Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Liliana!
La multi ani Olivia! Sa-ti traiasca sotul!

Leeloo, tare frumoase poze!

Noi am avut o duminica relaxanta, am fost prin parcul Carol, ne-am plimbat cu hidrobicicletele, am mancat fastfood-uri si inghetzata...:) Evident ca seara s-a terminat cu plansete de oboseala pentru ca "vreau" diverse...

Sambata seara am fost cu ea sa facem rezervare la McDonalds din drumul taberei si sa luam invitatiile...de atunci ma zapaceste sa le scriem...:)
Maria de ziua ei isi doreste "numai webkinz...si acavariu cu pesti...unul rosu, unul galben, unul verde, unul albastru......si mai vreau si o tricicleta noua...si mai vreau si ..."
Asa ca i-am zis sa ma anunte cand alege un singur cadou

O saptamana minunata sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc Roxi pentru urari. Nici eu nu cred ca o las singura (desi tacs-o asta ar vrea), pentru ca scopul meu este sa socializeze cu copii romani, sa vorbeasca romaneste.

Ioana si tie multumesc de urari. Pai cum obosita azi ca doar e luni. Bafta la dintolog. Cand intri in sesiune?

Gabitza multumesc de urari. In sfarsit am vazut si eu pozele din vacanta...sunteti frumosi toti.

Hai ca m-am apucat sa multumesc fiecaruia de urari, asa ca o sa continuui.

Carmen multumesc. Cum mai este Ilinca cu manuta?

Lia si tie multumesc. Dar ai tai cum mai stau cu racelile si mucelile?

Monica multumesc si tie. Stim cum e cu maraiala de oboseala....si cum mei tricicleta? Ca noi deja am trecut la bicicleta de copii mari, si stiu ca si Maria ta e inalta.

Va pup pe toti si va urez o saptamana minunata.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ete ce scrisei, oboseala bat-o vina. Vrea trotineta noua!
Aaaa, pe doua roti cu bicicleta nu merge, i-am zis ca ii scot rotile ajutatoare si rezultatul a fost ca merge si mai putin cu bicicleta decat inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Monica lasa fata in pace, cand ii va veni ei timpul va merge si pe 2 roti. A mea a invatat singura, singura pe bicicleta unei amice de a ei.
Noi cu trotineta nu ne mai plimbam de mult...ca de patinele si bicicleta ne ocupa tot timpul.

Noi am fost azi la plaja, sunt 32 de grade azi dupa ce ieri erau 10 si ploua cu galeata. Si ce ma surprinde mai mult cum pot astea sa prezica vremea asa bine...ca la noi se spunea ca daca e soare sigur trebuie sa-ti iei umbrela.
Uite azi de 3 zile au spus ca vor fi peste 30 de grade si sunt, maine anunta plaoie si poimaine iar soare la 30 grade. sa vedem.
O seara buna sa aveti.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
hm, inca nu avem lista ptr ziua de 7 ani... dar lui ii "trebuie" mai toate jucariile. cand aud asta cu "imi trebuie" ma apuca amocul.
ma apuc de munci.. n-am chef. sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mneatza si de la mine, sunt rupta de oboseala.
o zi faina la toata trupa.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Liliana am intrat ieri in sesiunesi de data asta sunt pe baricade pana pe 3 iulie...asa ca in concediu plecam dupa 5 iulie
...ca sa nu plec prea odihnita in concediu vine mesterul sa inceapa treaba...eu sper sa termine pana pe 15 iunie.....asa ca vreau si eu ceva sugestii de nuante de pereti si mobila in camera cupilului,pliiiz!!!......sa va zic ce vrea copilu "dungi,late cat le poate face trafaletu'...una rosie,una verde si una galbena...si tot asa!"....dupa negocieri a ramas la verde....mesteru a zis ca-i cam pretentioasa culoarea...
Azi ma duc la dintolog...oare vine zana maselutza si la mine??
Roxi si a mea este la fel ca Pat...ieri ne-am ciondanit intr-un magazin pentru ca-i trebuia o minge noua....cred ca are vreo 20 acasa,saptamana trecuta i-am mai cumparat una dar ii mai trebuia inca una.....
Hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

ai nostrii si-au luat minge cu 2 lei de la abc
Giulik de 1 iunie va primi un set de perforatoare cu modele, baleste la ele de juma` de an. verifica zilnic daca e in vitrina setul. unul deja e acasa. iar pt serbare ii dau drept cadou de scolarita penarul echipat
de ziua ei petrecere in pijamale acasa; iar cadou de petrecere u nscaun de birou nou
Ioana, Giulik vrea un perete roz si unul mov. sa vad cat pot taragana treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
La Multi Ani Olivia + Sot!

Pisica noastra (care cica vine in week-end :) )., este de la sora unei colege, a facut 3 pui pisica ei si ne da si noua o fetita... Habar n-am daca e de rasa sau nu, in poza arata dragalasa tare Astept sugestii de nume...parca i se potriveste ceva rusesc ...sau de influenta araba...

Eu i-am comandat lui Matei pentru 1 iunie un set de dinozauri, care au costat fabuloasa suma de 15 lei (11 dihanii plus ceva copaci). I-am dat deja cadoul, e incantat la culme :) Si-a amenajat in camera zona Jurassic :)
In plus, maine sper sa soseasca un borcan cu luptatori, care costa tot o fabuloasa suma...6 lei. Eu nu sunt adepta cadourilor scumpe...Bucuria lui maxima este insa ca mergem sa mancam pizza :)

De ziua lui vrea role... eu nu-s prea happy...

Ieri am stat singura acasa, drept urmare sunt rupta de munca... Am facut curat in dressing, in debara, am tuns iarba, plivit alte culturi, dar am facut si plaja...

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

super ca vrea role
eu zic sa-i cumperi , posibilitate super de a face miscare
astept pzoa cu matza

Mergi la inceput