Copilasi de Iulie - August 2004 * 72

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

multumesc frumos, Andries
eu vroiam sa stiu cu ce ne deplasam in locurile de vizitat noi cei fara masina acolo

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

cu picioarele? si-un rucsacel in spate? Pana la Sinaia cu trenul 20 minute, de exemplu si apoi tot cu picioarele.

Andries

Mergi la inceput

Acum sincer nu-mi spuneti ca vreti la munte sa va plimbati tot motorizat

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi categoric nu, adik eu pana azi nici nu mi am pus problema ca ne trebe masina p`acolo, dar m-a palit azi dupa ce a palit-o pe corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

noi categoric nu, adik eu pana azi nici nu mi am pus problema ca ne trebe masina p`acolo, dar m-a palit azi dupa ce a palit-o pe corina

hehehe... vezi daca te pui la mintea meaio n-am fost de fro doojdeani in zona, cand am citit Urlatoarea, diham, babele... am zis ca or fi sute de kilometri

Mergi la inceput

Nu, e cca o ora si ceva pana la fiecare obiectiv. Special am pus cele mai usoare trasee, fi-miu le-a facut la 4 si la 5 ani in picioare, nedus in carca. Am ceva emotii cu Mircea, ca el la 3 ani jumate e posibil sa se planga de picioare dar voi vedea.

Ma simt incurajata de impresia pozitiva, astept opinii si de la Liliana, Mani, Ioana, Marcela.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Raspuns nu stiu, e combina indesit cu concegalor sus. De un gratar sigur incape.

okidoki, macar de unul, sa aduc carne.

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Raspuns da, gratar exista, curtea permite, dar cineva trebuie sa se ocupe de organizarea gratarului, preparat carnea, garnitura, salata si bautura pentru adulti aferente.

io ma angajez sef , daca am un ajutor nu mai trebuie sa va faceti griji de cel putin 3 seri de cina. in mod clar io zic ca copiii pot manca gratar.

Cori ai fost criminala

hihihi ce distractie va fi!!

Mergi la inceput

Abia astept!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gizas cate rime am putut face in mesajul trecut... nici macar nu a fost intentionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

io ma ofer de ajutor la toata lumea
mi`e ingrozitor de teama sa fac io ceva de mancare asa de singura, ca deh, de Giulik nu mi-e frica, mi-e frica de restu` fiorosilor
asta pt ca giulik la foame isi ia doua felii de paine si mananca cu orice gaseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La Multi Ani, Nicholas! Andreea , sa iti traiasca feciorii!

Ce m-as bucura si eu de drumetii cu voi, am batut Bucegii in copilarie cu piciorul an de an... Poate in ultimul moment reusim si noi...

Matei mi-a spus zilele trecute: "Obligatoriu mergem la mare anul acesta, nu???".
Acum muntele e mai pe planul doi, acasa fiind cam ca la pensiune :)

Lia, sanatate la puiutzi! Urata treaba cu streptococul, eu am patit-o...

Mergi la inceput