Mamici si Gravidute Italia (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Nu am intrat in week. ca nu prea am avut cand..Sambata a fost si ziua mea de nume(Alina Elena) si am sarbatorit iar ieri desii a fost duminica sarbatoare, am facut curat prin casa cat a stat sotul cu bebe ca in timpul sapt efectiv nu am cand pt ca sunt singura.

NAFI,- acel ceai care ai inceput sa-l consumi pt a scapa de tesutul adipos si crema specific pt celulita nu ajuta la nimic. Scuze daca imi dau cu parerea dar, nu am putut trece cu vederea msj tau. Intra.devar atunci cand faci masaj anticelulitic ai nevoie de un ulei sau o crema buna pt a duce la un rezlultat bun. Dar, rezultat bun in cazul cremei-uleiului semnifica alunecare/frecare mainii maseuzei in contact cu pielea/corpul tau. Deci, poti folosii un ulei/crema de care ai(fara sa investesti prea mult in produse profi)dar sa faci un masaj bun si corect.Eu pt clientele mele folosesc ulei de migdale dulci sau de lasline sau crema anticelulitica termo(cea care arde,pisca) .Nu stiu daca sunt prea coerenta dar, ma zapaceste bebe aici cu maraitul ca ii este foame.

DANANGIE, pt colacelul tau eu as opta pt mult sport(alergat+abdomene) dar si masaj anticelulitic. Incearca sa scoti dulciurile pe cat posibil si mesele dupa ora 18.30 si ai sa vezi ca treptat ai sa obtii rezultate...Deci: sport+masaj+alimentaie corecta = corpul dorit ! Stiu ca este cam imposibil sa le faci pe toate dar, intro zi faci abdomene(3 serii a cate 20 abd asta de 3 ori pe zi),seara la culcare stai frumos in sezut privind la TV si iti masezi burtica...iar cu alimentatia clar poti sa incepi si sa te tii de ea...(cu mici exceptii). Spor....pt orice nelamurire astept intrebarile tale!

Kemsy, ,!

Laura, multumesc frumos pt raspunsuri si sa aveti parte de un concediu superb in tara!

Petro, iti multumesc si tie pt sfaturile legate de pasaport/acte!

Daviduca
, un mare pt Davide si pt mami lui!!

LAlexandra, multa sanatate !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ally - saru' mana de sfaturi. daca mai ai le accept cu placere.
Si eu sunt 100% deacord ca masajul e cel ce ajuta si mai putin crema in sine. de asta nici nu sunt multumita de ce-am luat ca intra in piele f repede si pana sa ma masez nu mai aluneca. dupa ce o termin ma gandeam sa iau un ulei de tonifiere de la Collistar si sa ma masez cu ala.

Cred ca luna viitoare merg la ginecologul meu sa-i zic sa-mi schimbe pilulele sau sa-mi dea niste alternative la pilule ca nu vreau sa ajung toata plina de celulita. acum e un pic , abia abia se vede si deja incep sa fiu deprimata!

Inainte am luat Yasmin in RO si n-am avut pic de celulita. acuma degeaba's slaba daca nu pot si eu iesi cu un mini un pantalon scurt ceva...

Ma duc sa fac un dus ca sunt dupa o ora de lupta sa invat sa merg cu bicicleta. am reusit ceva ceva dar ma simt de parca am facut turul italiei. si ma dor pernutele de la maini de la cat am tsrans ghidonul ala, plus ca si saua e can naspa si m-a rupt acolo

Trebuie sa cumparam una noua si mai adaptata mie.
Va pupacesc si sanatate multa bolnavioarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Mai e probleme medicale au fetele!!
Lalexandra, sper sa-ti treaca repede, macar durerea.
abramburika, povera S. si ea cu otita!!Dar fusese racita inainte, a avut mucisori care sa se duca la ureche??Cat o tii acasa?
daviduca, bafta si tie la "intalnirile" cu dr.
ally, ce draguta esti tu cu sfaturile. La multi ani pentru sambata!Intrebare: ce sporturi pot face eu daca am probleme cu spatele? Adica si abdomene daca fac "dereglez" vertebrele, in zona lombara.

