Mamici si Gravidute Italia (103)
Raspunsuri - Pagina 17
abramburika spune:
nafi - 

am ramas blocata si eu cand am citit de sarcina stefaniei. Imagineaza-ti ea, daca mai citeste pe-aici
. Mai ales ca cica eu as fi anuntat o astfel de veste!! Ai fost tare!!
Am vreo 2 zile cand ametesc teribil. Daca ma aplec sau daca stau intinsa si misc capul stanga-dreapta. Se invarte totul cu mine. Am tensiunea mica. Bine ca nu ma ia ameteala cand sunt in picioare si pot sa ma deplasez normal.
Gata, ca mi-am facut portia de palavrageala pe azi. ![]()
O duminica placuta tuturor, pe maine!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
lilimara spune:
Buna dimineata!Scuzati-ma ca nu am mai trecut pe aici dar calculatorul meu a stat mai mult inchis zilele astea,am fost tareeee plimbarete.
Am citit si din urma dar mare lucru nu am retinut.
A fost ziua IOANEI asa ca ii urez LA MULTI ANI!!
In rest stau si citesc de copilasii vostri si mi se strange inima de emotii.
Cand mi-am inscris copilul la asilo am plans si ma gandeam ce o sa fac eu in septembrie cand va trebui sa o las acolo;ei bine plangea ea saracuta inauntru si eu la fel pe langa usa
.
Sper ca anul asta in spetembrie ne vom comporta amandoua mai bine ![]()
.
Danangie fata mea s-a nascut pe 6 iun la ora 1:37.Vroiam sa te intreb cum a fost la a doua nastere cu cusatura?
.CAt despre aniversarea printesei ii voi cumpara un tort sa avem pt acasa dar precum sunt putintei nu vom da petrecere vom merge cu totii la Rainbow magicland care s-a deschis acum la Valmontone si cred ca vom sta acolo toata ziulica asa ca am scapat de gatit si smotruit
.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
kemsy spune:
sALUTARE!!
Am un
, baiatul meu e matinal tare.
abramburika, era de asteptat sa dispara placintele imediat
Aveti noroc ca s-a mai racorit putin si copiii petrec bine la festa. Te cred ca ai avut emotii. Auzi la ei, roba si palarie la grupa mare ![]()
danangie, ma bucur mult ca "v-ati regasit".
Pare ideea cea mai buna sa faceti petrecerea lui Alessio in aer liber.
yoanag, cum ati petrecut?![]()
O zi buna!!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
abramburika spune:
Gata, am pus pozicile de ieri (si ceva bonus, din vacanta de anul trecut). Vizionare placuta
!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
15s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Roxali spune:
A fost ziua Ioanei
Un calduros LA MULTI ANI si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta minunata!
Anne45 spune:
Buna dimineata mamici si pitici
Spunem si noi cu intarziere
La muti ani Ioana -sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie!
Noi suntem bine , ne cam chinuim cu somnul , imi doarme putin pe timpul zilei.
Incercam sa iesim dupa amiaza , asa am sa-l obosesc un pic...
Va uram week-end placut !!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Roxali spune:
Ioana si casuta sa o stapaniti sanatosi...chiar cum ati reusit cu credit,ajutor de la parinti??
Abrambu si eu m-am tuns scurt de aproape 2 luni, dar tot am neglijat de pus pozici cu mine
...vreau si mai scurt si cu ceva creasta
adik asa imi va fi mai usor cand schimb prefixul
numai bine samburelului si nu conteaza daca are cuc sau nu![]()
Roxali spune:
Am vazut strumfita Maria
si forchetina SILVIUTA
Petro ce serbare frumoasa au avut
Am pus niste pozici se vad cam naspa, dar nu am fotograf bun
...am 2 albume sa nu va minunati, dar nu am reusit sa introduc in cel vechi poze
AllyLaur spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie Buna seara fetelor, Si eu pe aici tarziu,dar sunt. YOANA La multi ani fericiti! Iti doresc din toata inima sa gasesti multa armonie in viata asta, sa fie totul asa cum ai vrea sa fie, sa intalnesti in mare procentaj (ca in totalitate nici ca se poate ) numai oameni drepti si buni la inima. Totodata va felicit pe tine si pe sot, sper ca e cazul, ptr casa cumparata. Este o investitie de milioane casa. