Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna! Ce zi frumoasa, dar obositoare!

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor din odisee! Sper ca at petrecut bine sau ca inca petreceti bine!

Voiam sa spun si eu cu Vigantolul, ce am inteles de la dr meu. El e valabil pana la data care e scrisa pe sticluta daca nu e desfacut. Dupa desfacere e valabil 20 de zile. Si la unele alimente e aceeasi chestie. Sigilate, sunt valabile o perioada lunga. Dupa desigilare, se altereaza inainte de data de expirare.
Acum... e chiar ieftin, asa ca nu risc sa nu-si faca efectul.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Seara buna , si noi acu am venit de la casa. Am avut si musafiri o gramada, am facut gratare, a fost o trupa de vreo 15 copii -ce nebunie, Ilinca a primit niste rochite superbe, abia astept sa o echipez in ele. Eu sunt moarta de oboseala, de cand e sotul cu degetul rupt eu le fac pe toate, chiar simt ca nu mai pot.

Cu vigantolul parerea mea e ca daca ar fi fost valabil atat de putine zile ar fi scris pe prospect asa cum scrie la alte medicamente.Eu la toti copii am dat pana s-a terminat sticluta si vad ca si-a facut efectul.

La multi ani sarbatoritelor de azi dimpreuna cu familioanele.

ma bag la ca nu mai poot

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Uite ca puiul a dormit si azi-noapte, e adevarat ca nu asa fantastic ca dupa-amiaza (adica nu a mai avut 5 ore legate ci doar vreo 4 o data) si inca doarme! S-a culcat insa la 12.30, dupa o repriza incredibila de zambete si joaca cu mami si tati de peste 1 ora, ne topim!

Stefana, atata timp cat nu scrie pe prospect sigur nu e adevarat! firmele nu se expun la astfel de riscuri, daca ar expira la 20 zile (eu stiam 28, ca sa vezi folclor...) ar scrie in prospect, nu s-ar transmite asa, prin doctori...
Lavi, eu n-am idee ce sa zic cu LP! O avea si el variatii de apetit, pur si simplu uneori ii e mai foame. Cate kg are?

Cu vaccinul m-am decis sa-i fac doar Infanrix Hexa - adica ce e obligatoriu; nu mai fac Rotarix fiindca am tot citit si se discuta ca excesul de vaccinari poate creste riscul de boli autoimune; in plus anul trecut americanii au si intrerupt administrarea de Rotarix cateva saptamani ca gasisera un virus in el... Asa ca ne abtinem; ne apropiem si noi de 2 iunie, data vaccinarii!
Lalely, tot atunci facem si eco de burtica. Puiul tau cum mai este?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Simo te-ai mutat?
care sunt casele unde ai tu..cele cu maro si crem deschis..sau cele vis a vis de sirul ala cu duplexuri???
tu poti ajunge in cartiereul latin?
m-am plimbat intr-o zi prin spate pe la cartierul latin si am vazut ca era un drum care dadea direct in casele cele roscate sa zic asa

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Deea, weekendul viitor ne mutam. cele maron cu crem sunt ale noastre, a noastra e aia mai inalta dintre toate(ca avem mansarda inalta) nr 10.Eu nu cunosc zona si stradutzele pe acolo, am inteles ca este parc in cartierul latin...oricum tre sa ne vdm acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata feteke!

La multi ani, Roxy !
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena !!!
La multi ani tatalui meu !

deea, imi pare rau de socrul tau, dar cred ca se poate opera si la noi. Nu or fi toate la fel de performante ca in afara dar sunt si aici sanse. In aceeasi sit este si matusa mea..tumoarea ii apasa pe unul din ochi nu se uita mai intr-o parte cu el, nu-si gaseste cuvintele sa vorbeasca...vrea sa spuna ceva dar nu stie cum sa zica . Avem sperante ca sapt viitoare o vor opera si va fi totul bine.

antguess, sper sa rezolvati si situatia asta

simo, chiar imi era dor de postarile tale.

azi avem o nunta asa ca ne dantuim si in seara asta , dupa botez am pus un kg, dar l-am dat jos sapt asta, sper sa continui cu succes dieta, ca parca incepe sa-mi piara din elan...

pupici

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

tare mada..si mie mi-era dor de tine. Si eu la fel simt si eu cu dieta, ieri am lasat garda jos, am mancat mici, carnati la gratar, ciocolata, alune..numai tampenii..Azi aveam 1 kg in plus...deja. vreau sa ma tin si eu de treaba sapt viitoare...neap#259;rat
sanatate multa matusii tale...ooof..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Petru doarme de atunci (de fapt de vreo 2 ore jumate!) - incep si eu ca voi, e OK sa doarma atata? Si mai am o grija - cat il pot lasa in scoicuta? stiam ca maxim 3 ore... sa nu-si strice coloana...
Eu incep sa cred ca e de la vreme! Si singura mea grija este sa doarma si la noapte