Noi stam in vizuina deocamdata ca e f cald afara, iesim mai tarziu. lA NOI merg lucrurile de la bine in jos. Mi s-a rupt si o masea ieri..noroc ca are nervul scos ca ma mai tare decat am facut-o.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

NEATZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
poftiti la .
iar pentru ALLY o cana mare cu nesquik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, Ali mersi de cafea.

Uite, vezi asta ma enerveaza si pe mine, ca fiind singura aici, nu pot vedea de sanatatea mea. Sa imi zici ce ai rezolvat la chirurg. Cand am avut probleme cu unghia am tras si eu 2 luni, am curatat cat am putut, am pus apa oxigenata, m-am dat cu crema...cand era foarte simplu sa merg la medic si rezolva el...insa cum sa merg cand nu aveam cu cine sa il las pe Ale? Ar trebui sa merg la fizioterapie, dar la fel nu am cum...aceeasi problema ca nu am cu cine sa il las...Mama nu ar veni aici sa stea 2 saptamani cat ar trebui sa fac fizioterapie...Acasa daca merg iar e greu, pt ca ar trebui sa vina mama sa stea la oras tot asa 2 saptamani, iar solutia sa il las 2 saptamani acasa la mama, iar eu sa stau singura...nu ma incanta...
Cat eram in tara mergeam in fiecare an la fizioterapie, e tare greu, ca ma simt foarte rau o saptaman, nu am voie sa fac nimic, decat sa stau intinsa in pat.
Ar trebui sa imi schimb ochelarii, asta costa vreo 300 de euro, pe putin...nu am de unde sa scot banii astia pe moment...
As vrea sa merg si eu la sala, pt ca stiu ca altfel nu dau jos kg (care sunt multeeee)...nu am cum, in situatia in care B vine seara si pe la 7. Acasa nu am cum sa fac cu Ale langa mine, plus ca mi-e foarte greu sa ma mobilizez singura...iar seara nu imi mai arde de facut sport, trebuie sa fac mancare, sa vad de casa, si uite asa...
Si cum naiba sa nu o iau iar razna?

No, ce de m-am plans...

Giani, sper ca esti bine cu maseaua...

Va las, sa vad de ce ma apuc...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Dana, mi-am amintit de ce spuneai cu concediul acasa...
E crunt si aici sa mergi de la 3 luni, insa acasa, de ex, la noi in oras, nu gasesti crese sa il dai inainte de 2 ani. E o singura edecatoare la 20 de copii, sau cati or fi. Crese private si de sunt, cine naiba isi permite sa dea atatia bani? Eu, de ex, acasa ajungeam de la munca cel mai repede la ora 6, dar regula era dupa 7-8 seara. Ce fac cu copilul, in situatia in care cresa e pana la 4...unde il las, cu cine, deci trebuie femeie, bani, de unde?

Cumnata mea a reusit sa il inscrie pe nepotel la cresa inainte de 2 ani (pile, etc), si i-au spus educatoarele sa nu il duca asa repede pt ca ele nu au cum sa aiba grija de el, ca sunt prea multi copii si el fiind mic nu se pot uita de el. Asa ca desi era inscris, abia acum inainte sa faca 2 ani l-a dus, ca sa se obisnuiasca.

E mult de discutat, fiecare vede partea lui...insa nu e de condamnat celalalt pt ca lupta pt drepturile lui.
Ieri m-am uitat la Romania, te iubesc! (in reluare de duminica), si era vorba despre ajutoarele sociale. M-am ingrozit cati bani aiurea se dadeau la romii cu bani, aia bogati. Una lua 2000 de ron, deci vreo 500 de euro, ajutoare sociale adunate...Mi s-a facut lehamite cand am vazut cati bani irositi, cati erau cu certificate de handicap si ei nu aveau nimik...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!

