Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io ieri am luat crema
Cat priveste atitudinea in fata inceperii scolii este diferita de la familie la familie. Depinde de personalitatea "jucatorilor" in cazul meu: copil agitat, mama agitata si stresata (de viata )...plus nu uitati ca-n afara de Liliana si Mani voi sunteti mici copii fata de mine..,mai vorbim cum stati cu optimismul si rabdarea peste vreo 10 ani!
Asa ca eu prefer,datorita anului acesta care este greu (ma refer la anul scolar care coincide si cu examenul nostru de specialitate),sa-l ajut in lunile care urmeasa pentru a fi cat de cat pregatit (nu sa stie tot)astfel ca trecerea sa fie una lina ,fara impact major.Noi nu avem bunici ,bone, matusi care sa se ocupe de noi la scoala..si asta conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Asa este, conteaza sa ai pe cineva care sa te ajute, daca lucrezi de la 8 la 18. Eu personal ma bazez pe after si sper sa am o trecere "lina".

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

M-am delectat cu poze, vazut Uka ( vreau si eu a Delfinariu, Matei ar fi fscinat), cu Mariuca in Botanica, am vazut vineri poze cu Cristal (mi-am ros unghiile...:) )

Eu sunt intr-o continua agitatie, maine am o zi luuunga... dimineata am programare la doctor, trimiteti un gand buna, nu m-am mai plans dar am facut o minune de hemoragie saptamana trecuta si sper sa nu primesc verdict de operatie in cazul fibromului pe care-l posed de vreo 4 ani... Apoi lectie deschisa la gradi si dupa-amiaza prima sedinta cu parintii la scoala...

Si daca Olivia a atins cu delicatete subiectul varstei , va redau o discutie cu Matei:
Mami, tu ai 41 de ani?
Da, Matei...
Dar arati bine pentru varsta ta, nu?
Eu....cred ca da...

Da' ai riduri? privindu-ma iscoditor)
De unde stii tu de riduri?
Vorbeau fetele la gradi...
Eiii, pai nu prea am, zic eu cu juma' de gura...
Da...da nu esti prea inaltuta...

No comment...

Mergi la inceput

Robi, bafta maine, dar daca ai indicatie de operatie nu e cazul sa o amani. Eu am doua exemple in familie in care au amanat operatia (exact aceeasi problema) si au ajuns la histerectomie, una la 46 de ani si alta la 53. nu vrei sa stii cum eu dupa aia...

Andries

Mergi la inceput

Robi sanatate! Daca trebuie sa te operezi,fa-o acum...la 41 cat nu ai riduri!Luca inca viseaza la faptul ca cineva va inventa o pastila minune sa nu imbatranim...doamne fereste sa-i spui ca nu se lucreaza la asa ceva!Luca ma vede tanara (adevarul este ca nu-mi dai 43 ..curand)..nah ca ma laud singura..dar are o problema..sa ma fac blonda
Andries la after school am fost si eu prima luna din clasa I dupa care mi-au atarnat cheia de gat ..si asta a fost!..alte vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxi, dada, si eu am achizitionat sandale in weekend...:)))
(astia ieri dadeau la stiri ca "a inceput sezonuk estival" asa ca...)

Robi, multa sanatate si bafta la doctor!

Pe mine ma gratuleaza Ioana in fiecare zi cu "Mami, tu esti grasa...(si apoi ma ia la sentiment ) dar nu asa ca Viorica!" "Pai cum e Viorica?!" "Ea e grasoaie!!"
"Mami, esti batrana nu-i asa?!" "De ce!?" "Pentru ca ai muuulte riduri!"

Eu nu ma gandesc la scoala pentru ca ma impacientez...si mai am o problema si anume ca nu am rabdare
(eu sunt genul coleric oricum)
John a spus sa stau linistita ca face el lectiile cu Maria

Mergi la inceput

M-au sunat ca mi-a venit mobila de bucatarie! Am emotii ca noi nu am vazut expus exact ce-am comandat...
In 2 saptamani ma muuuutttt!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Inseamna ca eu sunt fericita. Mie copiii imi spun destul de des: "esti cea mai rea mama din lume!!!" mai ales cand ii pun la munca sau cand ii pedepsesc (pe principiul nici munca fara paine, nici cadouri fara efort de exemplu ieri am fost nevoita sa il pedepsesc pe cel mare pentru ca s-a pisat in curte pe vita de vie si de fata cu musafirii... asa ca sa arate el ce poate, daca nu ar fi fost musafiri s-ar fi dus la wc of course)dar mai imi spun si "mami, tu esti sexy, sexy " (victor) si "mami, esti frumoasa ca o zana" (mirciulica).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Super, Olivia, te rog sa ma crezi ca viata mea s-a schimbat radical de cand ne-am mutat!
Asteptam poze cu mobila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Na, ca am venit la fix sa aflu vestea cea mare de la Kim - deci va mutati in 2 saptamini - sa fie intr-un ceas bun! Astept poze cu mobila de bucatarie!!

Noi ne-am intors din periplul la Disneyland - copiii au fost incintati - desi Tudor nu cred ca a gustat chiar tot (si el stie mai toate personajele Disney spre deosebire de Stefan...) - iar la unele, chiar potrivite pentru virsta lui, i-a fost putin teama, insa oricum s-au bucurat de personajele de Disney, de piscina de la hotel (super!), de plimbare si in general, de vremea petrecuta in 4! Planuim sa ne mai re-intoarcem, dar peste vreo 2-3 ani.

Pupici la toata lumea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput