Analize de sange la Medlife Grivita
Am facut bebelushului meu de 10 luni analize la MedLife Grivita. I-a iesit hemoglobina 9, scazuta fata de normal. Cumva mi s-a parut ciudat intervalul lor de normalitate pentru emoglobina la varsta asta 9.9-14.5 ( stiu ca de la 10.5 e normal la 10 luni).Acum trebui sa mai fac cateva analize sa vedem inca ceva pentru a putea incepe tratamentul pentru carenta de fie. Intrebarea mea este, pot sa ma incred in corectitiunea acestor analize? Ati avut incidente neplacute cu analizele aici? Unde se pot face pana la urma analize corect la sange in Bucuresti. Bebe are doar 10 luni si n-as vrea sa il intep de zeci de ori.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
La un moment dat, cand trebuia sa fac analize copiilor mei, pediatrul ne-a spus sa mergem oriunde numai nu la medlife si cmu. Noi folosim synevo cca laborator de analize.
madau spune:
Synevo si noi si mai facem la Matei Basarab. Foarte ok si acolo
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
LauraStefan spune:
Laboratorul Medlife Grivita a fost si pt noi un motiv foarte mare de stres. La dublu test mi-au spus ca am sanse 1:50 de Sindrom Down. (la 26 ani!!!)Datorita lor a trebuit sa trec printr-un cosmar numit amniocenteza, cu ore intregi de plans, neliniste si stres. Nu am mai fost buna de nimic aproape o luna pana am facut amnio si pana m-i s-a spus ca este totul ok.
Matei Basarab este cel mai bun centru din punctul meu de vedere.
Multa sanatate puiului mic!
mariana_alex spune:
Eu stiu ca la medlife fac analizele de laborator pe chimie umeda(scrie asta si pe fisa) si acestea sunt cele mai bune si cu rezultat mai sigur. Nu-s in domeniu ci spun doar ce mi-a zis si mie dr. fetei. Noi suntem din Gl si am facut analizele la medlife baneasa si dr. noastra le-a interpretat si a obs ca sunt facute pe chimie umeda si a apreciat acest lucru.Le poti repeta ca sa fii sigura dar ESTE TRAUMATIZANT PENTRU COPIL...cel putin ptr noi a fost!!!
Sanatate multa!!
_Ralu_ spune:
Eu am avut o experienta neplacuta cu Medlife in ce priveste analizele.
Fetita s-a plans de usturime la urinat, si am fugit a doua zi cu pipi la analiza, la Medlife Favorit. Am sunat in prealabil, am spus conditiile, mi s-a spus cum sa recoltez, cand sa vin cu proba etc.
Dupa 3 zile, rezultat, infectie urinara cu Proteus.
Disperata, am fugit la dr, tot la Medlife, la Grivita...dr de acolo (Raluca Bidiga) a fost f fair-play, si mi-a spus in primul rand ca fata nu are nimic (intre timp ii disparuse si orice fel de simptom), si ca daca am facut urocultura la Favorit e ca si nula, pt ca ei nu au laborator, analizele se prelucreaza tot la Grivita, si ca de cand am depus eu proba pana a ajuns la Grivita au trecut vreo 6-7 ore, ori urina pt urocultura trb bagata la prelucrat imediat, altfel se infesteaza...sau asa ceva...
Am repetat in dimineata urmatoare urocultura/sumar urina direct la Grivita...au iesit bine.
In total, toata distractia m-a costat vreo 250 de lei. DEGEABA!
Plus, cel mai important, sperietura...
De aici am dedus cat de seriosi pot fi...daca stiau ca nu pot prelucra in conditii bune proba, trebuia sa imi spuna, si mergeam direct la Grivita, sau Budimex unde au laborator...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
larissa_79 spune:
Multumesc de raspunsuri. Cred ca luni dimineata ma duc direct in Grivita. Au cabinet de recolatare sange la copii...sper!
madau spune:
pai nu la Grivita le-ai facut si prima data? Ca asa am inteles
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
larissa_79 spune:
am recoltat la favorit si probele au fost duse la laboratorul din grivita. medicul pediatru e la medlife de asta as face analizele aici.
madau spune:
M-am uitat pe buletinul de analize al Mirunei, facute la 1 an la Matei Basarab si intervalul pt hemoglobina este 10.50-14.00. Depinde si de aparate cum sunt calibrate
Littlelight spune:
Ai grija ca analizele pentru copii trebuie interpretate dupa alte valori normale fata de valorile normale ale adultilor (cele afisate de obicei pe buletinele de analize). Deci trebuie interpretate de catre un medic pediatru bun. Ni s-a intamplat si noua la fel cu niste valori ale unor analize (care erau foarte normale pentru varsta copilului), ce apareau total pe langa ce scrisese laboratorul pe foaia cu rezultate. Am mers la Bucuresti, la clinica de pe langa Spitalul "Grigore Alexandrescu" si ni s-a spus sa stam linistiti, pentru ca rezultatele sunt ok, copiii mici si foarte mici avand alte valori de referinta, mult diferite de cele ale adultilor.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...