ALLY sustin ce ai zis ca verisorul a studiat ca tine si acum isi va deschide cabinet

Nafi daca crezi ca anticon iti dauneaza de ce nu-ti pui spirala(sterilet)...ptr mine e o metoda neinvaziva si m-am reglat super cu cm ca aproape intrasem in menopauza...daca vrei informatii da-mi pm

KEMSY anumite exercitii sant ok...nimic in forta f lejer...stil gimnastica dolce
arunca un ochi la brasilianul asta
http://www.youtube.com/watch?v=CFysPfcOH54&feature=related

Ale vezi daca te uiti pe programe romanesti...adik te imbolnavesti mai rau

fug la munci...o zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetele,am facut si eu ochi, si o insalata de riso ca alceva non mi va.parca nici mancare nu imi mai trebuie...completez mai tarziu cu o inghetata,aia mi va semppreeeeeee.
ooofff ale cata dreptate ai.cu toate care ne lovesc zi de zi,ne pierdem pe drum si ...uite asa vin problemele.
eu ma antrenez psihic,sa fiu o mama denaturata ,adica sa-l las pe D cu mama -mai mult-cand mergem acasa.el sta volentieri,o cunoaste,ca vine mereu.chiar daca nu am timp sa merg la dr. sau la ce mai am nevoie,avem o gramada de rezolvat asa ca vreau nu vreau.....
si tratez cu C sa plecam undeva ,macar un week-end,numai noi 2,inca nu e de acord,dar ci sto lavorando.
D e si mai marisor,si acolo la mama pe strada sunt o gramada de copilasi,de toate varstele,deja anul trecut abea il adunam de pe strada seara.
eu la sala nici nu m-am gandit,cu ceea ce fac la munca,imi ajunge...stiu ca nu e acelasi lucru,dar nu cred ca as avea energie.
ochelarii,exact cum spui tu,330 am dat si eu,ce sa facem
parca era una la tarnaveni tare brava,poate reusesti sa ajungi la ea daca mergi in tara.buda parca o cheama,stiu ca am fost si eu acum ceva ani.
ce sa facem,speram sa creasca piticii sa mai respiram si noi...
te ,rabdare multa si putere sa ai,chiar e nevoie.
ma duc sa calc,apoi sa iau daviducu,in bici,ca tttaaarreeeee-i place..
BRAMBU-.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALLY iti multumesc mult de mesaj. Il asteptam cu nerabdare.Sa-ti spun drept din ziua cand am scris mes.... nu am mai pus o gurita de dulce in gura. Si culmea mananc chiar pana la 18.00. Chiar prefer sa iau cina la 17.00. Cand mi-e foame beau multa apa sau mananc 2 kiwi. Ca fructe atat mananc kiwi si uneori mar. Ce vroiam sa te intreb: ce fel de miscari sa fac ptr masajul la burta? Circulare, sus-jos, dreapta-stanga? Tre' sa fac si eu cu ulei? Abdomeme: chiar vroiam sa incep sa fac dar nu stiam cat, cum, cand. Incep din prima cu 20? Si cum burta mea e baloasa tareeeeeeee, moaleeeeeee sper ca abdomenele sa dea rezultat. Sport? Nu am cand sa ma duc sa alerg........ O alta alternativa??

Scriu de pe tel ca internetul din casa merge mai greu di de cat in melc. Nu stiu ce d-zeu Are!!!!!

Maine la 10.00 va rog sa va rugati ptr mine ca am app. to cu sefa spitalului; ca cica seful asistentilor a fost concediat. Ca eu am crezut ca a dat ortul popii ca aia de la ufficio personale imi zice: nn c'e' pił . Eiii eu am inteles altceva.... duca-se pe pustii.

Paaaaaaaa

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aaaaa si uitsem sa spun ca facand dieta asta cum am scris mai sus, adica la pranz mananc orisice, seara pana la 18.00, niente dolci, tant' acqua...... Dimineata aveam 62,4!!!!!! Super coolllll!!

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput