Buna ziua,
Acest forum functioneaza cu restrictii de browser ? Intreb asta deoarece:
- semnatura nu se poate crea(edita) decat din IE (eu folosesc IE9); in Mozilla, cand dau click pe semnul + din dreptul linkului 'Optiuni/Profil', pot vedea in stanga jos
javascript : void (toggleON('extrameblock'));
si atat, nu expandeaza nici o lista ;
- butoanele de formatare bold, italic etc nu functioneaza decat tot din IE (in Firefox 4.0.1 trebuie sa introduc manual codurile);
- aceeasi problema ca mai sus pentru butoanele de creare subiect, vizualizare, etc.
Plus problema cu schimbarea imaginii, raportata deja.
+35 cu Amelia
-Imaginea n-am putut s-o schimb nici cu IE (tot IE9 am), nici cu Mozilla, nici cu Chrome. Mai ramane sa incerc Safari si Opera dar ma indoiesc ca o sa mearga.
-Admin a implementat sa functioneze formatarea si in Mozilla (e un subiect pe undeva mai in spate, mi se pare), la mine functioneaza, altii au raportat ca nu.
-Semnatura am creat-o si modificat-o in Mozilla si alte browsere fara probleme si functioneaza butonul +/-.
Cred ca te-am lamurit bustean, vroiam doar sa zic ca nu e restrictie la browser, nu stiu ce baza au erorile.
edit: am gasit subiectul cu formatarea pus de Admin.
Multumesc Oana. Am citit subiectul, n-a functionat nimic (clear cache / CTRL+F5), a functionat insa impecabil cand am dezactivat AdBlock Plus. Noroc cu sotul Probabil ca la fel se intampla si la ceilalti care au spus ca nu le merge.
In schimb, acum apar tot felul de spoturi pe pagina...o sa incerc sa customizez preferintele, poate reusesc sa blochez pagina de tot !
+35 cu Amelia
Am receptionat problema si urmeaza sa testam aceste lucruri si sa le remediem daca este cazul...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Multumesc, s-a rezolvat. Cu tot cu ABP activat, acum merg tpate functionalitatile...minus cea cu atasatul pozei
+37 cu Amelia
Acum trebuie sa-ti mearga si poza la profil Din pacate aveai de suferit de la BUG-ul care prevenea persoanele cu underscore in numele de membru sa faca upload de poza...
O zi buna Echipa Desprecopii.com