FIV Dr. ALBU DRAGOS 31
Raspunsuri - Pagina 10
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arabella34 Buna dragele mele!:)Sunt bine merci,muncesc,mai am si un part time tot la mine la spital,strang banuti pt FET:)Am facut analizele de secretii si culturi col,sunt ok,Pap-ul e super,nu ramane decat sa ne apucam de treaba,in septembrie i-am propus dl-ui dr.Corry,draga mea coleguta de FIV,multam pt grija,mai ai putintel,feciorasii sunt maricei acum,cred ca au in jur de 1 kg fiecare,bravo,ai reusit!...eu in schimb mai trebuie sa imi port crucea ca si celelalte fete de pe aici,D.zeu stie pt cat timp...sper sa se indure Domnul si de noi cat mai curand...Pupici pe toate,pup burtica cu feciorasisi pe tine Corry draga mea,ai grija de voi!. Arabella,34 ani(pana duminica pe 29),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in ev la 8 sapt.si 3 zile,urmeaza FET in septembrie. Mutatiile genei PAI1 ambele de tip heterozigot. |
Arabellaaaaa, ce ma bucur ca esti bine
Am un feeling....vei reusi acum, iti spun eu
27+cu "Mugurel" si "Strugurel"
bccami spune:
Buna fetelor
Cine ma poate ajuta si pe mine cu adresa de e-mail a dr. Albu si cu nr de telefon fix de la centrul materno-fetal.
Va multumesc mult
Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui bccami Buna fetelor Cine ma poate ajuta si pe mine cu adresa de e-mail a dr. Albu si cu nr de telefon fix de la centrul materno-fetal. Va multumesc mult Dumnezeul nostru, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu asculta-ne rugaciunile si binecuvinteaza pantecele noastre |
Cami, m-am uitat in mailul de la d-na lucia si imi daduse numai tel.de mobil de la departament, pe care ti l-am trimis atunci...
Se poate suna in centrala direct maine la prima ora si de acolo stiu ca se poate da nr de fix de la Departamentul materno-fetal. Am si uitat sa iti spun, iarta-ma
Poate intre timp il au fetele pe cel de fix.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Anastasia, iubita, te inteleg. No problem
Dar trimite-mi te rog PM cu adresa de mail al dr sau a dnei vaduva
Multummmmesc
QiaoBing spune:
seara buna
vin de la dr. verdic: FIV ! si inca protocol lung cu stimulare la maxim ca sa stoarcem cat se poate in ideea sa obtinem vreo 5-6 embrioni de calitate pe care sa-i plantam cu speranta ca se agata macar unul si rezista acolo 9 luni. cu alte cuvinte, sansele sunt micute, dar macar incercam.
acum marea rugaminte este sa imi zica si mie cineva cam la cat se ridica costurile unui FIV de genul asta ? eu la IA mi-am facut calculele si am ajuns la 3.500 ron (incluzand pe langa schema si spermograma si tratament sot + tratamentul meu adiacent - Climen, Clexane, Unidox etc)
Abia dupa ce am ajuns acasa mi-a trecut prin cap sa cer o schema ca sa pot sa imi fac un calcul orientativ asa ca am dat sms. sper sa o primesc cat mai curand.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui bccami Anastasia, iubita, te inteleg. No problem Dar trimite-mi te rog PM cu adresa de mail al dr sau a dnei vaduva Multummmmesc |
ok! acum!
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
Buna dimineata!
Aseara mi-am facut prima injectie de menopur.................nu va povestesc cred ca aveam tensiunea 20 ,dar in cele din urma am reusit sa o fac,nu este chiar asa de dureroasa cum ma asteptam............frica a fost mai mare .......!
QiaoBig imi pare rau de verdictul tau...........in legatura cu costurile mie dr mi-a dat o lista de preturi si la fiv clasic pt ca eu asa o sa fac .......daca nu reusesc cu aceasta inseminare costa 7580,pachetmov fiv (include 4 ecografi si 4 dozari de estradiol si progesteron)-780,iar tratamentul a zis ca mai este in jur de 30-40 mil,acum eu nu stiu ce fel de fiv faci tu dar in lista mea mai este un fiv cu ICSI(INJECTARE INTRACITOPLASMATICA A SPERMATOZOIDULUI)care costa 8670lei,dar cred ca diferenta mai mare de bani va fi la tratament ...........probabil al tau fiind mai lung cred ca te va duce undeva la 180 de milcu totul(fara analize) .........zic si eu ....aproximez....
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
QiaoBing spune:
angelica ai vazut ca nu e atat de greu ?
multumesc mult de informatii. astept sa vad daca primesc si eu vreo schema sa pot face un calcul cat de cat pt tratament, aici e cea mai mare necunoscuta
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
flo.flo spune:
Tinuta, draga mea, ce mai faci?
Am vazut ca ti-au iesit si tie mutatii. Din pacate si mie . Am crezut ca stiu tot ce am si acum uite alta balarie.
Mie mi-au iesit asa:
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HOMOZIGOTA.
Tu ai vorbit cu dr.? Ce ti-a spus? Eu nu am apucat sa vorbesc si habar nu am ce sunt astea - stiu doar ca nu e ok - si din cate am inteles, homozigot e si mai rau...
Imi poate spune cineva ce e cu mutatiile astea, pe mine ma despaseste subiectul si imi e si greu sa stai sa caut ...
Pup