Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
io ma angajez sef , daca am un ajutor nu mai trebuie sa va faceti griji de cel putin 3 seri de cina. in mod clar io zic ca copiii pot manca gratar.

ok, rox, ma bag "mana a doua", la curatat legume, spalat vase, pus/strans masa...
ma intere si pe mine pensiunea aia de langa casa voastra, sa fim aproape de miezul actiunii; in excursii noi in mod sigur mergem in formatie completa, barbata-miu e f incantat de ideea de tabara si pp ca nu avea in vedere sa stea prin bucatarie, ci partea cu umblatu pe coclauri...asa ca atunci cand ma va pune sefa la munca il deleg pe el din partea familiei sa mearag in excursii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina32

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
io ma angajez sef , daca am un ajutor nu mai trebuie sa va faceti griji de cel putin 3 seri de cina. in mod clar io zic ca copiii pot manca gratar.

ok, rox, ma bag "mana a doua", la curatat legume, spalat vase, pus/strans masa...
ma intere si pe mine pensiunea aia de langa casa voastra, sa fim aproape de miezul actiunii; in excursii noi in mod sigur mergem in formatie completa, barbata-miu e f incantat de ideea de tabara si pp ca nu avea in vedere sa stea prin bucatarie, ci partea cu umblatu pe coclauri...asa ca atunci cand ma va pune sefa la munca il deleg pe el din partea familiei sa mearag in excursii...

Daca iese asta ok, urmatoarea o fac pe langa Piatra Craiului

ne descurcam cu bucataria, no problem.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

uaaaaaaaaaaa, piatra craiului e si mai bine

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hop si io
Andries felicitarida stiu ca ai muncit nu gluma
Intrebare intrebatoare:da cu Busu de la vreme ai vorbit???ca la vara nu-i ca iarna la muntesi daca ploua s-au dus excursiile noastre....asa ca trebuie vazut ce facem sa nu darame astia mici cabana daca ploua...
La dormit/supravegheat cupii ma bag si io si de asemenea la gatit/servit....la gratar trebuie musai si-un grataragiu ca sa incinga carbunii asa ca daca tot s-au inscris doua doamne frumoase il arunc in arena pe gorodelca-i marea lui pasiune...iar mandra nu concepe stat la cabanutza fara gratar...
Noi suntem singurele pana duminica cand se intoarce gorodelul si atunci ii prezint si lui lista,sa vedem ce pareri isi da
Nici io n-am mai fost de prin facultate la busteni...acu am mai imbatranat asa ca prefer sa stau ca musca la soare decat sa haladuiesc,da' gorodika si tacsu ar sta numai in drumetii
Daria daca nu ai diploma de bucatar n-ai ce cauta in bucatarie....auzi la ea ii este frica sa gateasca ceva singura,mie checul mi se pleostesteiar clatita se lipeste...asa ca sa fiu in trend cu Roxi la rime...da'n rest sunt artista

Mergi la inceput

io refuz sa fac clatite, mie-mi ies crocante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

si mie...is ca farfuriile de unica folosinta, aproape ca le-as putea pune in picurator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

e hai nu va mai dati asa nepricepute, daca au crescut copiii pana la 7 ani si nu par a avea carente alimentare n-as zice ca nu stiti sa gatiti

deci Ioana asteptam confirmarea pozitiva sapt viitoare!

Andries

Mergi la inceput

da, dar unele au noroc de copii flamanzi

Ina, ai descris exact clatitele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu nu pot deschide .xls, caci abia mi-am reinstalat windows-ul. Dar merg pe mana voastra. Oricum noi nu suntem asa pretentiosi. Sotul ar vrea sa o lasam pe Adela si noi sa stam prin imprejurimi. Dar eu nu vreau, vreau sa va cunosc.
Dar inca avem semne de intrebare in privinta taberei. Cate zile vom sta...deja mamaie a inceput sa se planga. Cica, dupa ce ca venim cateva zile, mai si plecam asa de mult.
Dar de ajuns, o sa ajungem sigur, cand? cum?....nu stiu, si probabil voi stii cel mai bine atunci in tara.
Dar noi suntem amatoare de excursii cu piciorul. Adela de la 3 ani ma innebuneste cu muntele. Faceam trasee de 4-5 mile si nu avea nimic. Deci la excursii contati pe noi.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Si io ma inscriu volontar la gratar si alte bucatareli, numa sa reusim sa ajungem macar 3 zile... am facut singura gratar o data cand era jupanu plecat si am avut trei zile febra musculara de cat l-am ventilat plus ca am consumat juma de kil de benzina d'aia de se pune daca vreti gratar eco contati pe mine da mi-a iesit super sau poate am asteptat atat sa se faca incat succesul a fost garantat

edit ca iar m-a palit daca noi haladuim pe poteci de munte cand mai mancam ciorba de vacuta??? nu merge sa luam la purtator ceva la briceag

Mergi la inceput