Si mai am sa va impartasesc o chestie: nu mai stiu unde citisem, cred ca si aici s-a discutat - ca Vigantolul trebuie aruncat si schimbat tot la 4 saptamani! Il pun eu pe sot sa cumpere unul nou, neaparat sa nu treaca limita celor 4 saptamani... Cand colo, ma apuc si eu in fine sa citesc prospectul celui nou - nu scrie absolut nimic de felul asta!!! Asa ca dragele mele, Vigantolul se poate administra pana expira (adica data de expirare, care de obicei e la o distanta de cativa ani... oricum se termina pana atunci!) Acum daca vreti sa-l schimbati ce sa zic - noroc ca-i ieftin!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

f tare :) daca nu dormeau si asta era o grija
cred ca recupereaza si ei alte ore nedormite + vremea de afara + papa bun
a mea doarme de azi dim intruna
sper sa doarma si la noapte vrba ta! sa vedem chiar sunt curioasa

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Alexina gand la gand . Ai o fetita splendida!

Pisuc Mic

mersi la fel si Petru...este deliciu :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:

Citat:

am si eu o intrebare pt fetele din buc: unde pot face si eu gauri in urechiuse printesei cand vin?? ca aici nu iti face nimeni...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

La Medlife. te costa 100 ron si e super bine si rapid. tac-pac ii face gauri cu pistolul cu cercei de la ei - ii scoti dupa o sapt si pui cercelusii tai.

multam dulce! la oricare medlife face??

9.03.2011

cred ca da! suni inainte si intrebi. eu am facut la Medlife DR Taberei ca aici stau.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA!! SA FITI SANATOASE SI SANATOSI

Am fost pana de curand in parc si am si papat o masa acolo...a fost super bine..mi-a macat pitica mea fara scandal in 5 min . Vad ca o tine de fapt obiceiul asta de aseara...nik nu zice doar papa linistita. T doarme de azi dimineata!!!

Yasmi- fac si eu ca tine acum sa ma ingrijorez?? sa mai imi dai delatii te rog de laptic
Deea- am schimbat laptele pana la urma dupa ce am mai schimbat pareri cu unii si altii..si farmacisti in general . pana la urma am zis hai sa vad ca nu se intampla nimic vad ca pitica il radeeee. oare nu i-o fi placut milupa? eu asta ii dadeam! Am cumparat asa#536; AR- antiregurgitant-sa-i taie acidul gastric si IT - pt reglarea tranzitului sa nu mai fie constipata. Cel de baza e IT si il combin cu AR. De exp la 90 ml de apa pun 2 cupe de IT si una de AR
sa vad acum cum o lua in greutate.

Era sa ne prinda ditai furtuna in Herastrau! Am intrat in masina fix cand a inceput nebunia

Am fugit ca ma pregatesc de o petrecere
Va pup si va doresc un wkd plin de soare!

aaa...intrebase cineva de biberoane: eu nu le schimmb pana nu se strica...schimb doar tetina cu alta cu mai multe gauri, in rest spalat si sterilizat.

eu intrebam de biberoane...si cand stiu daca e uzat sau nu???

9.03.2011

pai nu se uzeaza ele asa repede. iti dai seama ca sunt special facute sa fie spalate si sterilizate de 1000 ori. cand vezi ca e tetina crapata sau patata sau curg biberoanele...de abia atunci le schimbi...dar ele tin mult. nasa mea le are de 3 ani- Avent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alexina, da a inceput sa ia imediat in greutate bb dupa ce l am trecut pe lp . apoi l am trecut pe nan pt ca il cumpar direct de la nestle.

mamica implinita de fetita si baietel

deci ai fost multumita! super. vad ca si teea il papa bine.

baga-i putin ceai bebelului daca mai vezi ca se maraie dupa ce papa asa mult. poate mai are nevoie doar de cativa ml
chiar voiam sa te intreb....tu ii faci mereu biberonul de 210ml?

Mergi la inceput

eu sunt cel putin terminata de oboseala. aseara ma fost la ziua unei prietene si acum trag de mine. mi-a fost asa dor de bebelina meeeeea. of cred ca sunt nebuna

ma duc sa ma uit la pozici...sunt sigura ca o sa vad numai minunatii:)

Mergi la inceput