Caii din padurea Letea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Pe vremea mea parca anenintarea era ca te dau la tigani!
Asta e evolutie sau involutie...??

eeee...nu se mai poate ca nu e political correctness...

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Pe vremea mea parca anenintarea era ca te dau la tigani!
Asta e evolutie sau involutie...??

Daca n-ar mai exista "te dau la tigani" ar fi evolutie. Din nefericire, n-avem de ce sa ne bucuram. Nici la capitolul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si mie cand eram mica imi ziceau ca ma vand la tigani.
Cu toata rusinea, si acum, la 27 de ani, ma feresc de ei... in sensul ca daca vad unul sau mai multi pe un trotuar trec strada si merg pe cealalta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Atunci cand aud ca i se spune unui copil "te dau la caini/tigani daca nu esti cuminte" imi fac griji ca asta poate sa afecteze intai perceptia copilului asupra relatiei cu parintele (copilul trebuie sa se incadreze intr-un tipar prestabilit, pentru ca altfel nu mai poate fi iubit/ingrijit, brrr) si de abia apoi perceptia copilului asupra cainilor/tiganilor. No, chestie de nuanta, eu asa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Groaznic! Imi amintesc , cam prin 2002 , un comentariu al unor straini vis-a -vis de caii pusi la carute ! Li se parea scandalos ce fac romanii cu acest animal nobil , calul !Calul este animalul meu preferat de aceea ,i-as impusca pe cei care-si bat joc de bietele animale !

De ce daca sunt bolnave bietele animale, le chinuie atat ?! Ce om poti sa fii (daca se poate numi om), cum poti dormi daca ii pricinuiesti atata suferinta unui biet animal?

Am vazut mai demult un documentar despre cum fragezesc carnea de camila cei din tarile arabe ,n-am putut sa ma uit pana la sfarsit !

,,Un reprezentant al restaurantului a declarat ca produsul nu are deloc grasime si nu contribuie la cresterea colesterului, insa acesta a refuzat sa spuna cum a reusit fragezirea carnii de camila, care este una atoasa. “Acesta este un secret de fabricatie”, a declarat Ali Ahmad Esmail, manager la Local House.

Carnea de camila se consuma de multa vreme in tarile arabe, dar nu a fost inca introdusa in supermarketuri si nici in restaurante. Local House este primul local din Emirate care ii face loc in meniu."HOT NEWS.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Aa gasit ceva www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Doctorul-Delta-Colegiul-Medicilor-Veterinari_0_509349558.html" target="_blank">socant de-a dreptul. Asta e Romania? Faci bine patesti rau? Omul acesta ar trebui ajutat nu mazgalit de nenorocitii care ne conduc.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pe omul asta il cheama in fata comisiei ca a salvat cai si pe cei care omoara oameni in spital ii pedepseste cu neplata salariului 2 luni...(din ce am citit aici pe DC)

Adriana mami de Isabelle Marie - 9 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu stiu exact ce s-a intimplat pina la urma acolo, la Letea, si cred ca nimeni nu stie, in afara de cei care au fost direct implicati.
Ideea este ca daca acei minji erau infectati cu AIE, iar acel medic veterinar a contribuit la aparitia unui nou focar de AIE intr-o zona pina atunci indemna, este responsabil penal.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput