Fixarea unui BUG celebru!
Dragii mei,
Cred de mai bine de 6 ani cei care folosesc Firefox se plangeau ca nu le functioneaza corect butoanele de formatare a mesajului.
Exemplu: daca in Internet Explorer selectai un pic de text si apasai B ca sa-l faci text ingrosat, campurile <B> </b> se asezau frumos in jurul textului selectat. In Firefox aceste coduri se adaugau la sfarsitul mesajului si trebuia sa le copiezi in locul unde trebuie.
Ei bine cred ca am rezolvat aceasta problema si cei care folosesc alte browsere decat Internet Explorer pot testa daca le functioneaza corect. Astept si feedback daca merge / nu merge.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Raspunsuri
Laura25 spune:
La mine merge ca inainte ... adica selectez text, apas pe iconitza cu "B" si imi pune [ b] [/ b ] la sfarsitul textului.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Leditia spune:
Eu folosesc numai firefox si asa era cum spune Florin.Si am facut si acum test-ul,selectand un cuvant si tot la sfarsit imi pune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
marius spune:
test
Confirm si eu nu functioneaza. A se vedea mai sus. Ce nu se vede, sunt tagurile "[ b ][ / b]" chiar daca ele exista in mesaj. Hii nici intre ghilimele nu se vad. Cool! desi nu pricep. Hai ca bag un spatiu.
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ina.click spune:
Aceasta fraza este un test.
browserul folosit este Google Chrome
Nu merge.
37 +
Mai avem ...maxim 2 saptamani
admin spune:
Am uitat sa va mai spun ceva. Bugul a fost fixat intr-un fisier JavaScript care este in cache-ul browserului. Ca sa activati versiunea noua dati un refresh cand scrieti un topic cu CTRL + F5!
Sau daca doriti stergeti-va cache-ul...
Verificati din nou va rog.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Laura25 spune:
test
yeee!!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
test
Ok - merge!
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa