FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 12
QiaoBing spune:
multumesc mult fetelor.
O sa trebuiasca sa ii iau si sotului vitamine si fel de fel sa vedem cum ii reparam pe gigei. la el problema a fost ca erau multi, da' prosti (14% forme normale). Albu din cauza asta a zis ca facem mai bine FIV. de ICSI nu a adus vorba, dar e bine sa il iau in calcul, cine stie ce mai descoperim la urmatoarea spermograma. De crioprezervare, a zis sa imi iau gandul. el o sa ma stimuleze sa stoarca cat poate din ovare si DACA obtinem 5-6 embrioni de calitatea I (versiunea optimista) ii bagam pe toti, asa ca nu crede ca o sa am ce congela.
a luat careva medrol ? Uscatescu mi-a zis ca poate ar fi bine sa iau.
edit: voi v-ati luat si concediu intre punctie si et sau dupa et ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
anna_a spune:
Qiao eu zic ca pt sot le iei degeaba, eu i-am dat tratament cu toate vitaminele si mineralele si q10 si miere (alea de la andritoiu 23 mil) si toate prostiile si tot cam pe acolo a fost; nu am vazut imbunatatiti semnificative
si oricum dureaza cam 60-70 zile spermatogeneza, deci daca faci fiv mai deverme de 2 luni nu apuca sa-i produca pe aia mai buni, in ideea in care chiar ar functiona
10+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a hai mai anastasia, ca acidul folic e 5-7 lei sau ceva de genul asta, cui ii pasa; asta sa fie probl ca nu ti-a dat adic folic compensat sa-ti dea clexane ala sau fragmin cum il cheama, diphereline si utrogestan, asta e egal cu zero la cat o sa cheltui 10+ cu |
Anna, nu ai inteles care era discutia.... vorbisem cu ALTESA zilele trecute si era vorba despre ea, ca aproape a dat-o afara dr de familie si i-a facut scandal cu tot ce avea ea pe lista de medicamente compensate, iar de ACIFOL, chiar dc era 6 lei, nici macar pe ala nu a vrut sa i-l dea, i-a spus ca nu e compensat si ca doctorii de la Bucuresti fac ilegalitati ca dau Acifol compensat. E lunga povestea...
Despre asta era vorba, nu despre mine...nici nu faceam caz de ACIFOL, era continuarea la ce vorbisem eu cu ALTESA
Schema mea e deja cumparata, partial compensat, partial cu banii toti jos( Menopur), asa cum le iau toate fetele.
O sa explice ALTESA cand intra pe forum, dc vrea, despre ce era vorba, ea era foarte necajita pe atitudinea doctoritei, ca a mintit-o si s-a purtat urat etc.. nu din cauza pretului de la Acifol...era o problema de principiu.
Hai sa fim serioase, noi aici vorbim de ordinul milioanelor, se facea caz de 6-7 lei?!
Hai ca acum sper sa ma fi facut inteleasa
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
anna sotul a mai luat dat de dr U in februarie Q10 si vit E si inainte de IA centrum si carnil dat de Mihalca si Q10 dat de mine. tocmai ce le terminase.
o sa caut sa vad ce a luat tanno. la el a avut efect cam in 6 luni.
ar trebui sa am fiv cam in august ca sa se simta si la noi efectul de la ce a luat deja in apr-mai.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
QiaoBing, iubita, ai PM si mail- Forward cu ce m-ai intrebat. Am trimis tot ce aveam cu referire la schema mea, plus alte indicatii la ce intrebari am mai pus de o luna incoace..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
sa inteleg ca protocolul lung dureaza cam 1 luna si ceva ?
cum Albu am inteles ca o sa lipseasca intre 30 iun si 12 iul, cel mai devreme ar fi in a 2-a jumatate a lui iulie, deci inceputul ar trebui sa fie in prima parte a lui iunie.
ma tot gandesc cum sa o scot la capat si cu banii si cu faptul ca in august pleaca colegul in concediu si nu pot sa mai lipsesc si eu.
ufff, ce aiurea e sa programez cand sa raman insarcinata
ALTESA spune:
anastasia ce facusi fata acu tre sa explic care-i treaba cu acifolul sa nu inteleaga fetele ca as fi vreo lady Hagi Tudose
Anna acum cateva zile zile ma plangeam pe forum ca am uitat sa iau scrisoare medicala de la Fundeni ca sa pot lua reteta de la doc. de familie,si cum nu am luat m-am prezentat cu dosarelul la doctorita de fam. si am intrebat ce poate sa imi dea compensat din schema de la dr. uscatescu.
Pt. clexane a cerut scrisoare medicala desii aveam si la fel pt. utrogestan.
