FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 11
anna_a spune:
qiao,
eu oricum cred ca IA e apa de ploaie, dar banii degeaba; mai bine incerci FIV, deci nici la asta nu-ti poate garanta nimeni
pregateste cam 13.000-15.000 dc ai toate analizele facute; nu mai cere schema, ca oricum nu-ti pot spune de acum cat menopur o sa faci, eu am facut 2 zile cate 2 si apoi ctae 3 pana in ziua 12; tu probabil ca ai sa faci tot cam cate 3; asa a fost si la maruscha
fa si tu un calcul estimativ pe schema/preturile de mai jos
FIV pu qty value
microgynon 11 1 11
cultura col+secretie 87 1 87
diphereline 0.1 mg 21 20 410
menopur 150 ui 80 31 2,466
pregnyl 10,000 ui 75 1 75
pachet 4 eco+progest 780 1 780
antibiotice+progesteron 62 1 62
fiv cu icsi 8150 1 8,150
beta 60 1 60
analzie+medicam 215 1 215
criprezervare 1669 1 1,669
cons+medic 223 1 223
Total 14,207
si la astea se mai adauga vitamine, utrogestan, care nu e chiar ieftin nici ala, ca e 30 lei/5 zile, in fine poti face rost de reteta 50% dc ramai,dar eu n-am avut timp
10+ cu
anna_a spune:
bccami,
mobilul de la meterno=fetala e 0746 464 629
sau poti sa-i scrii Luciei V la lvaduva@medlife.ro
10+ cu
QiaoBing spune:
anna multumesc f mult.
m-am uitat pe listele de compensate si am vazut ca diphereline, flamexin, utogestan, clexane sunt compensate 50% pt asigurati, iar acifol, unidox sunt compensate 90% pt asigurati.
Menopur, pregnyl sunt pe lista cu 100% pt gravide, lauze si tineri 18-26 fara venituri, deci nu pot beneficia de compensare.
O sa vorbesc din timp si cu medicul de familie. IA am facut-o cam pe fuga, a fost si problema cu sotul cu maseaua de numai la retete nu mi-a stat gandul. De data asta am de gand sa obtin orice reducere se poate.
am vazut si antibiotic pe lista, se da dupa punctie ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing seara buna vin de la dr. verdic: FIV ! si inca protocol lung cu stimulare la maxim ca sa stoarcem cat se poate in ideea sa obtinem vreo 5-6 embrioni de calitate pe care sa-i plantam cu speranta ca se agata macar unul si rezista acolo 9 luni. cu alte cuvinte, sansele sunt micute, dar macar incercam. acum marea rugaminte este sa imi zica si mie cineva cam la cat se ridica costurile unui FIV de genul asta ? eu la IA mi-am facut calculele si am ajuns la 3.500 ron (incluzand pe langa schema si spermograma si tratament sot + tratamentul meu adiacent - Climen, Clexane, Unidox etc) Abia dupa ce am ajuns acasa mi-a trecut prin cap sa cer o schema ca sa pot sa imi fac un calcul orientativ asa ca am dat sms. sper sa o primesc cat mai curand. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, tot protocol lung am si eu, cu urmatoarele medicamente: Microgynon, Diphereline, Fragmin( are acelasi pret ca si Clexane), Menopur si Pregnyl.
Cu tot cu vitamine, intr-o luna si ceva, cat este schema,ajunge in jur de 40 mil. Apoi este pachetul cu 4 eco si analize, in timpul schemei, care era , din cate retin 740 sau 780 ron,plus FIV cu sau fara ICSI.
Menopur eu am 225 UI/zi, asta inseamna 30 fiole/10 zile, ca fac 3 fiole odata. Nu stiu tie cate iti va recomanda pe schema.
Noi trebuie sa facem cu ICSI si este 8670 ron. In jur de 140 mil, ar fi un cost total, plus sau minus alte medicamente, vitamine, dc s-a mai recomandat ceva pt mutatii, etc...acestea dc iau in calcul doar persoana mea.
Eu ii dau in perioada asta si sotului niste suplimente, vitamine, pt a imbunatati cat de cat calitatea spermei, si se mai adauga si aici cateva milioane... Macar cativa daca ii facem sa fie mai puternici si ne declaram multumiti...
Am uitat sa adaug consultatiile suplimentare si crioconservarea...
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
anna_a spune:
am avut si un antibiotic 5 zile dupa punctie, dar nu-mi mai aminstesc ce, nu a fost asa scump oricum
dc ai timp si te intelegi cu dr de familie incearca sa-ti iei compensat. Eu sunt super ofticata pe sistem ca platesc anual la asig de sanatate cat un fiv probabil si fac asta de 15 ani si n-am beneficiat de nimic; dar n-am avut timp sa merg la dr de familie.
Ma gandeam sa merg si eu pt utrogestan, ca am realizat ca e detul de scump, cand iei cate o cutie zici 30 lei nu e cine stie ce, dar treb sa iei la fiecare 5 zile si vad ca se ia o gramada de timp
oricum am vazut ca sotul tau sta f bine, asa ca tu probabil nu ai nevoie de icsi, in fine acolo 12000 sa ai; ce se compenseaza nu e chiar as mult, dar scoti 500 - 1000 probabil
10+ cu
Anastasia_7 spune:
ALTESA, sa citesti postarea QiaoBing! Ai vazut, si ea a gasit Acifol compensat aproape detot?! Iar ma apuca mititeii pe doctorita de familie, mi-am amintit iar..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a bccami, mobilul de la meterno=fetala e 0746 464 629 sau poti sa-i scrii Luciei V la lvaduva@medlife.ro 10+ cu |
Bccami, uite si Anna avea acelasi nr de mobil de la receptie pe care il aveam si eu....incearca, poate totusi raspunde cineva.Oricum, ai PM cu restul de date de contact.
Parintele Arsenie Boca
anna_a spune:
hai mai anastasia, ca acidul folic e 5-7 lei sau ceva de genul asta, cui ii pasa; asta sa fie probl ca nu ti-a dat adic folic compensat
sa-ti dea clexane ala sau fragmin cum il cheama, diphereline si utrogestan, asta e egal cu zero la cat o sa cheltui
10+ cu
bccami spune:
Asa-i dar deocamdata nu mai e nevoie.
Atunci am sunat doar o data si nu a raspuns.
Nu am mai insistat si a doua/treia oara.
Iti dai seama ca data viitoare nu le las .
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre
maripet spune:
Fetelor, eu azi am fost la prima eco dupa ce am inceput Menopur (am facut 2 zile 225 UI) si mi-a iesit Estradio 248 si progesteron 0,1. O fi de bine sau nu? Dr a spus ca vorbim dupa ora 14 si nu mai am rabdare pana atunci sa-l intreb