FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 20
QiaoBing spune:
lasa ca nu e un capat de tara 2 saptamani acolo. rezistam noi inca putin dupa atatea incercari si tratamente
eu am stiut de fiecare data ca sunt insarcinata, inainte sa fac testul. am avut un beculet care s-a aprins cu cateva zile inainte. asta s-a intamplat insa atunci cand nu eram in "focurile creatiei". cand am stat la panda, am aruncat banii pe teste aiurea, le faceam si a 2-a zi imi venea. acum, daca nu as fi vazut negru pe alb valoarea la beta aia atat de negativa, mai-mai ca m-ar fi strafulgerat un gand. de 2 saptamani am niste stari ciudate - ba greata, ba moleseala, azi eram la un pas sa lesin intr-un magazin, abia am ajuns la casa si cat asteptam sa platesc am transpirat instant. am devorat o ciocolata si o apa cum a iesit ca sa fiu in stare sa ajung inapoi la servici (si nu eram nici nemancata nici insetata si nici nu primisem inca vestea cu tripletii).
ma gandesc ca poate e un efect secundat la tratamentul de stimulare de acum 1 luna, sau e doar stresul si oboseala.
venim !!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
rammy_79 spune:
Angelica28 si Maripet - m1, m2... inseamna masuratoarea 1, masuratoarea 2 si asa ma departe.
De obicei se fac vreo 3. Mie de fiecare data imi facea doar cate 2 masuratori, dar probabil pt ca erau mult mai multi foliculi si de aceea.
E cu oarecare probabilitate, angelica, ai vazut, ca tu ai trei masuratori si difera un pic, pt ca asa se intampla.
In ziua 8 (asa am inteles de la tine ca e z8) ai cam putin foliculi, dar mai e destul timp.
Daca te uiti pe eco care ti s-a dat, sigur scrie de endometru. Uita-te cu atentie.
Vorbim maine pe mess.
Pupici
rammy 19+
mamii de 2 baietei :)
QiaoBing spune:
mie cand imi masura am vazut ca lua mai multe diagonale (de sus in jos, de la stg la dr), cum foliculii nu sunt sferici, au valori diferite. cred ca asta reprezinta m1, m2 ...
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
rammy angelica face IA, asa ca nu ii trebuie multi. unul si bun !
eu la eco din z8 aveam 2: unul de 12 si altul de 17 si pe partea cealalta un chistulet de 21. in z11 cel de 17 ajunsese la 22 si am facut pregnylul.
angelica tine-o tot asa !!!!!
Anastasia_7 spune:
Angelica, spuneai ceva de control vineri, era vorba de vinerea asta sau de cealalta? Ca ne vom intalni atunci sigur, eu am programare si vinerea asta si cealalta si tot asa...
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing lasa ca nu e un capat de tara 2 saptamani acolo. rezistam noi inca putin dupa atatea incercari si tratamente eu am stiut de fiecare data ca sunt insarcinata, inainte sa fac testul. am avut un beculet care s-a aprins cu cateva zile inainte. asta s-a intamplat insa atunci cand nu eram in "focurile creatiei". cand am stat la panda, am aruncat banii pe teste aiurea, le faceam si a 2-a zi imi venea. acum, daca nu as fi vazut negru pe alb valoarea la beta aia atat de negativa, mai-mai ca m-ar fi strafulgerat un gand. de 2 saptamani am niste stari ciudate - ba greata, ba moleseala, azi eram la un pas sa lesin intr-un magazin, abia am ajuns la casa si cat asteptam sa platesc am transpirat instant. am devorat o ciocolata si o apa cum a iesit ca sa fiu in stare sa ajung inapoi la servici (si nu eram nici nemancata nici insetata si nici nu primisem inca vestea cu tripletii). ma gandesc ca poate e un efect secundat la tratamentul de stimulare de acum 1 luna, sau e doar stresul si oboseala. venim !!! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, nu stiu daca ar putea fi efecte secundare in urma stimularii, dar tu cum stai cu calciu si glicemia?
Transpiratie instant si abundenta, mai ales in zona cefei, spate, senzatia de rece, ameteala, moleaseala, stare de lesin si usoare greata uneori sunt simptome clare ale unei caderi masive de calciu sau de glicemie scazuta. Ma gandesc ca tot pe seama stresului si a supararii sa se fi intamplat..Sa ai in permanenta la tine un plic de calciu efervescent si unul de magneziu, nu stii niciodata cand ai nevoie. Stiu ca tu iei MagneB6, dar poate calciu e cel care iti face probleme.
Eu stau bine cu calciu , insa am momente (primavara, vara cand sunt calduri f mari, cand ma supar) cand pur si simplu se scurge din mine si atunci fac crize din astea de imi e si frica sa ies pe strada, sa nu ma apuce instant si sa lesin in plina strada. Am patit-o o data si nu imi mai trebuie. Mai bine ac, la serviciu, dar nu in strada...
Pe dr Albu ai reusit sa il intrebi la ultima consulatie de starile astea, care ar fi cauza,sau au aparut dupa?
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
Anastasia cu glicemia stau de bine, ai dreptate, s-ar putea sa fie de la calciu, eu l-am avut toata viata la limita de jos sau chiar sub in copilarie. stari chiar asa sa simt ca o sa cad din picioare nu am mai avut din facultate si uitasem cum e.
In ziua cand am fost ultima data la Albu ma simteam ok si nu m-am vaitat de nimic
Cand am descoperit in dec dupa ce am pierdut sarcina 8 (OPT !!) carii noi-noute aparute peste noapte (cam in 16 luni) am zis la toti dr. mi-a explicat un medic (cu schema) cum e cu hormonii stresului si consumul de Ca din rezerve. cum in sarcina nu prea e indicat Ca pt ca da contractii, am luat eu in "pauza" din luna martie Ca+D3. I-am spus atunci si lui Albu si i-am aratat si rezultatul la calcemie, mi-a zis ca pot sa iau Calciu cu Magneziu inclusiv in sarcina, dar luam deja MagneB6 si nu am mai luat in aprilie cand am facut stimularea.
Cand a trebuit sa incep Clexane (si el papa Ca) m-am dus la Fundeni sa vb, dar nu am apucat sa o intreb direct pe dr U, am vb cu d-na asistenta Viorica care mi-a zis ca ei nu recomanda deloc Ca si ca sa vb cu ginecologul.
Uite ca scriind aici m-am iluminat ca eu am facut Clexane aproape 1 luna. O sa imi fac o calcemie, chiar sunt curioasa cum stau.
O sa scot un MagneB6 din schema si o sa iau Ca+Mg, mai ales ca FIV-ul o sa fie prin aug.
Multumesc mult, Nasti
bccami spune:
Aaa, am uitat sa va zic, nu mi-a venit nici acum
I-am trimis mail dnei Lucia ieri si mi-a spus ca daca nu vine pana sapt viitoare sa merg la dl dr la control.
Anastasia, Qiao - PM
angelica28 spune:
Anastasia eu am programare vineri acum la 7:30 tu?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota