FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
am ajuns si eu acasa
bccami eu cat am luat antibiotice in ultimele luni am cumparat protectis de la pharmalife. am intrebat farmacista ce imi recomanda si mi le-a dat pe acestea. mie mi-au cnvenit pt ca nu trebuia sa iau decat 1/zi dimineata.
prietena mea e deja in s9 si cum acolo nu se repede nimeni cu intreruperile, nici daca are SD, i-au zis sa se mai gandeasca, abia pe 17 iunie e programata.
eu am bantuit prim magazine sa imi mai lipezesc neuronul si am gasit test de sarcina First Response care detecteaza sarcina cu 6 zile mai devreme. i-am dat vestea si sotuli care s-a tuflit de tot si face planuri de emigrare in olanda cand a vazut in sacosa testul l-a bufnit rasul
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Fetele, tb sa incepem tratamentul cu antibiotice si vroiam sa va intreb ce probiotice sa luam. Dati-mi exemple de probiotice pe care le-ati luat si voi si sa nu fie nici exagerat de scumpe. Pe langa probiotice ce sa mai iau in tratamentul cu antibiotice sa nu ne afecteze flora intestinala sau altele. Pt sot am cumparat si OMEZ care am inteles ca e pt flora intestinala (14 buc pt 7 zile, dar va tb sa mai cump pt inca 7) Pt mine, sa nu fac candida, am cump Linex capsule (16 capsule pt 8 zile). Tratamentul e de 14 zile iar antibioticile prescrise sunt destul de puternice (sunt Ciprobay de 1000) Va pup pe toate si ma bucur pt norocoasele noastre... Venim si noi, celelalte, din urma |
scuzati-ma ca ma bag in vorba sunt o pacienta a dr. albu si eu+sot luam acelas antibiotic,pt flora intestinala eu am luat biotics iar recent mi-a recomandat farmacista nistatina este foarte convenabila ca si pret si a zis ca-i foarte buna
antibioticul il poti lua compensat cu reteta dr. mergi la medicul de familie, eu am aflat de la alta farmacie dupa ce il cumparasem de la medlife
va urez numai bine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
simonia spune:
camcris, nu stiu daca e corect, dar eu cred asa; daca iei biotics odata cu antibioticul, reface flora intestinala si nu lasa sa se dezvolte candida.
daca ai facut deja candida, iei canesten pastile
cine stie mai bine?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui bccami Fetele, tb sa incepem tratamentul cu antibiotice si vroiam sa va intreb ce probiotice sa luam. Dati-mi exemple de probiotice pe care le-ati luat si voi si sa nu fie nici exagerat de scumpe. Pe langa probiotice ce sa mai iau in tratamentul cu antibiotice sa nu ne afecteze flora intestinala sau altele. Pt sot am cumparat si OMEZ care am inteles ca e pt flora intestinala (14 buc pt 7 zile, dar va tb sa mai cump pt inca 7) Pt mine, sa nu fac candida, am cump Linex capsule (16 capsule pt 8 zile). Tratamentul e de 14 zile iar antibioticile prescrise sunt destul de puternice (sunt Ciprobay de 1000) Va pup pe toate si ma bucur pt norocoasele noastre... Venim si noi, celelalte, din urma |
Cami, eu am mai luat Biotics si a fost ok, cat am luat antibiotic pt streptococ, iar vaginal am luat GynOphilus( sunt 14 capsule vaginale) care te protejeaza de a face candida.
Si de la pafar, am cerut pur si simplu Complex Lactobacili si sunt multe firme care au produsul, cu diferite concentratii si preturi, dar majoritatea sunt pana in 20-30 ron. Si sa bei un iaurt zilnic, preferabil altceva decat Danone, e extrem de prelucrat si nu prea mai sunt in compozitie substantele active de care se vb pe eticheta (o spun in cunostinta de cauza). Si celelalte produse sunt, nu spun ca nu, dar de asta macar stiu din surse sigure.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing am ajuns si eu acasa bccami eu cat am luat antibiotice in ultimele luni am cumparat protectis de la pharmalife. am intrebat farmacista ce imi recomanda si mi le-a dat pe acestea. mie mi-au cnvenit pt ca nu trebuia sa iau decat 1/zi dimineata. prietena mea e deja in s9 si cum acolo nu se repede nimeni cu intreruperile, nici daca are SD, i-au zis sa se mai gandeasca, abia pe 17 iunie e programata. eu am bantuit prim magazine sa imi mai lipezesc neuronul si am gasit test de sarcina First Response care detecteaza sarcina cu 6 zile mai devreme. i-am dat vestea si sotuli care s-a tuflit de tot si face planuri de emigrare in olanda cand a vazut in sacosa testul l-a bufnit rasul --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Mai QiaoBing, tu esti mereu cu umorul dupa tine, vrei, nu vrei...
Saracul sot al tau, la cat indura cu febra si cu dintisorii in perioada asta, imi imaginez cum a primit stirea cu sarcina prietenei voastre;
I-am spus si baiatului meu povestea si se uita la mine de parca vedea prin mine.... A spus ca imi bat joc de el si ca ii testez nervii. Nu e de ras, dar cand treci de ani de zile dintr-una intr-alta, o mai iei si razna si ti se pare ca totul e cu fundul in sus..., cam asa suntem si noi.
Oare acest test First Response bate testul beta, adica fetele care au acum punctie si ET, in loc de 12 zile , cat tb sa astepte, pot sti aproximativ raspunsul la numai 6 zile?! Ar fi minunat asa, ca se mai reduc asteptarile de dupa...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui bccami sotului ce sa-i mai dau? Pt el mi-a dat OMEZ 2 tab/zi |
Cami, sa stii ca eu i-am dat tot Biotics, l-am intrebat pe dr albu si a spus ca este ok, important e sa ii protejeze flora intestinala. Amandoi am luat Biotics, iar eu, in plus, GynOphilus.
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
bccami sotul meu ia acum antibioticele cu Omez (protejeaza stomacul) 1/zi si Bio-Sun (sunt probiotice si prebiotice 20 capsule 28,70 RON) 1 dim si 1 seara.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
anastasio nu cred ca e valabil testul pt cele care au facut pregnyl. am inteles ca influenteaza testul, asa ca trebui sa astepti sa se elimine din organism, cam 1000 ui pe zi. eu cum am facut 2 fiole de 5000, deci 10000ui, trebuia sa astept min 10 zile pana la test. asta am citit pe aici pe forum, nu mi-a zis dr.
dar pt sarcini obtinute natural e ok, mie mi-l recomandase BigSister1 ca sa stiu cat mai repede in cazul in care raman natural, sa pot incepe Clexanul.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing anastasio nu cred ca e valabil testul pt cele care au facut pregnyl. am inteles ca influenteaza testul, asa ca trebui sa astepti sa se elimine din organism, cam 1000 ui pe zi. eu cum am facut 2 fiole de 5000, deci 10000ui, trebuia sa astept min 10 zile pana la test. asta am citit pe aici pe forum, nu mi-a zis dr. dar pt sarcini obtinute natural e ok, mie mi-l recomandase BigSister1 ca sa stiu cat mai repede in cazul in care raman natural, sa pot incepe Clexanul. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Okey-dokey, QiaoBing! Da, e logic sa fie asa cum spui, am si uitat de Pregnyl, ca influenteaza.... Si eu tot de 10000 UI am Pregnylul, deci tot 10 zile sunt de asteptat.
Deci si la acest capitol, se reduce portia. O sa asteptam mai mult, ce sa facem...
Parintele Arsenie Boca