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati la infinit de ea. Ai de gand sa te intorci in Ro? Vreodata? Numai bine iti doresc.![]() PETRO sa-ti fie de bine tunsoarea.si eu fusesi la coafor sapt asta si tareeeeeeeee bine m-am mai simtit. Branzoaice ptr asilo? Dar cu ce ocazie?? Sa nu-mi zici ca asa se face ca daca a fi sa imi vina si mie randul vreodata nus ti ce voi face pe unde o voi apuca.... Ca la dulciuri nu ma pricep... Nu am mai urmarit.....i-ai povestit Silviei de bb din burtik? NAFI ![]() Multumesc tuturor ptr mesajele privind ceea ce am scris ptr Alessio.Sunt foarte emotionata ptr 7 iunie.Inca nu am pregatit nimic.Trebuie sa comand 2 torturi. unul ptr la gradi si unul ptr noi.Acasa sau nu stiu unde....nu stiu unde sa-i fac ziua....nu stiu daca sa organizez ceva....nu stiu.....nici n-as stii unde sa fac.....sa fac acasa?? Pfuuoai ar trebui sa o iau de la capat: curat, mancare pana in miez de noapte,etc.etc....si cu caldurile astea sa stam in casa....hmmm......LILI tu ce pregatesti ptr micuta ta? Poate "fur" si eu vreo idee. Sa iti traiasca fetita.La ce ora ai nascut-o? Eu pe Ale la 5.54 pe 7 iunie. ![]() ALLY dar cand alergi cui lasi pe bb? Sotului? Dar nu ti-e frica sa alergi singura,seara?? ANNE tin pumnii ptr 9 iunie.Si eu am programamre din nou la ortoped pe 31. Cand am fost pe 5 mi-a zis ca e un picior perfect normal doar ca se mai vede inca o urma de piede torto si ca tre' sa continuam cu gimnastica si ca va avea mai multe de spus cand va incepe sa mearga...acum cica e troppo presto. In bocca al lupo ptr 9! ![]() Acum 3 zile am cazut.Eram cu Marco in brate. A doua zi , adica alaltaieri Alin a lucrat toata ziua.Va dati seama ce chin pe cpaul meu. A trebuit sa ies cu tot cu Marco ptr a duce baietii la gradi.....la 13,00 la fel. si cu piciorul bandajat. Dupa amiaza nu aveam de gand sa ies cu ei afara.Dar Alessio a inceput sa planga intr-un hal ca efectiv mi-am muscat buza, m-am incarcat de analgezice si voie buna si am iesit afara cu ei. O seara splendida. Am iesit afara ca era 18,20. Am stat la parc pana la 19,15. Pe urma ne-am dus la pista de avioane unde acolo printr-un uitat la avion si aruncatul pietricelelor prin gard si nisip prin cap , iaca se facu' si 20,00 ccand i-am urcat in masina, sters pe aini d ela nisipul ala si ne-am dus sa-l asteptam pe tati la munca.Si asa ne-am intors toti acasa cu o super voie buna si feircire pe capul baietilor.Ca Alin era cu scooterul si astia asa ce semai dostrau cand il vedeau cu mergea pe langa noi ca Mattia am zis ca-si scapa limba pe gat. Ajunsi acasa, bait baietii, pregatit lapticul si nanica.Ziua s-a terminat intr-un mod magnific. Un pahar de vin, un film cu C. Chan si dragele mele cu un moment de "regasire" intre mine si Alin. Sunt ani, dar ani....ca nu "ne-am simtit" atat de bine. O noapte de dragoste romantica, atenta, lunga si fara sa vrem sa o terminam. O noapte de dragoste cum vezi numai in filme. Si alla fine si cu o delcaratie din inima dar care aia o tin ptr mine. Frumos. Totodata mi-am dat seama, am realizat ca povara a jdemii de lucruri de facut in zi...ne-a facut sa nu mai vedem oltre. Din pacate, daca un cuplu nu reuseste sa vada luminita ptr a iesi din gaura neagra in care au intrat....nici ca mai este sansa. Am cunoscut draqul si asta imi pare rau.........dar sper cu aceasta ocazie sa ne regasim, sa regasim pacea de care avem nevoie. ![]() O noapte buna va urez si o Duminica frumoasa. ![]() Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .Pozici cu noi |
! Nu imi este frica sa alerg seara intrucat este lumina la ora aia(max ora 20).
Vineri seara am iesit cu bicicleta 40 min si astazi voi proceda la fel ca parca ma solicita mai mult si fac fata mai cu brio.Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Saptamana viitoare pe timul asta suntem la biserica...
!!! Doamne ce putin mai este pana la botezul fericirii mele
!
Duminica frumoasa
!
Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

) numai oameni drepti si buni la inima. Totodata va felicit pe tine si pe sot, sper ca e cazul, ptr casa cumparata. Este o investitie de milioane casa. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati la infinit de ea. Ai de gand sa te intorci in Ro? Vreodata? Numai bine iti doresc.
Sa nu-mi zici ca asa se face ca daca a fi sa imi vina si mie randul vreodata nus ti ce voi face pe unde o voi apuca....
Ca la dulciuri nu ma pricep...
Pfuuoai ar trebui sa o iau de la capat: curat, mancare pana in miez de noapte,etc.etc....si cu caldurile astea sa stam in casa....hmmm......