Iar de celelalte mi-a zis ca nici macar nu se compenseaza iar eu ii explicam ca se compenseaza si cum nu poti da peste nas ditamai doctoritei de familie mi-a spus ca mai bine mi-as lua fisa si as pleca la alt doctor ca ea nu poate sa ma primeasca cu copilul cand o sa nasc ca suntem din alta localitate ,mi-a mai spus ca am reusit s-o enervez si am plecat.
Acum vreau sa ii duc scrisoare medicala ,sa ii demonstrez ca acifolul se compenseaza (ca ea zicea ca nu ) ,sa imi dea reteta si apoi sa-mi retrag fisa de la ea.
Cum a spus si Anastasia nu e mare lucru 7 lei dar asa ma suparat ca vreau compesat tot ce se poate si nu ma las pana nu reusesc.
Ideea e ca Albu ditamai ginecologul imi raspunde la mesaje la orice ora si ma suna ,Uscateasca ditamai hematoloaga ne raspunde pe mail ,pt analize nu mi-a luat nimeni nici un ban ,nici macar nu mi-a cerut trimetere sau adev. de salariat si Doamna asta o doctorita de familie dintr-un orasel cu 8000 de locuitori face figuri pe banii cafele, atentiile si nervii nostri!
Cu aceasta ocazie vreau sa trag un semnal de alarma pt. toate gravidutele si cele care urmeaza o schema de fiv sa isi ceara drepturile chiar si acifol fiind.!
va si sa aveti o zi minunata!
7+
anna_a spune:
anastasia, te inteleg cu frustrarea fata de medici, dar am sa ma abtin de la comentarii, ca-mi e ca-i injur prea rau
asta e linkul pt lista cu medicam compensate
http://www.cnas.ro/medicamente/lista-medicamentelor-2011
oricum, dc altesa ce cearta cu dr nu cred ca rezolva nimic, cel mai bine sa-l schimbe, s-ar putea sa fie mai dragut atunci ca ei isi iau banii in functie de nr de pacienti
qiao, portoculul lung dureaza cam 6 sapt; 3 sapt microginon, 3 sapt diphereline si 12 zile menopur (in acelasi timp cu diphereline)
eu am avut asa
17.02 - SE ÎNCEP ANTICONCEP#538;IONALELE MICROGYNON 1 CP/ZI, DIMINEA#538;A, PÂN#258; PE 08.03 INCLUSIV
07.03 - SE ÎNCEPE DIPHERELINE 0,1 MG – 1 FIOL#258; PE ZI, SUBCUTANAT, DIMINEA#538;A, ZILNIC PÂN#258; PE 25.03 INCLUSIV
11.03 - PRIMUL SET DE ANALIZE + ECOGRAFIE (VINERI, ORA 08:30, dr. Lara Andronescu)
16.03 - SE ÎNCEPE MENOPUR 150 UI, SUBCUTANAT, DUP#258; ORA 18:00, ZILNIC, PÂN#258; PE 25.03 INCLUSIV
18.03 - AL DOILEA SET DE ANALIZE + ECOGRAFIE (VINERI, ORA 08:00, dr. Albu)
22.03 - AL TREILEA SET DE ANALIZE + ECOGRAFIE (MAR#538;I, ORA 07:30, dr. Albu)
25.03 - AL PATRULEA SET DE ANALIZE + ECOGRAFIE (VINERI, ORA 07:30, dr. Albu)
26.03 - INJECTARE PREGNYL 10.000 UI INTRAMUSCULAR (ve#539;i fi contactat#259; telefonic pentru a vi se comunica ora inject#259;rii; Pregnyl-ul îl cump#259;ra#539;i de la Recep#539;ia MMF; solicita#539;i re#539;et#259; atunci când îl cump#259;ra#539;i)
28.03 - PUNC#538;IA OVARIAN#258;
30.03 - EMBRIOTRANSFERUL
10+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA Ideea e ca Albu ditamai ginecologul imi raspunde la mesaje la orice ora si ma suna ,Uscateasca ditamai hematoloaga ne raspunde pe mail ,pt analize nu mi-a luat nimeni nici un ban ,nici macar nu mi-a cerut trimetere sau adev. de salariat si Doamna asta o doctorita de familie dintr-un orasel cu 8000 de locuitori face figuri pe banii cafele, atentiile si nervii nostri! Cu aceasta ocazie vreau sa trag un semnal de alarma pt. toate gravidutele si cele care urmeaza o schema de fiv sa isi ceara drepturile chiar si acifol fiind.! va si sa aveti o zi minunata! 7+ |
, ALTESA, cum am spua deja, nu era vorba de Acifol, mama lui de Acifol, ci de comportament si atitudine.
Despre asta am spus si eu, nu esti, fetita, nici un Hagi Tudose
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Anna, seturile de analize, ecografiile si consultatiile despre care vb mai sus cat te-au costat?
Costul punctiei si embriotransferului sunt incluse in pretul FIV 7mii si ceva?
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre