Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 18
roberta04 spune:
http://community.webshots.com/album/580273037VbOzSD?vhost=community
o poza cu pisica...
carmenp spune:
frumoasa, ai trecut`o prin adobe?;))da` de ce nu vrei role? vezi bini minili si le pot rupe si altfel daca asta ti`i baiu`;))
liliana, ilinca nu mai are dureri dar aseara am vazut ca i s-a crapat gipsu` era fericita fata ca`si putea misca mina:D
leeloo2004 spune:
Probabil e o corcitura de birmaneza, e foarte frumoasa!!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vrabiuta spune:
liliana - distractie placuta la plaja! noi cand vrem sa stim cum e vremea il intrebam pe tati. el se uita pe site-uri americane si se rezolva. ceva ceva or sti ei sa faca altfel decat pe aici
cristalina - nici lia nu merge pe 2 roti, eu ma gandeam sa iau un strider (bicicleta fara pedale). e pentru copii pana la 5 ani dar au de vanzare o sa (sha) mai inalta, pe care o sa mergem sa o probam la reprezentanta. ma gandesc ca poate asa invata mai usor sa isi tina echilibrul pe bicicleta, iar la toamna o pasez surorii mai mici sa isi faca si ea "antrenamentul".
andries - la gradinita au anuntat o tabara la azuga, la inceputul lui august. ramane sa vedem pe ce date se confirma si sa te tin la curent. pe de alta parte vad ca la Busteni ar fi singura fara parinti... poate i-ar fi mai bine sa o trimit impreuna cu colegii pe care ii vede zilnic, care vor fi toti singuri in tabara si sa venim in vizita la voi o zi, sa se cunoasca piticii.
ma bucur ca 2 mamici au apreciat fotografia cu eolienele si le multumesc pentru vot. oricum numar voturile de dragul punctelor, concursul sigur va fi castigat de o fotografie care are deja 1000 de voturi. credeam ca vor fi mai multe voturi, dar nici 50 nu-s putine
o saptamana usoara tuturor!
edit: e minunata pisicuta! sa o stapaniti sanatosi!
Dorsilia spune:
hello
multumesc de intrebari si de urarile de sanatate, avem nevoie, pt ca astia micii inca mucesc, dar la un nivel considerabil mai redus fata de zilele trecute, Dea tuseste pe toate limbile de dimineata pana-si descarca gatul, dupa care zice ca vb ca un magar, pt ca raguseste, eu sug dropsuri sa scap de usturimea din gat, taica-su idem, dar...ne dregem noi
maine e ziua copiilor deci tre sa dau o raita prin magazine pe undeva sa iau ceva maruntisuri pt ei, desi au gramezi de jucarii, inca le mai trebuie, cum ziceati, la fiecare raita prin magazine daca nu altceva macar isi mai iau o mingiuta, o masinuta, un avion, o barcuta, orice, sa fie luat, ca...cine stie cand chiar le trebuie:P oricum nu sunt nesimtiti, obraznici sau vindicativi, nu cer chestii peste 10-15 ron, Danu stie sa se uite la pret, si ii zice si lu sora-sa cat costa jucaria la care se uita, nu fac circ in public, insa au un stil asa de .... nu stiu cum sa-l descriu, incat practic mai bine renunt eu la ceva decat sa nu le iau lor...
(by the way, acum imi dau seama ca n-am fost pe faza, daca mai pot contribui pt cadoul lui Bradut, sa-mi spuneti cum sa fac, unde sa trimit, cat sa trimit)
de ziua lui Dani probabil ca va primi bicicleta mai mare, sau chitara 3/4, sau un elicopter cu radio-comanda, sau mai vedem ce apare pe lista pana atunci
ma duc la treburi, m-am decis sa fac o iahnie de fasole cu ciolan, ca tot e ceapa verde din belsug acum (care face bine la imunitate consumata in exces)
sa avem o zi buna
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Azi eu dau cafeluta
n-am somn, la 8 juma` tre` sa fim la gradi cu rucsacelul si vor pleca in Felix, nu e mare branza, dar tot n-am somn
tuturor copiilor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani, sa ne traiasca copiii, sa fie sanatosi, fara griji, fericiti!!
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani tuturor piticlontilor de iulie august 2004 sa fie sanatosi si norocosi!!
Meii mandra mea a luat locul Ila concursul de teatrul cu trupa"bucurosii"....cand i-a anuntat profa de teatru au fost asa de bucurosiimi pare rau ca n-am avut cu ce sa-i filmez...le-a dat diplome la fiecare...juriu i-a laudat ca au fost ce-i mai buni....piesa tine vreo 16 minute cand o sa ma prind cum pot sa tai filmuletul in doua sa-l incarc pe vreun site vi-l trimit si voua
La 11 ma duc sa fac zoze si sa filmez party-ul de 1 iunie de la gradi
hai sa avem o zi excelenta
cristalina spune:
La multi ani tuturor juniorilor!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si voiosi!
Mariutza s-a trezit la 5 (cinci!) pentru ca avea azi concurs la Otopeni Evident ca a ridicat casa in picioare, pe la 6 eram toti chiori, inclusiv ea
A plecat la concurs cu mamica unei colege de gradinitza, tocmai mi-a zis ca dupa concurs ii duce primarul la McDonalds...nebunie
Eu le-am luat niste chestii mici, simbolic...
In schimb englezul meu nu are noroc, azi vine si sta pana sambata...Mi-a dat telefon din Londra ca avionul are intarziere pe durata nedeterminata . Probabil marcat de amintirea chestiilor care mi se intampla mie de fiecare data cand ajung p'acolo , mi-a zis ca are impresia ca eu sunt de vina
I-am promis ca il astept la aeroport ca sa-l imbunez...
I-am explicat ca dupa atatea peripetii e musai sa iasa niste chestii destepte din colaborarea asta...:)))
Hai ca ma intinsei, o zi excelenta sa avem!
cristalina spune:
Liliana, plaja...mmmm
Lia, sanatate multa si sa treaca repede!
Ioana, felicitari! Cred ca e incantata Maria.
Roberta, am vazut si eu pisica...e tare dragalasa.
Vrabiuta, sa stii ca in germania am vazut ca e la mare cautare si chiar are efect, invata sa-si tina echilibrul pe ea! Succes la biciclit :)