeste al meu mereu, in tandem ) Felicitari pentru dinti!!! de Yannis |
Bravo! Sa va fie de bine! Multumim pt pont!
Ca tare suntem tentati si noi de un pranz pe acolo.
Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/127-set-alice-negru.html" target="_blank">Set "Alice" negru"
Magazinul meu