Copilasi de Iulie - August 2004 * 72
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Luca isi doreste de ziua lui: party,ceas de birou cu Ben 10, Sea Monkeys (de la Noriel...am citit si este super tare chestia asta!!!!),catel..ordinea este aleatorie..A...si stie si ce vrea cand o sa ia premiul I
amironeanu spune:
Salut!
Noi am terminat curatenia de 2 saptamani, am terminat si smotru, am luat si masina de spalat vase si am modificat mobila din bucatarie, a mai ramas de schimbat bateriile, legat masina de spalat vase (Beko) si mobila copiilor. Eu as putea sa intru si sa incep sa aduc lucrurile, dar in loc de asta am fugit la munte , la Vama, la Casa Vero, unde este super! Si vremea tine cu noi, pana la urma apartamentul nostru nu pleaca nicaieri, nu ne da nimeni afara de la mama soacra, asa ca daca ne mutam peste 2 saptamani inapoi acasa nu-i nimic.
Legat de dormit la pranz, Stefi are zile si zile, in schimb Matei trebuie neaparat sa doarma. Dar ne vom descurca la fata locului.
Nu am vazut poze, am citit pe sarite, multa bafta la doamenele care se apuca de reamenajari, sa mearga la fel de repede si fara probleme ca la noi, sanatate la toata lumea. Andries, pupacim micul curajos!
roberta04 spune:
Hello! V-am scris si ieri dar cred ca am inchis fara sa trimit... varsta...deh...
Maine nu stiu daca intru, asa ca urez Lilianei LA MULTI ANI!! si de la Iasi...
Olivia, tare la voi cu pisica,sa va traiasca; si noi asteptam de vreo luna un pui de pisica gri cu ochi albastri, Matei a vazut poza si ma innebuneste...
Andries, bine ca ati rezolvat cu dintisorii, eu inca n-am curaj...
Andrea, sanatoasa gandirea cu fuga la munte in loc de smotru!!
Ioana, si eu am aceeasi dilema, Mamaia sau Neptun... Inclin pentru Mamaia pentru intrarea lina in mare... Matei vrea in Bulgaria, eu sper sa ne permitem cateva zile la mare ...Dar nu am fost de 3 ani in concediu si chiar avem nevoie.
Eu nu m-am mai plans prea mult, dar stresul la serviciu a atins cote maxime...
Gabriela, super poze!!
Cred ca am mai vazut ieri ceva poze, scuze da's cam dusa cu pluta...
Azi am bucatarit la greu, am facut sarmalute in frunze de potbal si varza noua, ciorba de fasole si acusi bag poale'n brau... In ultimul timp am cam rarit-o cu gatitul en-gross si la baieti le e dor.
Va pup, week-end frumos! Eu am liber si luni, macar profit si eu de bank holiday-ul din UK :)
vrabiuta spune:
astept sa imi spuneti cine mai trimite copiii singuri in tabara
pana atunci, va rog sa votati o fotografie cu eoliene (suntem o familie intreaga de "verzi"):
http://rwea.ro/concurs/concurenti.php?id=112
weekend frumos tuturor!
g_ioana spune:
Salutare
Robi ar trebui facem schimb de bucatesi eu am gatit azi la gros,ciobitza de curcan,gratar de pui cu piure si curcan cu sos dulce acrisor,tocinei si desert am facut niste fursecuri delicioaseacu' fac o pauza sa prind curaj sa ma agatz de aspirator dupa care la alergat prin parc dupa mandra
Vrabiutza am votat
Vivia si mandra-si doreste party cu colegii de la gradi dar asta inseamna sa-l fac inainte de ziua ei,un peste adevarat...mai precis un acvariu in camera ei si lista ramane deschisa
Andreeam pana la urma unde ai facut mobila copiilor?
hai pupicei,trec la treaba
Marina spune:
Salutare gasca! Trebuie sa scap de senzatia asta de vacanta continua, nasol sa lucrezi pe malul marii.
Vrabiuta daca faci sondaj general Mitzu a fost singur in tabara de ski de la 5 ani. Maria la fel.
kim222 spune:
A trecut si juma' de we..noi ne-am plimbarit putin ,fara tati care desi a fost ziua lui a petrecut-o pe santier..sa-mi traiasca!
Robi de unde vine pisica?
polux spune:
Olivia transmitei te rog frumos La multi ani lui Sorin.Lasa ca vor mai fi zile, si o sarbatoriti varsta asta frumoasa peste cateva saptamani dupa ce va mutati in casuta cea noua.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
POLUX
tatic de Luca si sot de Kim
Si o duminica frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID