Revin. Pentru a verifica mai bine nivelul fierului, poti sa-i faci sideremia (daca n-ai facut-o deja).
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Citat: |
citat din mesajul lui Littlelight Revin. Pentru a verifica mai bine nivelul fierului, poti sa-i faci sideremia (daca n-ai facut-o deja). Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii... |
Nu stiu daca nu e prea tarziu raspunsul, dar daca tot te duci la Medlife, eu iti recomand sa recoltezi la unitatea de la Budimex; acolo au experienta mai mare cu copiii si poate nu va fi asa traumatizant.
Unde NU ITI RECOMAND este la SANADOR; acolo a fost nevoie de 5 asistente + 2 parinti sa recolteze analizele uzuale de la un copil de 1 an, nu pot sa-ti spun ce terorizant a fost, plus ca mi-au gresit exudatul faringian si transaminazele, de m-au bagat in sperieti si a trebuit sa le repetam !
LauraStefan - faptul ca ti-a iesit riscul mare de sindrom Down la triplul test nu inseamna ca au gresit ei analiza ... Nu zic ca nu e posibil s-o fi gresit, dar triplul test este un test STATISTIC, adica la valorile analizelor tale exista un RISC ca 1 femeie din 50 sa nasca un copil cu sindrom Down. Tu ai avut norocul sa NU fii acea femeie, iar amniocenteza ti-a dat rezultatul sigur.
Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele