FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 21
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Anastasia eu am programare vineri acum la 7:30 tu? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota |
Angelica, la 8:30 ! Dar pe la 8:15 voi fi acolo! Asta inseamna ca ne vom vedea macar putzintel pe holuri, in mari focuri
QiaoBing, pt nimic, fetita! Mi s-a parut foarte asemanatoarea starea ta cu ceea ce resimt eu cam in 2-3 reprize pe an si asa m-am gandit ca poate fi calciu..Dra totusi s aintrebi si de efectele post-stimulare, sa te asiguri ca este doar calciu.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
ce fraiera sunt ,de acceleasi stari am si eu parte dimineata o data si inca o data pe la ora 14.00 dar nu spuneam nimic pentru ca am crezut ca e de la sarcina.
La mine intre calciu si glicemie e valabila glicemia, calciu am cu duiumul dar de cand cu sarcina eu marea iubitoare de cofeturi am renuntat la ele ,ca taticul lui are 3 cazuri de diabet in familie si am zis sa-l protejez.
8+
bccami spune:
Anastasia ramane sa vezi tu despre ce-am discutat si ne auzim maine dupa-masa la un telefon.
Succes
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui ALTESA ce fraiera sunt ,de acceleasi stari am si eu parte dimineata o data si inca o data pe la ora 14.00 dar nu spuneam nimic pentru ca am crezut ca e de la sarcina. La mine intre calciu si glicemie e valabila glicemia, calciu am cu duiumul dar de cand cu sarcina eu marea iubitoare de cofeturi am renuntat la ele ,ca taticul lui are 3 cazuri de diabet in familie si am zis sa-l protejez. 8+ |
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
Fetelor, tocmai am venit de la analize iar. Trebuia maine, dar m-au sunat si m-au chemat azi sa mai fac o data progesteronul si m-a oprit si la ecografie. S-ar putea sa nu mai fac restul de injectii. Eu mai aveam si maine inclusiv de facut, dar mi-a zis ca m-am dezvoltat foarte bine si n-ar mai fi nevoie de ultimele injectii. Ma suna Lucia dupa amiaza sa-mi zica sigur.
daca nu mai fac injectiile, inseamna ca facem si punctia si ET mai devreme.
Va tin la curent. Sunt atat de fericita ca pana acum totul a decurs atat de bine. Sa speram ca va fi totul la fel in continuare.
bccami spune:
citat din mesajul lui maripet Fetelor, tocmai am venit de la analize iar. Trebuia maine, dar m-au sunat si m-au chemat azi sa mai fac o data progesteronul si m-a oprit si la ecografie. S-ar putea sa nu mai fac restul de injectii. Eu mai aveam si maine inclusiv de facut, dar mi-a zis ca m-am dezvoltat foarte bine si n-ar mai fi nevoie de ultimele injectii. Ma suna Lucia dupa amiaza sa-mi zica sigur. daca nu mai fac injectiile, inseamna ca facem si punctia si ET mai devreme. Va tin la curent. Sunt atat de fericita ca pana acum totul a decurs atat de bine. Sa speram ca va fi totul la fel in continuare. |
Felicitari Maripet . Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa fie asa cum visati si va doriti!!
Sa ne spui si noua secretele tale ca sa fie si la noi la fel
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre
maripet spune:
Exact cum am preconizat, am terminat cu tratamentul. Diseara fac Pregnylul si sambata la ora 7,30 am punctia, iar ET luni.
Abia astept!
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui maripet Fetelor, tocmai am venit de la analize iar. Trebuia maine, dar m-au sunat si m-au chemat azi sa mai fac o data progesteronul si m-a oprit si la ecografie. S-ar putea sa nu mai fac restul de injectii. Eu mai aveam si maine inclusiv de facut, dar mi-a zis ca m-am dezvoltat foarte bine si n-ar mai fi nevoie de ultimele injectii. Ma suna Lucia dupa amiaza sa-mi zica sigur. daca nu mai fac injectiile, inseamna ca facem si punctia si ET mai devreme. Va tin la curent. Sunt atat de fericita ca pana acum totul a decurs atat de bine. Sa speram ca va fi totul la fel in continuare. |
Bravo, gangurici!!!!! Multe floricele la fata,mariped, . Asa, ai mai scapat de asteptare, de injectiile pe o zi (desi asta e floare la ureche pe langa restul)!
Ma alatur si eu tie, in bucuria ta, claie peste gramada Bine ca a fost totul struna!
Parintele Arsenie Boca