Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corianai, atunci ridici doo dejte si te oferi de stat dupa dosul taberistilor

eu ma ofer sa dorm cu fetele jos, piua ca celelalte doo mamici au baieti, hihihi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu mai zic inca una: as zice ca e super ok ca mesele sa fie luate de toti impreuna. adica copii cu parinti si cu fratii mai mici. ca tot facem de mancare la gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Super excelul, multumim Andreea!

Noi pe 9 dimineata (marti) plecam spre mare, asa ca pana atunci ne oferim la facut mancare, supravegheat copii, spalt vase, etc. I-am povestit Stefaniei si deja ma intreaba cand plecam. Noi putem sa si dormim cu copii si sa stam la o pensiune, dupa cum se hotareste in grup.

Abia astept sa ne cunoastem!

Lia, si ai mei copii sunt acum pe tratament pentru streptococ betahemolitic tip C. Stefi fara simptome, Matei cu muci. Fiecare ia Ospen (Stefi pastile, Matei sirop). Saptamana viitoare le repet exudatele si asta este, mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu stiu in care laborator sa mai am incredere, acum avem toti din casa rezultate negative la antigenul pt streptococ betahemolitic A.
I-am repetat si Deei tot la Synevo si acuma e negativ. Medicul nostru de familie s-a mirat, cum e posibil sa se contamineze tocmai o cultura. Azi la synevo au facut antigenul cu kitul de depistare rapida strict a streptococului si au spus ca nu e posibil sa dea rezultate false pt ca ei l-ar depista indiferent cat de putini/recenti ar fi in gat. Sa ma mai duc la alt laborator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia
Sa ma mai duc la alt laborator?

eu nu as mai face-o. ai doua rezultate contra unul. kit-ul de depistare rapida nu am auzit sa dea gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pai nu am doua rezultate identice, am doua diferite, ca luni doar Deei i-am luat exsudat, numai ea era virusata. Apoi de marti a inceput si Danu.

azi insa ne-am dus tot in par sa ne ia din gat, deci avem 1:1, unul negativ de la synevo, altul pozitiv, de la laboratorul din cartier in privinta Deei. Noi restul avem negativ tot la synevo.

oricum nu-i mai duc saptamana asta...sa le treaca mucii si tusitul

bine ca nu i-am dus sa le dea tratament fara sa mai verificam rezultatul totusi. nu e ok sa bagi antibiotic asa fara motiv clar, imunitatea are de suferit zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

synevo e laborator bun, eu as merge pe mana lor.

Costul, precum iese din excel este estimat (destul de corect zic eu) 25/zi mancarea si 15/zi cazarea, per copil.
Intrebari concrete:
Pot parintii sa participe la excursii? Raspuns da, cu siguranta, doar ca va trebui sa stabilim o ora de intalnire dimineata.
Ce capacitate are congelatorul? Raspuns nu stiu, e combina indesit cu concegalor sus. De un gratar sigur incape. Camara rece pentru legume fructe exista.
Se poate gati/manca intr-un singur loc? Raspuns da, dar trebuie sa ne organizam pe serii, seria I copii, seria II adulti.
Se poate face gratar? Raspuns da, gratar exista, curtea permite, dar cineva trebuie sa se ocupe de organizarea gratarului, preparat carnea, garnitura, salata si bautura pentru adulti aferente. In zilele cu gratar, practic si copiii vor vrea tot gratar, degeaba le propun eu mazare cu pui par example.

Andries

Mergi la inceput

O sa ma interesez de casa/pensiune care e pe aceeasi strada la 2 case mai incolo.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

multumesc frumos, Andries
eu vroiam sa stiu cu ce ne deplasam in locurile de vizitat noi cei fara masina acolo

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Cristal, discuta cu seful si spune-ne ce decideti.
In rest mai astept pareri/opinii.
Vad ca marti dimineata o parte pleaca, deci luni seara (8 august) musai facem party

Andries

Mergi la inceput