Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 19
Andries spune:
La multi ani sarbatoritilor Liliana, Sorin si evient copiilor nostri!
Noi am disparut trei zile la tara, sa va zic una tare si ma intorc la suta de mails:
Bunica-sa: "Mircea, hai cu mine sa mutam capra!" (capra e dotata cu un lant si tarus si trebuie mutata la pranz sa pasca in alta zona)
Mircea: "Daaaa, daaa, viiin!"
apoi Mircea vine la mine tipand: "Maaami, maaami eu ma duc cu capra mutanta!!"
Andries
roxanaz spune:
Cristal ahahaha mai tu esti influentanta deja . bietii oameni, or sa isi faca multe cruci inainte de a mai veni la tine
Cool Mircea cu capra mutanta
Andries spune:
Am citit ce ati mai scris, vrabiuto ce sa-ti spun, oricare dintre cele doua tabere e mai buna decat nici o tabara deci fie la Busteni, fie la Azuga poate ne intalnim si cu Lia. Eu am experiente foarte bune cu toate taberele organizae de gradi, singura experienta neplacuta am avut-o cu cantonamentul de karate cand fi-miu nu s-a spalat deloc (ma rog, cu exceptia antrenamentului in piscina, dar ala nu se poate numi spalat). Mai vorbeste cu gradinita si vezi ce si cum. Eu imi asum raspunderea sa am grija de ea daca o lasi la Busteni cu noi, dar pentru Teodora parca-mi e frica sa nu o apuce jalea dupa mami (e totusi micuta la 2 ani jumatate).
Pana una alta, din evidentele mele mai astept raspuns de la Cristal, Liliana si de la Ioana G.
Am confirmati 8 copii(Giulia, Pat, Patrick, Radu, Stefi, Matei, Victor, Mircea, ) +Eva mica, dintre care Radu (Bv), Stefi si Matei (Iasi) stau doar de sambata seara pana marti la pranz.
Am confirmate si "mame rotatie pe teren" (eu, Daria, Roxana si Nico profa de sport, Andrea, Ina) deci cred ca ne descurcam absolut onorabil.
Eva (Suedia) si Alex (UK) posibil sa vina dar nu i-am numarat la confirmati.
Daca am uitat pe cineva (eu sper ca nu) dati-mi un ghiont.
Andries
Dorsilia spune:
hello
am intrat sa urez si copilasilor vostri si alor mei sa aiba o copilarie senina, linistita, plina de iubire, asa cum cred ca-si doreste fiecare dintre ei
g_ioana spune:
Am pus niste pozici fierbinti:))
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/vara%202011/?start=all
Ma duc sa fac cozonacul pentru maine
roberta04 spune:
La Multi Ani piticlontilor, surioarelor si fratiorilor, dar si mamicilor cu suflet frumos de copil!
Ioana, felicitari premiantei!
Eu am azi un program coool... vizita la medic (am de luat rezultatul la testul pap), pizza in oras, placinte si oua vopsite pentru maine, sper sa ma linistesc spre miezul noptii
Multumesc de aprecierea pisicii , sper sa ma adaptez eu cu ea (cica o primim saptamana aceasta)...si nu era trucata poza, doar matza avatajata de culoarea bluzei pe care a pozat :)
Incerc sa produc zilele astea niste poza cu gradina mea, dar mai ales cu a vecinilor, avem privilegiul de a locui langa pasionati de flori, asa ca avem mii de trandafiri infloriti in fata casei :)
... plus capsunile care s-au intins de la vecini si sunt spre coacere, ciresul cu crengile peste gard de unde mananca Matei, acusi se coc caisele...
Va pup, munca da navala...
roxanaz spune:
Robi te rog, cand ai timp si te linistesti, vreau si eu reteta de placinte pe care o faci. e cu aluat dospit? succes la doctor!!
polux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries La multi ani sarbatoritilor Liliana, Sorin si evient copiilor nostri! apoi Mircea vine la mine tipand: "Maaami, maaami eu ma duc cu capra mutanta!!" Andries |
Andreea multumesc.
Simpatic Mirciulica
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4